Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny moje kochane, gratuluje tym co wyczarowały dwie krechy, a tym co się nie powiodło przybijamy pionę bo wiem że przyszłym miesiącu będzie duży wysyp ⏸️
U mnie chyba że stresu coś się cykl posypał Wredna małpa spóźnia się już 3 dzień, a testy wychodzą negatywnie W ogóle teraz się zorientowałam, że zapisałam się na testowanie 31 stycznia, nie wiem dlaczego bo powinnam testować właśnie teraz 😂
Ogólnie jest nowa nadzieja, tydzień temu byłam u gina - w przyszłym cyklu monitoring, małż dostał wyniki nasienia - nie ma lipy, ma trochę podreperować więc z polecenia kupiłam mu Fertilman plus.
Ja biorę pregna start, witaminę C plus witamina D3 więc mam nadzieję że jakieś efekty tego będą 😘 trzymam kciuki za przyszłe testowanka 😍🥰 -
szczesciara30 wrote:To że ktoś wpada na chwilę się pochwalić bo to tego prawo to że ktoś ma 5 wpisów a inny 350 też ma do tego prawo i nie nam jest pisać m. In "po co napisałaś to nie jest na miejscu" oczywiście forum jest dla każdego i każdy może sobie napisać co myśli i każdy wpis w wpadnieciem i wpadnieciem i nawet pochwaleniem się też jest na miejscu bo forum jest od tego i nie ma reguły czy to jest ktoś kto się udziela czy też nie czy ktoś to pisze cały czas czy też nie. Każdy ma prawo nawet pochwaleniem się a jak się coś nie podoba to nie komentować postów rej osoby i tyle ona ma takie samo prawo jak. Ja czy ktoś inny do napisania i to nie są wyścigi czy ktoś komuś gratuluję i pisze ileś tam postów czy nie jeden poczytuje ale się nie udziela drugi komentuje każdy post każda z nas jest inna na swój sposób ale to każda osoba ma prawo do napisania i wpisania się w każdej chwili do tego forum.
Tak jak napisałaś- na forum każdy może pisać co chce. Ale chcesz ograniczać to co piszemy my. Jeśli się komuś nie podoba to w jaki sposób inne osoby odpowiadają na jej posty - to niech postów nie pisze. Bo takie samo prawo jak ktoś ma na napisanie postu, ktoś inny ma prawo na skomentowanie/zignorowanie itd.
Czym myślała ta osoba zapisując się na testowanie robiąc w tej samej chwili test? jaki jest w tym sens?
Czasem warto najpierw pomyslec, zanim się cokolwiek zrobi.
To tak jakby ktoś napisał na wątku zbierających kasę na auto, ze właśnie kupił nowy kabriolecik i prosił o gratulacje. Oczywiście ze można to zrobić- ale po co?
Zakończmy już tą gównoburze o nic. Jeśli komuś tak bardzo nie odpowiada ten wątek i osoby, które tu są - nie musi tu w ogóle wchodzić. Są inne wątki, można tez założyć własny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 18:48
Otter, Domistr lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Otter wrote:Dla mnie comiesięczne wątki z testowaniem są miejscem, w którym się odnalazłam w ciężkiej drodze do szczęścia. Każda dziewczyna zapisuje się na liście i razem trwamy na dobre i na złe.
Smutne, że poraz kolejny pojawia się osoba, która wpadnie się pochwalić i za chwilę stąd wypadnie, nie wnosząc nic w ten wątek, a my zostajemy tutaj i się kłócimy.
W żaden sposób nie przepraszam za swój wpis, bo to forum jest dla KAŻDEGO i KAŻDY może napisać co uważa.
Ps. Może mi dać Nagrodę Nobla? Mam 340 wpisów. Z czego 90% z gratulacjami dla zaciążonych w comiesięcznych wątkach testowych, 5% luźne wpisy na wątkach, 2% dotyczą moich próśb o dopisanie do list na testowanie, 2% jest informacją, że znów mi się nie udało, a 1% to wyrażenie swojego zdania.
Gratulujesz tym ,które zapsoauka się od początku. A jak ktoś wpadnie to już samo zlo? Oczywiście masz do tego prawo. Dziewczynie bylo tak przykro ,ze az się zdenerwowała. Trochę więcej emaptii. To się tyczy do wszystkich ,które tak wyjechały. Te posty az tna po oczach.Lili93 lubi tę wiadomość
-
Martka89 wrote:Moja beta 204, progesteron 31.9
Czekam na czwartek, muszę sprawdzić przyrost..... bo to u mnie chyba jest najistotniejsze.
Dalej nie chce się przedwcześnie cieszyć.
Za 2 tyg wizyta i potwierdzenie z ocena czy zarodek nie jest w jajowodacj lub bliźnie po cc.....
Nic tak nie uczy w życiu pokory jak starania i ciąża mak wrażenie.....
Pięknie❤️ Zaciskam kciuki, będzie dobrze! Dwa tygodnie niech szybko zlecą25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
asiek96 wrote:Hej dziewczyny moje kochane, gratuluje tym co wyczarowały dwie krechy, a tym co się nie powiodło przybijamy pionę bo wiem że przyszłym miesiącu będzie duży wysyp ⏸️
U mnie chyba że stresu coś się cykl posypał Wredna małpa spóźnia się już 3 dzień, a testy wychodzą negatywnie W ogóle teraz się zorientowałam, że zapisałam się na testowanie 31 stycznia, nie wiem dlaczego bo powinnam testować właśnie teraz 😂
Ogólnie jest nowa nadzieja, tydzień temu byłam u gina - w przyszłym cyklu monitoring, małż dostał wyniki nasienia - nie ma lipy, ma trochę podreperować więc z polecenia kupiłam mu Fertilman plus.
Ja biorę pregna start, witaminę C plus witamina D3 więc mam nadzieję że jakieś efekty tego będą 😘 trzymam kciuki za przyszłe testowanka 😍🥰
Hejka
A w pregna start jest d3. Czy potrzebujesz większej dawki?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Gosia33 wrote:Gratulujesz tym ,które zapsoauka się od początku. A jak ktoś wpadnie to już samo zlo? Oczywiście masz do tego prawo. Dziewczynie bylo tak przykro ,ze az się zdenerwowała. Trochę więcej emaptii. To się tyczy do wszystkich ,które tak wyjechały. Te posty az tna po oczach.
To nie chodzi o zapisywanie na początku.
Wytłumacz mi, po co zapisywać się na testowanie w momencie gdy robisz test? Zero logiki.
Jeśli osoby wpadające będą miały więcej empatii to karma do nich wróci25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna 33 wqlsnoe dla takich wpsiwow z jadem o bez emaptii szkoda byc w takiej grupie. Tez możesz założyć walsny wątek i oby nikt nie small wjechać z testem poztywnym,bo lo matko. Jak ona mogła. Gownoburza powstała bo ktoś smial zwrócić uwagę,że tak nie traktuje się drugiej osoby. Ale przecież wam wolno by wy jedyne się tyle starcie o dziecko.
szczesciara30 lubi tę wiadomość
-
Każdy ale to każdy wpisać. Się kiedy chce a Wy nie jesteście na forum. Dziewczyny od ustalania zasad kto co ma. Kiedy się wpisywać. Forum jest dla wszystkich. I zakończymy ta dyskusje bo nie ma sensu. To że ktoś się nie udziela nie oznacza że jest gorszy i nie musicie nikogo wpisywać bo wyjechałyscie na nią jakby Wam krzywdę co jamnik zrobiła trochę pokory miejcie w sobie. To nie Wy tu rzadzicie i nie będziecie ustalać zasad kto kiedy ma. Się wpisywać. Kiedy testować.itp
-
Otter wrote:Co to jest zapsouka?
Rozumiem, że tylko kobiety w ciąży mają prawo się denerwować? Te co się starają nie mają takiego prawa?
Nie mam obowiązku i przykazu gratulować wszystkim co tutaj wpadną ogłosić swoją ciążę.
Wiele Dziewczyn w tym wątku jest już bardzo długo. Nie raz każda napisała jak jest jej przykro po takich wpisach.
Dlaczego ta dziewczyna przyszła tutaj? Może niech ogłosi swoją nowinę na grupie gdzie Dziewczyny starają się z pomocą medyczną. Może one będą się cieszyły z jej ciąży, bo widocznie my nie potrafimy. -
abrakadabra wpisałam Cię.
Napisałaś to tak, że byłam pewna że jesteś na liście ale zatestujesz później.
Fajnie jakbyście pisały wprost, co większość robi - proszę o wpisanie, proszę o przepisanie, proszę o tamto i o siamto. Łatwiej jest mi odczytać wtedy taki post. Czasami wchodzę i mam do przeczytania kilka stron, na każdej strone muszę się cofać do pierwszej żeby poprawiać, przenosić, wpisywać lub aktualizować statusy. Potem wrócić na odpowiednią strone, przewijać znów ekran. Zajmuje to trochę czasu, lubię to, ale może się trafić tak, że źle odczytam Wasz post lub cos pominę.
Trochę mnie tu mniej bo mam gorszy czas, ale czytam Was na bieżąco ❤️
Zaciskam kciuki i gratuluję każdej ciąży 💚
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 19:16
Otter lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:A dlaczego i tak masz luteinę dostać skoro prog ładny i chyba nie masz żadnych plamień?
Właśnie mnie tez to dziwi.
Marti, może przemyśl to. Jeśli nie masz krwawień (a nawet jeśli masz, ale jak są krwawienia to psychologicznie lepiej się można czuć biorąc coś) to progesteron Ci nie potrzebny. On nie pomoże Ci w żaden sposób, może tylko zaszkodzić- jeśli nie daj Boże coś z dzidziusiem nie tak, to będzie wstrzymywał niepotrzebnie poronienie.
Dasz radę bez żadnych leków25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martka89 wrote:Moja beta 204, progesteron 31.9
Czekam na czwartek, muszę sprawdzić przyrost..... bo to u mnie chyba jest najistotniejsze.
Dalej nie chce się przedwcześnie cieszyć.
Za 2 tyg wizyta i potwierdzenie z ocena czy zarodek nie jest w jajowodacj lub bliźnie po cc.....
Nic tak nie uczy w życiu pokory jak starania i ciąża mak wrażenie.....