Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alutka128 wrote:Ja dzieci nie mam, w sumie raz byłam w ciąży w poprzednim cyklu, niestety na krótko, ale to małe doświadczenie mnie nauczyło jednej ważnej rzeczy "NIE TESTOWAĆ PRZED TERMINEM MIESIĄCZKI" i tego się trzymam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka wrote:Ja byłam na monitoringu w 6dpo więc pow że do owu doszło. Nie robiłaś proga 7fpo ?
Niee, robilam miesiąc temu dla sprawdzenia.
Ale w tum cyklu zaczelam niepokalanka a odstawilam wszelkie testy i sprawdzanie, i nie wiem co aie zadzialo bo wg mnie owu byla 5 dni wcześniej niż zwykle -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Ja w czwartek będzie 12 dpo.
Nadal mam bóle jak na okres ból piersi mocniejszy no i dziwne kłucie w macicy rano miałam wiec okres chyba blisko 😏 a jak u ciebie? Powtarzała bete? -
anka wrote:Ja w czwartek będzie 12 dpo.
Nadal mam bóle jak na okres ból piersi mocniejszy no i dziwne kłucie w macicy rano miałam wiec okres chyba blisko 😏 a jak u ciebie? Powtarzała bete? -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Ja to bym od razu leciała hehe 🤣
To akurat dobra rada 😊 nic tak nie uczy cierpliwości i pokory jak ciąża- zwłaszcza w początkachRenia, Lolipop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:A zwykle masz takie objawy? Wiesz co, każda ciąża mnie utwierdza ze do czasu miesiączki czujesz się jak na miesiączkę. Tylko ze ona nie przychodzi. Wiec spokojnie 😊
-
Może się którejś przyda, ja miałam kilka charakterystycznych objawów przed terminem @: kilka dni po owu „motylki w macicy” takie mikroskurcze,łaskotanie (aż do 7tc miałam to), ból piersi po bokach (jakbyście dzień przed robiły pompki i miały zakwasy) i dużo białego śluzu. I ochota na bąbelki okropna (a nie lubię gazowanego) od 8dpo.
A reszta: ból miesiączkowy, swędzenie piersi i bolące sutki- tez były, ale takie mam zawsze na okres.mgielka lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Może się którejś przyda, ja miałam kilka charakterystycznych objawów przed terminem @: kilka dni po owu „motylki w macicy” takie mikroskurcze,łaskotanie (aż do 7tc miałam to), ból piersi po bokach (jakbyście dzień przed robiły pompki i miały zakwasy) i dużo białego śluzu. I ochota na bąbelki okropna (a nie lubię gazowanego) od 8dpo.
A reszta: ból miesiączkowy, swędzenie piersi i bolące sutki- tez były, ale takie mam zawsze na okres. -
Cześć dziewczyny, wpiszcie mnie proszę na 20.01 ☺ myślałam, że nic z tego cyklu i trochę wgl źle myślałam bo kierowalam się samym sluzem, który się skończył jakby 3 dni przed owu i robiłam testy owu też jak się skończył śluz płodny ale wychodziły negatywy, więc albo brak owu wgl albo była wcześniej, ale wtedy bym miała krótszy cykl (regularnie mam 30-31 dni) a dziś jest 31 i @ nie ma, więc sama już nie wiem jak to jest ale sprawdzić nie zaszkodzi 🙃
A jeśli by nic nie wyszło to jak to jest z mierzeniem temperatury? Jak nagle spada to jest już po owu?26lat
07.2020 start