start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie mnie dziś też jajnik pobolewa i te mdłości są okropne
Ale miesiąc temu też tak było..
Ciężko jest się nie nastawiać skoro się czegoś bardzo pragnie!
Czemu to nie może być takie proste, że chce dzidziusia i cyk jest?!
Jutro mam wolne! oficjalnie mam długi weekend
Potem znów za tydzień przy 2listopada, a potem znów na 11 listopada
A że juz będę wiedzieć że jestem w ciąży to błogo będę sobie leniuchowaćPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czuje ze od wczoraj mam jakas infekcje, lekko mnie piecze albo swedzi (wiadoo gdzie)... Nie wiem czy uda mi sie jutro do lekarza umowic:/
Ale moze kupie tantum rose i sie podlecze sama, co myslicie?
Dobranoc kochaniutkiemungo lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:A wiec jak weszlam do gina no I najpierw mu zaczelam tlumaczyc pokazalam wykres . no I pojawilo sie plamienie jak sie rozbieralam . Zbadal mnie I odrazu stwierdzil nadrzerke , pozniej zrobil mi USG na lewym jajniku mam torbiel 3cm prawy jajnik jest ok bo pokazywal mi okolo 12 pecherzykow ale to nie wszystko mam polip 5na3 mm dostalam tabletki o nazwie Primolut' N 5mg mam je brac 3 razy dziennie na wywolanie miesiaczki I po miesiaczce 5 dni musze isc do niego czy polip sie wchlonol I czy torbiel sie zmniejsza juz wzielam jedna tabletke i mam je brac do 2 tygodzni a jak przyjdzie @ mam je odstawic . Owulacji u mnie nie bylo i nie bedzie w tym cyklu zalamalam sie az mu tam plakalam i przez cala droge wspanialy dzien
Jestem z Toba Ewelinka .....u mnie tez sie posypalo wykrylam.sobie guzek onkolog potwierdzil leki na wspomaganie owulacji absolutnie odstawic wiec ze staran o dziecko musze zrezygnowac :-(chyba ze cud sie stanie i zajde bez wspomagaczy....cala noc nie przespalam natlok mysli :-(Mykam do pracy buziol -
Ruda27 wrote:Dziewczyny czuje ze od wczoraj mam jakas infekcje, lekko mnie piecze albo swedzi (wiadoo gdzie)... Nie wiem czy uda mi sie jutro do lekarza umowic:/
Ale moze kupie tantum rose i sie podlecze sama, co myslicie?
Dobranoc kochaniutkie
a wiesz, że mam dokładnie to samo
tylko do mojej gieńki nawet na prywatną wizytę czeka się dwa tygodnie
będę coś kombinować na własną rękę, tylko, że nie bardzo chcę sięgać po leki. Na razie to chyba po prostu poprzemywam rumiankiem i będę pić naturalne jogurty bez cukru. Mi to się czasami tak od stresu robi.Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:w ogóle, to życzę wszystkim miłego dzionka
parę godzin w pracy (oby szybko minęło) i zaczynamy weekend. a dziś imprezka się gruba szykuje
będę pić póki mogę -
iza cześć mam dziś taki plan żeby jakoś przeżyć od posiłku do posiłku a potem pobyć trochę z mężem. strasznie się za nim stęskniłam bo cały czas go nie ma....
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:a wiesz, że mam dokładnie to samo
tylko do mojej gieńki nawet na prywatną wizytę czeka się dwa tygodnie
będę coś kombinować na własną rękę, tylko, że nie bardzo chcę sięgać po leki. Na razie to chyba po prostu poprzemywam rumiankiem i będę pić naturalne jogurty bez cukru. Mi to się czasami tak od stresu robi.
Mungo nawet nie wiedzialam, ze sa takie donowe sposoby.. Czyli podmywac sie tam przegotowanym rumiankiem?
Ja chyba kupie tantum rosa, mysle ze to jest bezpieczne.. Dzusiaj juz lepiej ale i tak cos czuje..
W ogole to dzien dobry zabki
Mam wolne powinnam se pospac, a przez to mierzenie wstaje o 7.30.. Tzn budze sie bo pozniej jeszcze leze ;p
W sumie nie wiem czy ma sens sprawdzanie jeszcze tej mojej temp.. Jak to tak stoi
Margotko my czekamy na pozytywne wiesci ) -
witam moje sreduszka... mi tempka troche w góre... wczoraj nie było bo odpadłam na tapczanie bardzoo zmeczona byłam ... macica mnie ciagniee sluz juz lepki... wiec mysle ze bedzie ok...maz mi gada rano jak bedzie to bedzie a jak nie to robimy dalej ale bez myslenia o tym...
nezumi, Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:witam moje sreduszka... mi tempka troche w góre... wczoraj nie było bo odpadłam na tapczanie bardzoo zmeczona byłam ... macica mnie ciagniee sluz juz lepki... wiec mysle ze bedzie ok...maz mi gada rano jak bedzie to bedzie a jak nie to robimy dalej ale bez myslenia o tym...
-
witam wszystkie kobietki
normalnie tak szalejecie ze nie nadążam za wami
Ewelinka tule mocno nie martw sie wyleczysz sie i będzie dzidzia zobaczysz
mi owulke wyznaczyło na 22.10 ale były 19.10 i dopiero 23.10 więc pewnie nici z tego cykluiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny