X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7.11 ale oby nie przyszła ;/ ale cóś czuje że ten cykl nie bedzie mój gdyż nic mnie nie boli i czuję sie ok;/

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, Kada naprawdę bardzo was podziwiam za tak silną wolę walki o dzidzię i tak dużą wiarę! Musi się wam udać! zreszta mi też!
    Przecież nam wszystkim się uda :)

Margotka dawaj nam jutro dobry przykład jak się to robi i wklejak teścior z dwoma krechami!! :)

Ewelina strasznie mi przykro, ale najważniejsze że dowiedziałaś się skąd te plamienia! teraz tylko leki i chwila cierpliwości i wszystko wróci dp normy! zobaczysz niedługo znów będziecie próbować i to pozytywnie!
    Ściskam Cie kochana mocno! i zdrowiej man tu szybko!

Kada testy najwcześniej wykrywają ciąże około 6dniową, a ciążą nazywamy moment zagnieżdzenia zarodka czyli to też jakieś 6dni od zapłodnienia, co daje w sumie 12dni od owulki. Więc tak czy siak najlepiej zaczekać do @ :/

Ania oby te przepowiednie wróżki spełniły się wcześniej!! :)

Myszkaazi to chyba powinnaś ta drugą temp. wpisać ;)

mungo, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jeszcze coś się ruszy Karolcia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e już wątpie;/ale cóż.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Karola, Kada naprawdę bardzo was podziwiam za tak silną wolę walki o dzidzię i tak dużą wiarę! Musi się wam udać! zreszta mi też!
    Przecież nam wszystkim się uda :)

Margotka dawaj nam jutro dobry przykład jak się to robi i wklejak teścior z dwoma krechami!! :)

Ewelina strasznie mi przykro, ale najważniejsze że dowiedziałaś się skąd te plamienia! teraz tylko leki i chwila cierpliwości i wszystko wróci dp normy! zobaczysz niedługo znów będziecie próbować i to pozytywnie!
    Ściskam Cie kochana mocno! i zdrowiej man tu szybko!

Kada testy najwcześniej wykrywają ciąże około 6dniową, a ciążą nazywamy moment zagnieżdzenia zarodka czyli to też jakieś 6dni od zapłodnienia, co daje w sumie 12dni od owulki. Więc tak czy siak najlepiej zaczekać do @ :/

Ania oby te przepowiednie wróżki spełniły się wcześniej!! :)

Myszkaazi to chyba powinnaś ta drugą temp. wpisać ;)

Uda nam się wszystkim,ja w to wierzę,bo przecież musi się udać :)

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia będzie dobrze! :)

• iza30 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi sie nam udac:) na kazda przyjdzie pora :)
    A mnie dzis strasznie jajniki bola masakra jakas za chwile trzeba uciekac na male barabara

Plumb80 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 to uciekaj :D mój mąż już spi:) a ja już mam nie płodne więc niech dpoczywa:D

iza30 lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka wyleczysz się i bedzie ok, zobaczysz, że wtedy od razu zaciążysz. muszisz mieć wszystko w środku w porządeczku (wiem, że to brzmi banalnie ale taka prawda). Najważniejsze, że się teraz o wszystkim dowiedziałaś, bo mam znajomą, u której torbiel odezwała się dopiero w 6 miesiącu i w 7 miała operację- teraz ma bliznę od mostka do spojenia łonowego- i mąż podpowiedział, zeby sobie tam zamek wytatuowała, żeby się blizna tak bardzo w oczy nie rzucała.
    ale mniejsza o to.
    pomyśl sobie co by było, gdybyś miała już w brzuszku dzidziusia i jego życie i Twoje byłyby zagrożone. Dobrze, że teraz wszystko wyszło.

uszy do góry!!! masz nas!!! i z każdym gównem, za przeproszeniem, możesz do nas się zwracać- nikt Cię nie wyśmieje, ani nie pogoni. Kapiszi??

jesteśmy z Tobą :):):)

Plumb80, Ewelina23 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga! uwaga! u mnie chyba jajcor lewy sie ruszyl...moze wkoncu??

mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 Ty jestes rocznik 86?

• karmelek Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no najwyższa pora!! to do dzieła!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 22:33

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anus to fajnie że chociaż wam się te jajca ruszaja bo mi za uja;(

• iza30 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zycze wam milej nocki kolorowych snow ja uciekam trzeba dzialac :) Dobranoc <3 do juterka buziaki

Karolcia26 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a tak poza tym- zjedliśmy z małżem obiadek i pojechaliśmy na mały szopping, ale zostawiłam patelnię z polędwiczkami na kuchence, bo były jeszcze ciepłe. My wracamy do domu, a psiaczka moja zadowolona wita (ale tylko mnie do małża nie podchodziła), ja patrzę a u niej uszy mokre i poklejone (bo to spaniel jest więc ma uszy długie)- a ta mała bladziuga, pożarła moje polędwiczki :(:(:( wredna pożeraczka polędwiczek :(
    wlazła na kuchenkę, zwaliła pokrywkę z patelni i wmemłała nasz jutrzejszy obiad :/ trudno będzie dieta przedweekendowa ;)
    na pewno nam nie zaszkodzi :P

spokojnej nocki babeczki :):):)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mungo moji tescie mają spaniela małpe gryzie wszystkich i też robi bałagan masakra tyle e on ma padaczke i leki bierze może po tych lekach go tak bierze na ataki na własiciceli, ale zawsze jak tam jade to jest zamknięty bo może ugryźć.Ja w domu rodzinnym w Zakopanem też mam spanielke ale suczke i jest do serca przyłoż przylepka nie to co ta małpka tesciów;)

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi a co oznacza śluz wodnisty ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Uwaga! uwaga! u mnie chyba jajcor lewy sie ruszyl...moze wkoncu??

No brawo !!!!!! W takim razie - do dzieła !!! Podbijasz sypialnię dzisiaj Ty i Mąż :) Będą fajerwerki :) Owocnej i stosunkowo udanej nocy !!!!!

• mungo Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Mungo moji tescie mają spaniela małpe gryzie wszystkich i też robi bałagan masakra tyle e on ma padaczke i leki bierze może po tych lekach go tak bierze na ataki na własiciceli, ale zawsze jak tam jade to jest zamknięty bo może ugryźć.Ja w domu rodzinnym w Zakopanem też mam spanielke ale suczke i jest do serca przyłoż przylepka nie to co ta małpka tesciów;)
    no ja też mam suńkę :) jest zajebiaszcza generalnie, śpi pod kołdrą między nami w łózku, nawet jak mi jest za gorąco to jej to nie przeszkadza- wyłazi potem cała spocona :) po każdym spacerze wskakuje do wanny żeby jej łapki umyć, wszędzie za mną łazi, jak Ewelinki kot za nią :) ale jak zostaje sama w domu to się nudzi i np zjada buty- ale zawsze wybiera te nowe i najdroższe (obowiązkowo skórzane :/), zjadła tez kilka kabli i gazetnik (no przecież był skórzany), ale i tak jest kochana, bo jak przyjdzie i tak popatrzy tymi swoimi ślepkami, jak u kota ze shreka, to weź i się na nią gniewaj :):):)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 ja mam 26 lat:)

‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ