Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ej dziewczyny bo wyszły mi pierwszy raz od tylu miesięcy dwie kreski... Nie mogę dodać zdjęcia ale są wyraźne.. Teraz od razu jutro z rana na betę? Tak się boję cieszyć że nie wiem jak się nie nastawiać..
redka, Blanka1988, Niebieska Gwiazda, Lolipop lubią tę wiadomość
26lat
07.2020 start -
Shanny wrote:Cześć dziewczyny, wpiszcie mnie proszę na 20.01 ☺ myślałam, że nic z tego cyklu i trochę wgl źle myślałam bo kierowalam się samym sluzem, który się skończył jakby 3 dni przed owu i robiłam testy owu też jak się skończył śluz płodny ale wychodziły negatywy, więc albo brak owu wgl albo była wcześniej, ale wtedy bym miała krótszy cykl (regularnie mam 30-31 dni) a dziś jest 31 i @ nie ma, więc sama już nie wiem jak to jest ale sprawdzić nie zaszkodzi 🙃
A jeśli by nic nie wyszło to jak to jest z mierzeniem temperatury? Jak nagle spada to jest już po owu?
Mogę zapytać o cel twojego pojawienia się tutaj ?? Jaki jest sens zapisywania się na jutro?? Zrób test kiedy chcesz, nie musisz nas informowaćOtter, Renia, Blanka1988, Kira lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Jeszcze cos napisze bo to bardzo przykre jest. Staramy się od ponad pół roku, może to mało, może dużo ale każdy miesiąc się przeżywa, nie zarejestrowalam się tu i to nie jest mój 1 post że właśnie mam dwie kreski i się chwale ale w końcu po tylu miesiącach wyszły.. Jestem przeważnie na dwóch innych wątkach, niepotrzebnie weszłam tutaj bo tylko się rozrrzeslam bardziej po tych wiadomościach.
szczesciara30, abrakadabra, Oliwia23, Lolipop lubią tę wiadomość
26lat
07.2020 start -
Shanny wrote:Bo jest to grupa na styczeń? Jestem tu na forum ovu od lipca ale w porządku, widać to akurat zamknięty wątek;/
Owszem to jest wątek styczniowy ale nie pt. Pochwal się kreskami w styczniu. Każda z nas jest na tym wątku od początku cyklu, zapisujemy się na początku cyklu albo w owulację na testowanie, niektóre z nas piszą więcej inne mniej, ale dzielimy się objawami owulacji albo wczesnymi objawami ciąży, wymieniamy informacjami i wspieramy się w oczekiwaniu. Pojawienie się po raz pierwszy na wątku w dzień zrobienia pozytywnego testu jest poprostu nie na miejscu, i oczywiście Ci gratulujemy ale nie oczekuj zaangażowania i radości bo widzimy Cię tu po raz pierwszy.Otter, anka, Martyna33, Alutka128 lubią tę wiadomość
-
Futuremama wszystkiego naj Spełnienia marzeń
futuremama lubi tę wiadomość
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
futuremama wrote:Ja miałam dziś zamówić, akurat za kilka dni dopiero by przyszły ale nie. Glupie to jest ale nie boje się białego testu tylko tego że jakieś kreski będą i znów nic z tego.
A z drugiej strony jak wcześniej sprawdzisz to wiadomo w którą stronę idzie a nie czeka z nadzieją. Glupie to wszystko🙈
Jestem na podobnym etapie, póki co niby „cool” i NIETESTUJE ale co będzie za kilka dni -nie ręczę za siebie 🤪
Na wypadek-mam JEDEN test. Także za wcześnie nie mogę -
Futuremama wszystkiego najlepszego 😍 upragnionych kreseczek ⏸️🍀♥️
U mnie nadal sztuczny cykl ale wczoraj i przed wczoraj mialam sluz płodny skłoniło mnie to do zrobienia owulakow i były pozytywne... Jednym slowem szok. Jeżeli tempka podskoczy znaczy ze mogla byc owu co by mi dawalo szanse na teścik jeszcze raz w styczniu 😁 😁 😁 czekamy na rozwój wydarzeń.
Miłego ♥️futuremama, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Dziewczyny nie obrazcie się ale to jest forum dla każdego i w każdej chwili ktoś sobie może tu przyjść. I się zapisać z tego. Co wiem to nie ma. Żadnego regulaminu kiedy trzeba się zapisywać więc wyluzujcie. A osoby które się nie udzielają nie muszą być inaczej tarjywoane jedna ma. Mniej czasu inna więcej ja też od 7 cyklu się zapisuje coś. Tam napisze zapytam ale później jak dostanę okres to się już nie udzielam i co jestem gorsza myślę że to słabe takie patrzenie że komuś się udało i chce się pochwalić dwoma kreskami to niech się chwali ja wiem bo dla mnie to też jest ciężko że jednym się udaje a drugim nie ale. Szanujmy się z takim podejściem że ktoś się nie odzywa i wyliczanie mu ile razy napisał jakiś post to jest słabe nie każdy siedzi od rana do wieczora ma forum ja np. Nie wchodziłem od. Środy tamtej ale całym czas jestem z Wami i każdej kibicuje a to że. Ktoś chce. Się zapisać. Na testowanie w środku miesiąca to co w tym złego serio czy to taki problem? Szanujmy się takie życie że jeden jest cały czas na forum a drugi nie ze jeden od razu zobaczy dwie kreski i się pochwali a druga nie i czeka. Na to rok ale. Forum jest dla KAŻDEGO a jak macie jakieś. Swoje zasady to jest słabe bo forum nie jest niczyja własnością i każdy może sobie o każdej porze na nie wejść a nie ze słyszy tylko hejt. Spokoju Wam życzę także trzymajcie się bo aż mi się odniechcialo pisać.o.sprawach na które miałam ochotę. Pozdrawiam
mgielka, Achna, Alisek93, Lili93, abrakadabra, Monika7, Oliwia23, Słoneczko123, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Shanny wrote:Bo jest to grupa na styczeń? Jestem tu na forum ovu od lipca ale w porządku, widać to akurat zamknięty wątek;/
Jesteś na forum od lipca, a masz 20 postów napisanych? Ja jestem od października i mam 214.
Ewidentnie nie udzielasz się na tych forach. Ja w tym wątku jestem od początku bo testowałam 1 stycznia, ale Ciebie widzę pierwszy raz. Super, że masz 2 kreski! Gratuluję i zdrówka życzę, ale wybacz to nie jest miejsce do chwalenia tak ni z gruchy ni z pietruchy. Nawet bez przywitania. Jak energia Cię rozpiera to poszukaj dedykowanego do tego wątku, naprawdę jest ich wiele. Tu dziewczyny trzymają się i wspierają od początku cyklu. A Ty wystrzeliłaś z absolutnym brakiem wyczucia. Jakbyś miała odrobinę empatii i pomyślała chwilkę nad tym, to zrozumiałabyś że Twój wpis jest zdecydowanie nie na miejscu w tym wątku. Forum jest dla każdego! Ale każdy ma swój odpowiedni wątek😍
P.S.
Dziewczyny trzeba utworzyć post CHWALIPIĘTKI i nowe dziewczyny będą miały pole do popisu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2021, 03:30
Martyna33, Otter, Renia, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Tu chodzi po prostu o to, ze jaki jest sens zapisywania na testowanie, skoro w danej chwili robisz test? Żeby przy twoim nicku pojawiły się dwie kreski? Jakie to ma znaczenie...
gdyby wiadomość była napisana w stylu „cześć dziewczyny, nie udzielałam się za bardzo, ale właśnie zobaczyłam dwie kreski i chciałabym żebyście mnie pokierowały co mam teraz zrobić, bo widze ze dużo wiecie” to gwarantuje ze zostałoby to odebrane inaczej niż „zapiszcie mnie na testowanie bo właśnie wysikałam dwie kreski”.Otter, Renia, Achna, Domistr, Annamaria, Księgowa, MartiMarti lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Blanka1988 wrote:Jesteś na forum od lipca, a masz 20 postów napisanych? Ja jestem od października i mam 214.
Ewidentnie nie udzielasz się na tych forach. Ja w tym wątku jestem od początku bo testowałam 1 stycznia, ale Ciebie widzę pierwszy raz. Super, że masz 2 kreski! Gratuluję i zdrówka życzę, ale wybacz to nie jest miejsce do chwalenia. Jak energia Cię rozpiera to poszukaj dedykowanego do tego wątku. Tu dziewczyny trzymają się i wspierają od paczki cyklu. A Ty wystrzeliłaś z absolutnym brakiem wyczucia. Jakbyś miała odrobinę empatii i pomyślała chwilkę nad tym, to zrozumiałabyś że Twój wpis jest zdecydowanie nie na miejscu.
P.S.
Dziewczyny trzeba utworzyć post CHWALIPIĘTKI i 😍🙈 takie ostre dzidy będą miały pole do popisu.Gosia33, Lili93, abrakadabra, Słoneczko123, Niebieska Gwiazda, Pinezka lubią tę wiadomość
-
Od jakiegoś czasu zauważyłam że jak ktoś się mało wypowiada albo napisze tak z d... To macie jakieś ale więc jeżeli Wam coś nie pasuje to możecie odejść z forum forum jest dla każdego o każdej porze dnia i nocy i kto chce to może się na ten wątek zapisać kiedy chce a nie ze Wy sobie będziecie jakieś zasady ustalać i będziecie "zle" na tą osobę ona ma takie samo prawo jak Wy napisania co chce ile chce i kiedy chce a że ktoś napisał 7 postów od założenia konta to nic Wam do tego nie ma wytyczne go ile ma się pisać więc weźcie się dziewczyny ogarnijcie bo widzę " że stałe dziewczyny z forum" będą tu zasady ustalać absolutnie się na to nie zgadzam jak chcecie zakładającie sobie jakąś prywatna grupę gdzieś indziej i tam ustalajcie swoje zasady a każdy nowy czy stary może w każdej chwili sobie wejść. Napisać co Wam pasuje i Nic Wam do tego. AMEN
Lili93, abrakadabra, Monika7, tylko_czytam, Oliwia23, Słoneczko123, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
A i odchodzę z forum. Nie mam zamiaru tkwić w tej hipokryzji że człowiek nic nie może napisać bo jest hejtowany. Pozdrawiam a Wam dziewczyny które się rzadko wypowiadają nie przejmujcoe się macie do tego pełne prawo forum jest DLA KAŻDEGO. czy to komuś się podoba czy nie.
Lili93, abrakadabra, Niebieska Gwiazda, Daisy90 lubią tę wiadomość