Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata :) wrote:abrakadabra wpisałam Cię.
Napisałaś to tak, że byłam pewna że jesteś na liście ale zatestujesz później.
Fajnie jakbyście pisały wprost, co większość robi - proszę o wpisanie, proszę o przepisanie, proszę o tamto i o siamto. Łatwiej jest mi odczytać wtedy taki post. Czasami wchodzę i mam do przeczytania kilka stron, na każdej strone muszę się cofać do pierwszej żeby poprawiać, przenosić, wpisywać lub aktualizować statusy. Potem wrócić na odpowiednią strone, przewijać znów ekran. Zajmuje to trochę czasu, lubię to, ale może się trafić tak, że źle odczytam Wasz post lub cos pominę.
Trochę mnie tu mniej bo mam gorszy czas, ale czytam Was na bieżąco ❤️
Zaciskam kciuki i gratuluję każdej ciąży 💚
Wszystko ok? Co to za gorszy czas?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zaraz ja dostane opieprz, ze ja zafasolkowana i w ogole mnie tu nie powinno byc 🙈, ale obserwuje Was i kibicuje. Jestem przerazona jakimi zmijami sa co niektore z Was. Jest tu sporo osob ktore testuja a nie zapisuja sie wcale na testowanie, tylko Was podczytuja. Nawet fajniej jesli, np taka laska nie jest aktywna na forum ale stara sie juz od jakiegos czasu i wpadnie pochwalic sie i podniesie ta Wasza "statystyke". Tak zawsze zalicie sie, ze kiepsko miesiac sie zaczal, ze chcecie wysyp kreseczek itp. Ale widocznie nie od wszystkich. Ona tez ma za soba pare miesiecy staran i te same emocje co Wy. Na serio darujcie sobie te zlosliwe komentarze. A nazywanie takich dziewczyn ostrymi dzidami (co zrobila jedna z Was) to juz w ogole szczyt buractwa i chamstwa. Wiecej zyczliwosci i usmiechu Wam zycze 😊
Gosia33, szczesciara30, Lili93, Sendi94, Monika7, tylko_czytam, daisy, Morgana, Oliwia23, PannaAnna35, midzia, Syla87, Annie13, Słoneczko123, Limonka26, Monika_1992, Niebieska Gwiazda, Omon, AgataM, Pinezka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsza dzidzie
5 cs po przerwie (8 ogolem, w tym jedna ciaza stracona) - udalo sie 🥰
7.12.2020 ⏸️
16dpo beta 1105
18dpo beta 2926, przyrost 164.8%
20dpo beta 6393, przyrost 118.5%
30.12.2020 👣💓
01.02.2021 💓 5.44cm🥰
👼🏼 06.06.2018 -10tc (8tc)
👩🏼34 lata
🧔🏼37 lat
🏠🇨🇦
-
Kasia_Tre wrote:Dziewczyny, zaraz ja dostane opieprz, ze ja zafasolkowana i w ogole mnie tu nie powinno byc 🙈, ale obserwuje Was i kibicuje. Jestem przerazona jakimi zmijami sa co niektore z Was. Jest tu sporo osob ktore testuja a nie zapisuja sie wcale na testowanie, tylko Was podczytuja. Nawet fajniej jesli, np taka laska nie jest aktywna na forum ale stara sie juz od jakiegos czasu i wpadnie pochwalic sie i podniesie ta Wasza "statystyke". Tak zawsze zalicie sie, ze kiepsko miesiac sie zaczal, ze chcecie wysyp kreseczek itp. Ale widocznie nie od wszystkich. Ona tez ma za soba pare miesiecy staran i te same emocje co Wy. Na serio darujcie sobie te zlosliwe komentarze. A nazywanie takich dziewczyn ostrymi dzidami (co zrobila jedna z Was) to juz w ogole szczyt buractwa i chamstwa. Wiecej zyczliwosci i usmiechu Wam zycze 😊
-
Ja jestem zdania że jeśli wcześniej się nie wpisała na testowanie to po co tutaj robi zamieszanie??? My cały cykl tutaj siedzimy, wspieramy się i razem oczekujemy dwóch kresek...
W wątku w oczekiwaniu na testowanie jest wątek PIERWSZE OBJAWY, niech się tam kierują dziewczyny które chcą się pochwalić drugimi kreskami....
Trochę to jest nie ładnie jak dziewczyna prosi o wpisanie na jutro gdzie test wysikuje dzisiaj tylko po to aby przy swoim imieniu mieć zaznaczone dwie kreski, no chyba że dziewczyna chciała podwyższyć średnia w tym miesiącu? 😂
Ja jestem zdania że jeśli się nie jest zapisanym na testowanie to po chuj za przeproszeniem wpadać i robić niepotrzebny zamęt....
Dziękuję dobranoc.
asiek96, Renia, Otter, Martyna33, anka, Domistr, MartiMarti lubią tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:Wszystko ok? Co to za gorszy czas?
Maz mnie unika, mam dzisiaj owu.
Rozmawialiśmy o tym, powiedział że widząc w jakim jestem stanie chce odpuścić starania. Dużo mi pomaga ale widzi się z małą 2h dziennie, reszta w pracy.
Ale wiem że niedługo to się skończy i będzie dobrze 🙏 daje jej jeszcze tydzień-dwa. Myślę że w lutym wznowimy działania. Tylko chwilkę musimy odpocząć.
Blanka1988 lubi tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:Hejka
A w pregna start jest d3. Czy potrzebujesz większej dawki?
Jeszcze mam do was dziewczyny takie pytanko, 22 DC miałam USG na którym wyszło że owulki nie było, natomiast 27-28 dc miałam potop śluzu płodnego i moje jajniki to salsę tańczyły. Czy jest jakaś minimalna szansa że owu się tyle czasu opóźniła i jeszcze za wcześnie na testy? Nie chcę się nakręcać ani nic, testy robiłam 25 mlU/ml.
Jak ja bym chciała w końcu ujrzeć te dwie kreseczki
-
nick nieaktualny
-
'ludzie ludziom zgotowali ten los'
Jedna kobieta drugiej kobiecie zamiast sie wspierac i isc ramie w ramie w trudnych chwilach, jak moze zazdroscic? opluwac jadem? byc zimna i wredna?
Watpie zeby ktorakolwiek z dziewczyn wpadala na watki zeby sie pochwalic i kluc kogos w oczy...wiele z nas (tak jak i ja) udziela sie rzadko, wiecej podczytuje. Kazda z nas ma momenty zalamania, placzu i zalu a to jest miejsce gdzie mozna sie wygadac,poradzic, wiadomo ze latwiej nam tu sie otworzyc i rozmawiac na takie tematy niz z kolezankami z pracy.
Wiec jak jedna kobieta smie drugiej kobiecie skoczyc do gardla gdy ta przechodzi przez to samo?Ja rozumiem ze starania i problemy potrafia odebrac czlowiekowi resztki radosci z zycia ale niech wam nie odbieraja resztek rozumu bo to co prezentujecie w tej chwili to jest conajmniej slabe zachowanie.
Odechciewa sie wchodzic na forum. Niektore osoby powinnym zalozyc swoja grupe wzajemnej adoracji i stale narzekac i sie umartwiac. Bo szczescie jak widac jest tu niewskazane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 19:51
Gosia33, Monika7, szczesciara30, Kasia_Tre, Lili93 lubią tę wiadomość
-
A ja gratuluje wszystkich ⏸ nieważne czy ma 10 postów czy 300 nieważne czy 1cs czy 30cs 🥰
Mogę sobie tylko wyobrażać jaka to radość 😍
daisy, szczesciara30, Monika7, PannaAnna35, Syla87, Lili93, Limonka26 lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Otter wrote:Ja też się zdenerwowałam, a przy staraniach stres nie jest wskazany. Szkoda, że tego nie widzisz
Zajrzałam na grupę gdzie pogratulowałyście już koleżance, która poruszyła Nasz wątek i tym bardziej nie rozumiem dlaczego nie zostaniecie tam, żeby kontynuować swoich wpisów...
Ja już się nie wypowiadam, bo szkoda emocji na osoby, z którymi nie można stworzyć konstruktywnej dyskusji.
Bo mogę. Bo walsnie noe można pozwolić na takie traktowanie. Jesteś zdenerwowana Bo innej soe udalo? No sory jesteś na forum. Za jakiś czas uda się innej i napewno Tobie . Czego co życzę o kobicuje . Ale noe daje to nikomu prawa zaregowac tak na wpis innej dziewczyny. Można ominąć, zignorować. Mogals poczuc ukłucie. Kizwa Jestemy tylko ludźmi. Więcej życzliwości dla innej .szczesciara30, daisy, Lili93 lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Szczerze to chyba każdy rodzic czasem to przerabia. U nas chyba w każdym miesiącu dzieciaki dawały tak popalić że siadaliśmy i rozmawialiśmy czy jesteśmy pewni że chcemy trzecie. A Twoja córa jeszcze mniejsza jest. Kto by nie chciał czasem na tydzień rzucić wszystko w cholerę i po prostu odpocząc😁 a bycie samemu w takich chwilach jest jeszcze gorsze więc jak tylko masz ochotę to pisz
A jaką macie różnice między dziećmi?
Nie lubię narzekać, muszę się wziąć w garść. Oby nocki przeszły młodej, ja będę wyspana i od razu wrócę do życia. 🙏 -
Otter wrote:Ja też się zdenerwowałam, a przy staraniach stres nie jest wskazany. Szkoda, że tego nie widzisz
Zajrzałam na grupę gdzie pogratulowałyście już koleżance, która poruszyła Nasz wątek i tym bardziej nie rozumiem dlaczego nie zostaniecie tam, żeby kontynuować swoich wpisów...
Ja już się nie wypowiadam, bo szkoda emocji na osoby, z którymi nie można stworzyć konstruktywnej dyskusji.daisy, Lili93 lubią tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:No właśnie, my również wyrażamy swoje opinie i mamy również do tego prawo że nam się to nie podoba jak ktoś wchodzi z nienacka i zaburza tutaj na forum...
Lili93 lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:No właśnie, my również wyrażamy swoje opinie i mamy również do tego prawo że nam się to nie podoba jak ktoś wchodzi z nienacka i zaburza tutaj na forum...
Litosci... no pojde po popcorn zaraz 🤣szczesciara30, Gosia33, Lili93, Pinezka lubią tę wiadomość