start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:mycha28 napewno jest czuje poprostu ja wczoraj bylo nogi w gore i zobaczymy spróbuje dzis jeszcze zlapac mojego meza czy da jeszcze rady bo caly czas od niedzieli ..
musi dać radę nie ma ze boli jest owulka trzeba działać
-
Ruda27 wrote:Kada wiem, ale identycznie bylo miesiac temu jak sie nie udalo.. Taki prosty schodkowy wykres... Cos mi teraz smierdzi i tez teraz tez bedzie porazka pewnie
kochana nie z takich dziwnych wykresów ciąże wychodziły trzymam mocno kciukiRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina te Twoje plamienia są jak dla mnie troche niepokojące...
Trzymam kciuki żeby jutro u lekarza się wszystko wyjaśniło! i żeby wszystko było OK!
A jak szwagierka?
Powiedzxie mi czemu u niektórych z was na wykresie widzę temp. a u niektórych nie, dopiero jak najadę myszką to się wyswietla, a u innych widze normalnie wykres? -
nick nieaktualnymycha28 wrote:kochana a moze tam sie u ciebie fasolka zagnieżdża i dlatego ten spadek
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Ewelina te Twoje plamienia są jak dla mnie troche niepokojące...
Trzymam kciuki żeby jutro u lekarza się wszystko wyjaśniło! i żeby wszystko było OK!
A jak szwagierka?
Powiedzxie mi czemu u niektórych z was na wykresie widzę temp. a u niektórych nie, dopiero jak najadę myszką to się wyswietla, a u innych widze normalnie wykres? -
Witajcie moje kochane...a ja dzis mam wolne byłam zbadac moje piersi i jednak dobrze sobie wymacałam mam guzka 17mm o zmianie FA i piersi mastopatyczne.oczywiscie usg diopiero na 29listopada-cholerna słuzba zdrowia!umowiłam sie prywatnie na wizyte u onkologa we Wrocławiu na 13 listopada....I wszystko mi sie popierniczyło.onkolog powiedział ze jest to guzek spowodowany duzym stezeniem hormonów a od mojego gin własnie dostałam CLO duphaston i pregnyl mam brac od nastepnego cyklu....i musze mu o wizycie u onkologa powiedziec i chyba bedzie dupa z tabletek-doła mam dzis przeokropnego Poprostu wyję wszystko pod górkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Ilonko - przykro mi,że Twoje sprawy się krzyżują,ale najważniejsze jest teraz zadbać o zdrowie,aby potem cieszyć się zdrową i bezpieczną ciążą. Głowa do góry
Ewelina - Ty wiesz
U mnie na razie OVU nie wyznaczył owulacji.Chociaż na bank czułam kilka dni temu kucie jajników i temp spadła. Teraz powolutku odbija w górę. Ale od wczoraj strasznie boli mnie szyjka i oba jajniki,aż mam takie skurcze w dole brzucha,takie prądowanie jakby.Nawet siedząc nie mija,a przy chodzeniu dłuższym się nasila.
Pozdrawiam KochaneEwelina23, mungo lubią tę wiadomość
-
Ilonka przykro mi ale dobrze ze ten guzek wydaje sie być niegroźny! a dzidziuś zobaczysz już niedługo Cie zaskoczy!
Ewelina trzymam kciuki! napewno wszystko bedzie dobrze!!
Zrobisz badania i będziesz spokojniejsza!
Uciekam zaraz do pracy!
Miłego dnia dziewczyny!!Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:Ilonka przykro mi ale dobrze ze ten guzek wydaje sie być niegroźny! a dzidziuś zobaczysz już niedługo Cie zaskoczy!
Ewelina trzymam kciuki! napewno wszystko bedzie dobrze!!
Zrobisz badania i będziesz spokojniejsza!
Uciekam zaraz do pracy!
Miłego dnia dziewczyny!!
No oby tak bylo....Dziękuje :-*Dobrego dnia w pracy -
Plumb80 wrote:Witajcie dziewczyny
Ilonko - przykro mi,że Twoje sprawy się krzyżują,ale najważniejsze jest teraz zadbać o zdrowie,aby potem cieszyć się zdrową i bezpieczną ciążą. Głowa do góry
Ewelina - Ty wiesz
U mnie na razie OVU nie wyznaczył owulacji.Chociaż na bank czułam kilka dni temu kucie jajników i temp spadła. Teraz powolutku odbija w górę. Ale od wczoraj strasznie boli mnie szyjka i oba jajniki,aż mam takie skurcze w dole brzucha,takie prądowanie jakby.Nawet siedząc nie mija,a przy chodzeniu dłuższym się nasila.
Pozdrawiam Kochane
Wiem Plumciu ze zdrowie najwazniejsze....teraz czekam do 13.11musze uzbroic sie w cierpliwosc i w miedzy czasie pojsc do mojego gin i powiedziec jaka jest sprawa
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ewelina trzymam kciuki daj znac co i jak
Ilona dobrze ze go wykrylas teraz bo jakbys zaczela jest te hormony to jeszcze moglabys cos pogorszyc a tak teraz wiesz na czym stoisz,a na fasolke to i tak sie doczekasz teraz wazne zeby zadbac o zdroweczko -
nick nieaktualnyWitam was kochane
U mnie owulka była 21.10 Mam nadzieję że udało się coś zafasolkować. Według ovu czas współżycia jest bardzo dobry, jednak się stresuję, ale mam nadzieję że z testowaniem wytrzymam do 2.11 :*
Pozdrawiam was serdecznie i liczę na zielone zakończenia u każdej z was !!!!Plumb80 lubi tę wiadomość