styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie , ze warto nawet dla samego zdrowia nie tyle co odchudzania a na odchudzenie mimo wszystko jest super dietka bo nie oszukujmy się dostarczać do organizmu zdrowe rzeczy a trochę syfu to jest jednak róznica Ja czuje się fantastycznie na niej , poważnie i polecam każdemu
Britiii na to Ci moja droga nic nie pomogę bo zawsze miała odwrotny niż Ty problem właśnie , znajdź sobie diete jakąś na mase może ... powinnaś pare kilogramów złapać do przodu a wręcz na pewno ale też jak jesteś taka maleńka bo 164 to kruszynka to taka mała waga całkiem pasuje Moja szwagierka ma 165 i wazy 47 kilogramów i więcej jakby wazyła jak pulpecik by wyglądała Za to Ja np. mam 176 więc jakbym ważyła 100 kg to nie widać tego aż tak bardzo , ze gruba tylko bardziej ubita u mnie a jak bym ważyła z 50 to już jak suchar bym wyglądała haha ;)ciężki los człowieka -
Witam kobitki tak sobie was podczytuję i jesli mnie przyjmiecie to chce do was dołączyć w zeszłym roku się nie udało zaciążyć to mam nadzieje ze w tym się uda
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Witaj kubecek , może opowiesz Nam coś więcej o sobie By bliżej się poznać , ze tak to ujmę
ale walczymy dalej o rodzenstwo dla młodego
mam fajnego chłopa i psa lubie eksperymentowac w kuchni
i duzzzzzzo czytac taki mol książkowy jestem
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja dziś dostałam @. mam nadzieję, że w nowym cyklu uda mi się uregulować hormony i już niedługo będziemy mogli zaczynać staraniaPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kubecek wrote:jestem mamą 3,5 latka jestem po 2 stratach
ale walczymy dalej o rodzenstwo dla młodego
mam fajnego chłopa i psa lubie eksperymentowac w kuchni
i duzzzzzzo czytac taki mol książkowy jestem
Słuchaj wiem co to znaczy strata fasolka więc bardzo Ci współczuje dwóch strat ;(
na pewno się w końcu uda , nie wolno tylko naciskać .
Ja od nowego roku teraz zmieniłam całkowicie podejscie , zyje na luzie ... starania staraniami ale myśle tylko o nich . Czasami napije sie alkoholu itp , nie popadam w paranoje . Musi być w koncu dobrze -
ZakręconaOna wrote:Super
Słuchaj wiem co to znaczy strata fasolka więc bardzo Ci współczuje dwóch strat ;(
na pewno się w końcu uda , nie wolno tylko naciskać .
Ja od nowego roku teraz zmieniłam całkowicie podejscie , zyje na luzie ... starania staraniami ale myśle tylko o nich . Czasami napije sie alkoholu itp , nie popadam w paranoje . Musi być w koncu dobrze -
Dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki: Czy bolały Was kiedyś piersi jak wyszłyście na zimny dwór? Bo dzisiaj byłam na długim spacerze i strasznie mnie zaczęły boleć. Zastanawiam się, bo nigdy takich bólów przed @ nie miałam i byłam dobrze i ciepło ubrana. Moja dzisiejsza temperatura wyniosła 37,3 i jak na razie nie spada, nie mam objawów grypy, kataru, kaszlu. Mój M. zawsze choruje jak ma taką temperaturę i katar, kaszel + jego jęczenie jaki jest chory.
-
nick nieaktualny
-
Mnie tam na zimnie nic nie boli ani nie swedzi bo ja ogolnie zimno lubie za to jak jest za goraco to mnie to zaraz denerwuje i wole wiosne i to dosc wczesna jak nie jest ani za zimno ani za cieplo zima tez jest ok ale lato jedynie gdzies w cieniu