start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no no widzę że dużo dziewczyn ze Śląska (ja też )
czyli 5 lis mamy zbiorowe testowanie -
hej laseczki:) u mnie pogoda bossska! słonko świeci. A tak w ogole to mój wykres znów szlag trafił i owu przesunęło owu że juz niby była, ale śluz się wtedy nie zgadza a wczoraj jakieś dziwne ból mialam podbrzusza i chwilke lewo jajnika. juz sama nie wiem co ze mną
-
Rybnik.
Margotka87, iza30 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane Witam Was po dlugiej nieobecnosci. Nie spospob Was nadrobic bo jak bylam tu ost raz to bylysmy na 5 stronie a juz jest 88:) Wiec mam lekture na pol dnia. Postaram sie Was jak najszybciej nadrobic i byc na bierzaco:) U nas jak narazie wszystko w porzadku. Mamy bijace serduszko. Dzisiaj rozpoczelam 8 tydzien. Kolejna wizyte mam 30 pazdziernika:)
Margotka87, nezumi, iza30, mycha28, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dziewczyny czuje ze od wczoraj mam jakas infekcje, lekko mnie piecze albo swedzi (wiadoo gdzie)... Nie wiem czy uda mi sie jutro do lekarza umowic:/
Ale moze kupie tantum rose i sie podlecze sama, co myslicie?
Dobranoc kochaniutkie
Kupcie sobie w aptece lacibiosFemine w żelu, jest ona bezpieczna dla kobiet w ciąży (Bo przecież takie tu jesteśmy ) A ma w składzie i alantoine i pantenol łagodzące, na też nagietek przeciwzapalny i kwas mlekowy
Margotka ja tu od wczesnego ranka zagladam (dopiero co wstałam ) a ty nas tak nieładnie trzymasz w niepewności! prosze dawać dobry przykład i pokazywać pozytywny test!!Margotka87 lubi tę wiadomość