styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzy któraś z Was byłaby zainteresowana żelem Conceive Plus w aplikatorach? Mam do sprzedania 12 aplikatorów za 35 zł (z przesyłką). Ważne do końca kwietnia 2015. Zapomniałam o nich całkowicie, właśnie znalazłam szafie, a mi nie są już potrzebne może komuś przyniosą szczęście
osoby zainteresowane proszę o wysłanie zaproszenia do znajomych i info na priv -
Helen bedzie dobrze styczen to wogole sie nie popisal miejmy nadzieje ze luty barsziej posypie fasolek.
-
Fatim tak myslalam ze tak to sie skonczy u Ciebie gratulacje!!! No i kciuki zacisniete za przyrost
Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Cześć dziewczyny , jakoś słabo tu się kręcą rozmowy
Byłam wczoraj u ginekologa i generalnie wczoraj był 9 dc i Ona powiedziała , ze nie ma żadnego dominującego pęcherzyka i brak owulacji jest i będzie ... Kazała zrobic badanie nasienia mnie jeszcze rezerwe jajnikową i w kwietniu na poczatku przyjsc jak bedziemy w polsce , chcemy mozemy clo brac ale nie musimy do tego kwietnia .Zalezy ode mnie ... wczoraj miałam straszny dzień , ból mega głowy plus chujowa wiadomosc od lekarza zjebała mi cały wieczór ... płakałam do mojego faceta jak dziecko ;( poszłam spać a dziś mam mega dobry humor !! Nie ma co się stresować na zapas , zrobimy badania , jednak wezme clo postaramy sie jak nie wyjdzie to trudno i bedziemy z lekarzem myslec co dalej . Dziś z przyjaciółkami robimy sobie wypad na imprezke i odstresuje sie troszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję Fatim Jak u Was dziewczyny? U mnie 8 dc i pojawił się przezroczysty śluz dość rozciągliwy. W dodatku kilka razy mnie "zaćmiło" w dole brzucha. Czy to możliwe, że owulacja przyszła tak szybko? Takie objawy miałam zawsze ok. 12 dc. A mój popęd- masakra, K już wczoraj nie dawał rady a ja jeszcze i jeszcze. Teraz niestety dzień rozłąki, ale może uda się wstrzelić pojutrze. Pozdrawiam w ten słoneczny dzień
-
Emilkaaa moja owu tez chyba szybciej i to duzo przyjsc chce bo mjie cmilo wczoraj i dzisiaj w okolicy jajnikow i temp wzoraj spadek a dzisiaj poszla w gore zobacze jak bedzie jutro.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Kiedy wynik??
Kazała dzwonić co tydzień i się pytać czy jest już wynik czy nie bo może byc po 2 tygodniach nawet ... zależy ! Stresuje się troszke ale wierze , ze dobrze bedzie
-
Matko no to faktycznie dlugo a ze bedzie dobrze to na pewno
Brtiii zycze aby to byl juz ostatni cykl staran -
nick nieaktualny