start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola, Kada naprawdę bardzo was podziwiam za tak silną wolę walki o dzidzię i tak dużą wiarę! Musi się wam udać! zreszta mi też!
Przecież nam wszystkim się uda
Margotka dawaj nam jutro dobry przykład jak się to robi i wklejak teścior z dwoma krechami!!
Ewelina strasznie mi przykro, ale najważniejsze że dowiedziałaś się skąd te plamienia! teraz tylko leki i chwila cierpliwości i wszystko wróci dp normy! zobaczysz niedługo znów będziecie próbować i to pozytywnie!
Ściskam Cie kochana mocno! i zdrowiej man tu szybko!
Kada testy najwcześniej wykrywają ciąże około 6dniową, a ciążą nazywamy moment zagnieżdzenia zarodka czyli to też jakieś 6dni od zapłodnienia, co daje w sumie 12dni od owulki. Więc tak czy siak najlepiej zaczekać do @
Ania oby te przepowiednie wróżki spełniły się wcześniej!!
Myszkaazi to chyba powinnaś ta drugą temp. wpisaćmungo, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Karola, Kada naprawdę bardzo was podziwiam za tak silną wolę walki o dzidzię i tak dużą wiarę! Musi się wam udać! zreszta mi też!
Przecież nam wszystkim się uda
Margotka dawaj nam jutro dobry przykład jak się to robi i wklejak teścior z dwoma krechami!!
Ewelina strasznie mi przykro, ale najważniejsze że dowiedziałaś się skąd te plamienia! teraz tylko leki i chwila cierpliwości i wszystko wróci dp normy! zobaczysz niedługo znów będziecie próbować i to pozytywnie!
Ściskam Cie kochana mocno! i zdrowiej man tu szybko!
Kada testy najwcześniej wykrywają ciąże około 6dniową, a ciążą nazywamy moment zagnieżdzenia zarodka czyli to też jakieś 6dni od zapłodnienia, co daje w sumie 12dni od owulki. Więc tak czy siak najlepiej zaczekać do @
Ania oby te przepowiednie wróżki spełniły się wcześniej!!
Myszkaazi to chyba powinnaś ta drugą temp. wpisać
Uda nam się wszystkim,ja w to wierzę,bo przecież musi się udać -
nick nieaktualny
-
Ewelinka wyleczysz się i bedzie ok, zobaczysz, że wtedy od razu zaciążysz. muszisz mieć wszystko w środku w porządeczku (wiem, że to brzmi banalnie ale taka prawda). Najważniejsze, że się teraz o wszystkim dowiedziałaś, bo mam znajomą, u której torbiel odezwała się dopiero w 6 miesiącu i w 7 miała operację- teraz ma bliznę od mostka do spojenia łonowego- i mąż podpowiedział, zeby sobie tam zamek wytatuowała, żeby się blizna tak bardzo w oczy nie rzucała.
ale mniejsza o to.
pomyśl sobie co by było, gdybyś miała już w brzuszku dzidziusia i jego życie i Twoje byłyby zagrożone. Dobrze, że teraz wszystko wyszło.
uszy do góry!!! masz nas!!! i z każdym gównem, za przeproszeniem, możesz do nas się zwracać- nikt Cię nie wyśmieje, ani nie pogoni. Kapiszi??
jesteśmy z TobąPlumb80, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no a tak poza tym- zjedliśmy z małżem obiadek i pojechaliśmy na mały szopping, ale zostawiłam patelnię z polędwiczkami na kuchence, bo były jeszcze ciepłe. My wracamy do domu, a psiaczka moja zadowolona wita (ale tylko mnie do małża nie podchodziła), ja patrzę a u niej uszy mokre i poklejone (bo to spaniel jest więc ma uszy długie)- a ta mała bladziuga, pożarła moje polędwiczki wredna pożeraczka polędwiczek
wlazła na kuchenkę, zwaliła pokrywkę z patelni i wmemłała nasz jutrzejszy obiad trudno będzie dieta przedweekendowa
na pewno nam nie zaszkodzi
spokojnej nocki babeczki -
nick nieaktualnyMungo moji tescie mają spaniela małpe gryzie wszystkich i też robi bałagan masakra tyle e on ma padaczke i leki bierze może po tych lekach go tak bierze na ataki na własiciceli, ale zawsze jak tam jade to jest zamknięty bo może ugryźć.Ja w domu rodzinnym w Zakopanem też mam spanielke ale suczke i jest do serca przyłoż przylepka nie to co ta małpka tesciów;)
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:Mungo moji tescie mają spaniela małpe gryzie wszystkich i też robi bałagan masakra tyle e on ma padaczke i leki bierze może po tych lekach go tak bierze na ataki na własiciceli, ale zawsze jak tam jade to jest zamknięty bo może ugryźć.Ja w domu rodzinnym w Zakopanem też mam spanielke ale suczke i jest do serca przyłoż przylepka nie to co ta małpka tesciów;)
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny