styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Agp zawsze trzeba miec nadzieje a w dole brzucha moze cmic bo macica sie powieksza przeciez.
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Agp zawsze trzeba miec nadzieje a w dole brzucha moze cmic bo macica sie powieksza przeciez.
-
Agp zostaje nam czekac na rozwoj wypadkow.
-
Hej dziewczyny. Ja również chciałabym się do Was dołączyć. Nigdy nie udzielałam się na żadnym forum, ale jak Was czytam to aż milej się robi, że staraczki sie tak wspierają. To jest (albo był) mój pierwszy cykl starań po laparoskopii, którą miałam na początku grudnia. 26dc dostałam lekkiego plamienia, ale tmp nie spadała, więc byłam pewna, że się udało. Niestety dzisiaj 28dc i dostałam lekkiego krwawienia. Chyba to @, ale martwi mnie podwyższona tmp. bo w czasie miesiączki powinna się obniżyć. Zobaczę jaka będzie rano. Póki co cieszę się, że tu trafiłam i gratuluję tym, które ujrzały dwie krechy.
-
nick nieaktualny
-
Agp no nie wie co Ci powiedziec ale poki nie ma @ jest nadzieja.
emilkaaa witaj u nas
antea przykro mi -
Cześć dziewczyny wczoraj byłam na badaniach hormonalnych na sprawdzenie czy po schudnięciu moim takim dużym coś mi się poprawiło i w ogole i odebrałam wyniki badań : Badania i parametryWynikiWartości referencyjneLH4,9 mUI/ml1,5 - 8,0 f. folikularna I 2,0 - 8,0 f. folikularna II 0,2 - 6,5 f. lutealna 9,6 - 80 owulacja 0,8 - 33 menopauzaFSH6,0 mUI/ml2.8 - 11.3 f. folik. 3,0 - 14.4 f. folik (2-3 d.) 5.8 - 21.0 środek cyklu 1.2 - 9.0 f. lutealna 21.7 - 153.0 menopauza DHEA-S184,9 µg/dl148,0 — 407,0 Wolny testosteron0,0084 nmol/l0,003 — 0,037
Co o tym sądzicie ??? -
Stosunek lh do fsh jest ok wiec pcos raczej nie ma
DHEAS jest ok
wolny testosteron chyba ciut za wysoki ale to tylko ja z tego tyle wnioskuje moze niech sie wypowie ktos kto bardziej sie zna na tym.
A ile schudlas?? -
potforzasta wrote:Stosunek lh do fsh jest ok wiec pcos raczej nie ma
DHEAS jest ok
wolny testosteron chyba ciut za wysoki ale to tylko ja z tego tyle wnioskuje moze niech sie wypowie ktos kto bardziej sie zna na tym.
A ile schudlas??
Potworzasta schudłam 35 kg
-
A faktycznie moje niedopatrzenie czyli chyba wszystko ok. Ja to bym chciala te 30 schudnac ale nie umiem
-
nick nieaktualny
-
No jest szacun tez bym chciala ze 30 kg i mam nadzieje ze jednak sie uda z czasem.
-
Hej dziewczyny:-)
Mogę dołączyć (jeśli nie macie nic przeciwko ? W sumie staram się od niedawna i miałam ostatnio takie przeczcie, że chyba się udało... no, ale dziś się @ rozkręciła... No i pozamiatane... No cóż trzeba się ogarnąć i próbować dalej
Witam wszystkie serdecznie, bo znając mój porąbany organizm, to łatwo nie będzie.. -
nick nieaktualny