start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:pow mi mi temp powinna rosnąć teraz no nie?
-
nick nieaktualnymungo wrote:Ewelinka wyleczysz się i bedzie ok, zobaczysz, że wtedy od razu zaciążysz. muszisz mieć wszystko w środku w porządeczku (wiem, że to brzmi banalnie ale taka prawda). Najważniejsze, że się teraz o wszystkim dowiedziałaś, bo mam znajomą, u której torbiel odezwała się dopiero w 6 miesiącu i w 7 miała operację- teraz ma bliznę od mostka do spojenia łonowego- i mąż podpowiedział, zeby sobie tam zamek wytatuowała, żeby się blizna tak bardzo w oczy nie rzucała.
ale mniejsza o to.
pomyśl sobie co by było, gdybyś miała już w brzuszku dzidziusia i jego życie i Twoje byłyby zagrożone. Dobrze, że teraz wszystko wyszło.
uszy do góry!!! masz nas!!! i z każdym gównem, za przeproszeniem, możesz do nas się zwracać- nikt Cię nie wyśmieje, ani nie pogoni. Kapiszi??
jesteśmy z Tobą -
nick nieaktualnykarmelek wrote:a ja mam jeszcze tydzień do testów! chyba oszaleje! najwcześniej wychodzi mi że mogę zrobić za 6dni i pewnie nie wytrzymam dłużej choć tak sobie obiecywałam!
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb no właśnie to oczekiwanie jest najgorsze! zwariować idzie!
Co do objawów to dzisiaj mnie męczą mdłości, ale nie nastawiam się choć mam cichą nadzieję że to od tego
W zeszłym mieiącu miałam cały szereg objawów ciążowych byłam wręcz pewna że się udało, a tu klops @ przyszła spóźniona o jeden dzień
Ale musi być w koncu pozytywnie, przecież w kupie raźniejPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie,że w kupie raźniej Fajnie,że się tutaj wspieramy razem,od razu lżej
No właśnie - ja w ostatnim cyklu też miałam szereg objawów i chyba się nakręcałam Teraz jakoś spokojniej do tego podchodzę i jedynie zaznaczam ból jajników lub krzyża. Czuję czasem nudności,ale nie zaznaczam tego.Jak coś poczuję,to od razu włącza mi się lampka ostrzegawcza typu "Nakręcasz się,to nie ciąża". Wolę tak,jest mi chyba łatwiej.
Tylko to czekanie trwa za długoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 22:52
karmelek, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej ale mialam nadrabiania :p
Wrocilam z pracy, zesmucil mnie post Ewelinki. Jakie to wszystko niesprawiedliwe kochana, wyleczysz sie i na spokojnie bedziecie dzialac. Moze akurat od razu w nastepnym miesiacu sie uda.. Bedziesz zdrowiuska i bedzie dobrze! Trzymaj sie dziubek :*
Margotka czekam z niecierpliwoscia na jutrźejsze pozytywne wiesci
U mnie bez zmian, nie czuje objawow i nie nastawiam sie...
Karmelek, plumb tez to przechodzilam.. W tamtych meisiacach ciagle jakies objawy i mysli.. Teraz podchodze bardziej negatywnie i sie nie doszukuje.,. Modle sie i chcialabym, ale sie nie nastawiam..
Dobranoc kochane. Ja pije ziolka i spac jutro wielki dzien bo wolne i zaaaakupy
Buziaczki slodkie :**Plumb80, karmelek lubią tę wiadomość