styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Anja skoro juz jest ok to tylko czekac na dobre wiesci a na pewno juz wkrotce takie beda.
anja83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anja83 wrote:Witam to i ja sie dolocze do was kobietki:)(mam 31 na karku) mam juz dwuch synkow wieku 9i11 lat:)od czterch lat w nowym szesliwym zwiazku:)bardzo pragniemy miec wspolne dzieciotko ale niestety nie udalo nam sie do tej pory:( mialam calkowicie rozregulowane cykle bo wczesniej bralam anty przawie 6 lat okazalo sie ze moje hormony(cytuje gin rozbiegane po calym swiecie)powidzialam ze bardzo z M chcemy miec dzidzie mieszkamy w UK a tu lekarze podchodzol lajtowo ze tak powiem do takich zeczy odeslali nas z kwitkiemi kazali wrocic za rok ja sie nie uda :(a na dowidzenia pani gin mi oznajmila ze dopuki sie wszystko nie unormuje tak jak ma bedzie trawalo ok 3/4 lat nie dostalam nawet wynikow do reki bo tutaj tak jest niestety i przyznaje ze odpuscilismy teraz niby wszystko ok czyli@ jak w zegarku od pol roku sluz ok wiec zaczynamy staranka od nowa;)mam nadzieje ze teraz nam sie uda ale sie rozpisalam ups:)bardzo was podziwiam za wytrwalosc zycze sobie i wszystkim staraczkom duzo zielonosci:)pozdrawiam.
Witaj, ja tez mieszkam w UK, jak idziesz tutaj do lekarza to najlepiej kłamać, że starasz sie już np. ponad 2 lata, wtedy zaczna działać. Taka moja rada
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Stiffi wrote:Witaj, ja tez mieszkam w UK, jak idziesz tutaj do lekarza to najlepiej kłamać, że starasz sie już np. ponad 2 lata, wtedy zaczna działać. Taka moja rada
-
nick nieaktualnyChyba zeświruję dziewczynki:-( Moja temperatura skacze jak nawiedzona. Ja już termometr typowo owu z dwoma miejscami o przecinku zamówiłam, bo nie wiem, czy ten mój nie oszalał a Tu znów tempka w górę poszybowała, Nadzieja umiera ostatnia, u mnie zaś iskierka się zapaliła... Spodziewana @ ma być jutro, zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień...
-
Agp najwyzej termometr nowy nie bedzie potrzebny
-
Zakocona toz to ladna kreseczka a nie zaden cien mysle ze mozna gratulowac wiec czynie to pierwsza GRATULACJE!!!!♡
zakocona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agp no swietnie by bylo jak cos daj znac moge odkupic od Ciebie ten termometr bo moj wydaje mi sie ze szwankuje troche. Chyba ze chcesz zostawic na pozniej juz po ciazy.
-
Zakocona ladna beta teraz tylko bedzie roslo i roslo
zakocona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Agp no swietnie by bylo jak cos daj znac moge odkupic od Ciebie ten termometr bo moj wydaje mi sie ze szwankuje troche. Chyba ze chcesz zostawic na pozniej juz po ciazy.
-
nick nieaktualny