styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
No to dzidzia rośnie w moim brzuszku. Oby wszystko było dobrze. Rok staran i dopiero po delikatnym odpuszczeniu UDALO SIE! Trzymam kciuki za was kochane!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:26
kate55, zakocona lubią tę wiadomość
-
gratulacje dla Was dziewczyny )))
Potforzasta Ja nie pije przy każdej okazji bo okazje mogłabym mieć nawet dlatego że poniedziałek jest haahaha a tak poważnie to na tej diecie jestem a przy niej nie wolno mi alkoholu pić ale od pasterki sporo sobie pozwoliłam . Dobranooooc -
nick nieaktualnyzakocona wrote:U mnie dziś odbiórka potwórnej bety była
223,20 Przesyłam wam dziewczyny mnóstwo wirusków!
Gratuluję zakocona!!! Ja tez łapię wiruchy mimo, że ta moja @ jeszcze nie dotarła, ale tempka leci w dół, wiec pewnie czai sie już za rogiem
-
NATULKA wrote:No to dzidzia rośnie w moim brzuszku. Oby wszystko było dobrze. Rok staran i dopiero po delikatnym odpuszczeniu UDALO SIE! Trzymam kciuki za was kochane!
Ja staram się pić jak najmniej Ale zazwyczaj w weekend spotykamy się ze znajomymi lub idziemy na imprezę i wtedy zazwyczaj coś wypiję.
Potforzasta, czy mogę cię prosić o używanie interpunkcji? Twoich postów nie da się czytać bez żadnych przecinków czy kropek....Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Dzień dobry U mnie super pogoda bo pada śnieg kocham to .
Kończe popijać herbatke zielona i lece sie kąpać i szykować bo na 12 do pracy , jeszcze zupke wstawie
Dziś sniło mi się słuchajcie , ze siedziałam sobie na kompie i sprawdzałam wyniki bety i była pozytywna , wpisywałam na Ovu , ze jestem w ciąży i przeszłam na fioletową strone mocy hehe , strasznie mi sie buzia cieszyła
Miłego dnia -
U mnie snieg nie pada ale jest szaro buro i ponuro
-
Zamowilam nowy termometr bo wydaje mi sie ze moj prosi o emeryture od nowego cyklu sie przyda.
-
Jutro trzeba wplacic tylko i czekac az przyjdzie. Swoja droga jak chce na emeryture to niech pogada z @ zeby nie przychodzila.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam kochane! Staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj współżyliśmy. a Dziś wieczorem wyskoczył ze mnie czop śluzowy.. Gęstości takiego kisielu. Moje pytanie brzmi czy powinniśmy powtórzyć współżycie? Dodam jeszcze że po wypadnięciu tego czopu lekko jajniki mnie pobolewają i dziwne uczucie w macicy miałam..
-
Emilkaaa miejmy nadzieje ze tak bedzie styczen byl slaby wiec moze luty bedzie lepszy.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny , jakoś słabo tu się kręcą rozmowy
Byłam wczoraj u ginekologa i generalnie wczoraj był 9 dc i Ona powiedziała , ze nie ma żadnego dominującego pęcherzyka i brak owulacji jest i będzie ... Kazała zrobic badanie nasienia mnie jeszcze rezerwe jajnikową i w kwietniu na poczatku przyjsc jak bedziemy w polsce , chcemy mozemy clo brac ale nie musimy do tego kwietnia .Zalezy ode mnie ... wczoraj miałam straszny dzień , ból mega głowy plus chujowa wiadomosc od lekarza zjebała mi cały wieczór ... płakałam do mojego faceta jak dziecko ;( poszłam spać a dziś mam mega dobry humor !! Nie ma co się stresować na zapas , zrobimy badania , jednak wezme clo postaramy sie jak nie wyjdzie to trudno i bedziemy z lekarzem myslec co dalej . Dziś z przyjaciółkami robimy sobie wypad na imprezke i odstresuje sie troszke -
Zakrecona jedno jest dobre srobicie badania i bedziecie wiedziec co i jak.
A ja nie moge chodzic prawie boli mnie kolano jak chodze chyba cos naciagnelam.