Strzał za pierwszym razem jak często się zdarza?
-
WIADOMOŚĆ
-
czytam sobie nowe wpisy i tak się zastanawiam nad tematem od drugiej strony, tzn czy możliwe jest, że para jest zupełnie zdrowa a im nie wychodzi przez bardzo długi czas? z czego to może wynikać? czy zawsze gdy dość długo nie wychodzi jest jakiś powód zdrowotny?
zawsze zakładałam, że jeśli jest się zdrowym to taki "strzał za pierwszym razem" powinien być normą... -
Tamka wrote:czytam sobie nowe wpisy i tak się zastanawiam nad tematem od drugiej strony, tzn czy możliwe jest, że para jest zupełnie zdrowa a im nie wychodzi przez bardzo długi czas? z czego to może wynikać? czy zawsze gdy dość długo nie wychodzi jest jakiś powód zdrowotny?
zawsze zakładałam, że jeśli jest się zdrowym to taki "strzał za pierwszym razem" powinien być normą...
Też tak myślałam. Synek-8letni wpadkowy :*, stwierdziliśmy, że czas najwyższy na rodzeństwo, i że najlepiej będzie zajść w ciążę w grudniu lub w styczniu. Jakież było moje zaskoczenie, że się nie udało!!! W lutym też się nie udało?!! Prolaktyna zbadana, nie palimy, "sportujemy" się troszkę, wiec jeden, no góra dwa cykle i będzie ciąża. Śluz przepiękny, rozciągliwy, ale na wszelki wypadek ostatnio używaliśmy żel Conceive+, dla lepszego środowiska i...NIC!
Myślałam nad tym, myślałam i wymyśliłam, że może to wszystko są takie mega wczesne ciąże biochemiczne, i że w końcu któraś się uda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 17:46
-
azibomba jak zrobi sie zwykły spermiogram, za 10 złotych bez żadnego skierowania to już się widzi zywotność plemników. wiadomo, że w bardziej specjalistyczne badania trzeba zagłębić się bardziej.termin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty
-