X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    mycha28 napewno jest czuje poprostu ja wczoraj bylo <3 nogi w gore i zobaczymy spróbuje dzis jeszcze zlapac mojego meza czy da jeszcze rady bo caly czas od niedzieli <3 <3 <3 <3..

musi dać radę nie ma ze boli jest owulka trzeba działać :P

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kada wiem, ale identycznie bylo miesiac temu jak sie nie udalo.. Taki prosty schodkowy wykres... Cos mi teraz smierdzi i tez teraz tez bedzie porazka pewnie :(

kochana nie z takich dziwnych wykresów ciąże wychodziły trzymam mocno kciuki :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis duzy spadek jutro jade do gina ciekawe co mi powie boje sie

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    u mnie dzis duzy spadek jutro jade do gina ciekawe co mi powie boje sie

kochana a moze tam sie u ciebie fasolka zagnieżdża i dlatego ten spadek :)

201602151781.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina te Twoje plamienia są jak dla mnie troche niepokojące...
    Trzymam kciuki żeby jutro u lekarza się wszystko wyjaśniło! i żeby wszystko było OK!
    A jak szwagierka? :)

Powiedzxie mi czemu u niektórych z was na wykresie widzę temp. a u niektórych nie, dopiero jak najadę myszką to się wyswietla, a u innych widze normalnie wykres?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    kochana a moze tam sie u ciebie fasolka zagnieżdża i dlatego ten spadek :)
    niewiem kochana wczoraj bolal mnie prawy jajnik I brzuch jak bym miala malpy dostac troche pozno ta owulka bo cykle mialam 29 dniowe I 35 tak na przemian tamten cykl mialam 35 dniowy ten powinien byc 29 dniowy . moze sie wyreguluja wkoncu skoro on juz jest 30 dniowy 2 listopada powinnam @ dostac wedlug ovu jutro jade do gina bo w ciagu cyklu sporo plamilam . wczoraj przed kompaniem za przeproszeniem sie wysusialam I na papierze ze sluzem bylo troszke krwi nie duzo czerwonej . boje sie jutrzejszej wizyty bo troche za duzo tych plamien w ciagu cyklu jak nigdy ich nie mialam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ewelina te Twoje plamienia są jak dla mnie troche niepokojące...
    Trzymam kciuki żeby jutro u lekarza się wszystko wyjaśniło! i żeby wszystko było OK!
    A jak szwagierka? :)

Powiedzxie mi czemu u niektórych z was na wykresie widzę temp. a u niektórych nie, dopiero jak najadę myszką to się wyswietla, a u innych widze normalnie wykres?
    na szczescie jak wstalam to jej juz nie bylo do pracy poszla do 17 mam spokoj ale o 17 bedzie tez Piotrek wiec czasu dla siebie brak bo sie zwalila

• ilonek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje kochane...a ja dzis mam wolne byłam zbadac moje piersi i jednak dobrze sobie wymacałam mam guzka 17mm o zmianie FA i piersi mastopatyczne.oczywiscie usg diopiero na 29listopada-cholerna słuzba zdrowia!umowiłam sie prywatnie na wizyte u onkologa we Wrocławiu na 13 listopada....I wszystko mi sie popierniczyło.onkolog powiedział ze jest to guzek spowodowany duzym stezeniem hormonów a od mojego gin własnie dostałam CLO duphaston i pregnyl mam brac od nastepnego cyklu....i musze mu o wizycie u onkologa powiedziec i chyba bedzie dupa z tabletek-doła mam dzis przeokropnego :( Poprostu wyję wszystko pod górkę :(

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ilonko przykro mi :(
    Dobrze, ze to wykrylas i szybko wyleczysz. Nie smutaj sie kochana bedzie dobrze:* zrob sobie cos na poprawe humorku. Moze jakas czekoladka, albo wizyta u fryzjera.. Albo zakupki :) glowka do gory :)

ilonek lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka glowa do gory wszytsko na pewno bedzie dobrze i ulozy sie po Twojej mysli :* 3mam kciuki Kochana :*

ilonek lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze tak jest mi dziś zle.....juz myslałam ze dostałam leki na stymulacje owulacji ze bedzie w koncu zielony plusik...a tu dupa nie moge brac hormonów :(

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zadzwonilam do gina I jade dzis na 16 bede wszystko wiedziala niedlugo ale stress mam ogromny

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko 3mam kciuki :* daj znac co i jak :*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no to zadzwonilam do gina I jade dzis na 16 bede wszystko wiedziala niedlugo ale stress mam ogromny

będzie dobrze <3

201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)

Ilonko - przykro mi,że Twoje sprawy się krzyżują,ale najważniejsze jest teraz zadbać o zdrowie,aby potem cieszyć się zdrową i bezpieczną ciążą. Głowa do góry <3

Ewelina - Ty wiesz <3

U mnie na razie OVU nie wyznaczył owulacji.Chociaż na bank czułam kilka dni temu kucie jajników i temp spadła. Teraz powolutku odbija w górę. Ale od wczoraj strasznie boli mnie szyjka i oba jajniki,aż mam takie skurcze w dole brzucha,takie prądowanie jakby.Nawet siedząc nie mija,a przy chodzeniu dłuższym się nasila.

Pozdrawiam Kochane :D

Ewelina23, mungo lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka przykro mi :( ale dobrze ze ten guzek wydaje sie być niegroźny! a dzidziuś zobaczysz już niedługo Cie zaskoczy! :)

Ewelina trzymam kciuki! napewno wszystko bedzie dobrze!!
    Zrobisz badania i będziesz spokojniejsza! :)

Uciekam zaraz do pracy!

Miłego dnia dziewczyny!!

• ilonek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ilonka przykro mi :( ale dobrze ze ten guzek wydaje sie być niegroźny! a dzidziuś zobaczysz już niedługo Cie zaskoczy! :)

Ewelina trzymam kciuki! napewno wszystko bedzie dobrze!!
    Zrobisz badania i będziesz spokojniejsza! :)

Uciekam zaraz do pracy!

Miłego dnia dziewczyny!!

No oby tak bylo....Dziękuje :-*Dobrego dnia w pracy

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Witajcie dziewczyny :)

Ilonko - przykro mi,że Twoje sprawy się krzyżują,ale najważniejsze jest teraz zadbać o zdrowie,aby potem cieszyć się zdrową i bezpieczną ciążą. Głowa do góry <3

Ewelina - Ty wiesz <3

U mnie na razie OVU nie wyznaczył owulacji.Chociaż na bank czułam kilka dni temu kucie jajników i temp spadła. Teraz powolutku odbija w górę. Ale od wczoraj strasznie boli mnie szyjka i oba jajniki,aż mam takie skurcze w dole brzucha,takie prądowanie jakby.Nawet siedząc nie mija,a przy chodzeniu dłuższym się nasila.

Pozdrawiam Kochane :D

Wiem Plumciu ze zdrowie najwazniejsze....teraz czekam do 13.11musze uzbroic sie w cierpliwosc i w miedzy czasie pojsc do mojego gin i powiedziec jaka jest sprawa

Plumb80 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina trzymam kciuki daj znac co i jak
    Ilona dobrze ze go wykrylas teraz bo jakbys zaczela jest te hormony to jeszcze moglabys cos pogorszyc a tak teraz wiesz na czym stoisz,a na fasolke to i tak sie doczekasz teraz wazne zeby zadbac o zdroweczko :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane :)
    U mnie owulka była 21.10 Mam nadzieję że udało się coś zafasolkować. Według ovu czas współżycia jest bardzo dobry, jednak się stresuję, ale mam nadzieję że z testowaniem wytrzymam do 2.11 :*
    Pozdrawiam was serdecznie i liczę na zielone zakończenia u każdej z was !!!!

Plumb80 lubi tę wiadomość

‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ