Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Alutka128 wrote:Po pierwsze, ja się cieszę z każdego pozytywu na forum, ale laski nie czaicie co tak naprawdę nas wkurzyło, laska sobie weszła i najpierw się zapisuje na testowanie na jutro, po czym za chwilę pisze że wysikala pozytyw, cieszę się bardzo że jej się udało, no mnie się w tym miesiącu też udało no niestety na tydzień tylko. Myślę że forum gdzie się człowiek zapisuje w sumie z miesięcznym wyprzedzeniem na testowanie jest po to abyśmy RAZEM się wspierały i tak dalej a nie tak z nienacka wpadać i robić takie rzeczy. Trzeba mieć odrobinę empatii i wyczucia trochę, tu są dziewczyny które z miesiąca na miesiąc przechodzą z zapisem na testowanie.... tu nie chodzi o zazdrość a o sam fakt że dziewczyna nie wyczuła za bardzo że tak nie wypada. Gdyby ona napisała coś w stylu "nie udzielam się na forum ale wyszedł mi pozytyw i co mam teraz zrobić" to jest zupelnie inna sprawa, ale ona bezczelnie dzisiaj zapisała się na jutro żeby dzisiaj siknac i się pochwalić pozytywem, to dla mnie było bardzo nietaktowne...
W tym wątku to mój ostatni komentarz na temat tej całej sytuacji,
A i jeszcze tutaj jest pisane że każdy ma prawo wejść na forum i napisać co chce, to więc skoro my się nie zgadzamy z takim zachowaniem i piszemy co nam nie odpowiada to czemu Wy się na nas rzucacie? Przecież każdy ma prawo wyrazic swoją opinię, prawda? Wydaje mi się że niektóre z Was są hipokrytkami.....
🤷🤷🤷🤷Gosia33 lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Po pierwsze, ja się cieszę z każdego pozytywu na forum, ale laski nie czaicie co tak naprawdę nas wkurzyło, laska sobie weszła i najpierw się zapisuje na testowanie na jutro, po czym za chwilę pisze że wysikala pozytyw, cieszę się bardzo że jej się udało, no mnie się w tym miesiącu też udało no niestety na tydzień tylko. Myślę że forum gdzie się człowiek zapisuje w sumie z miesięcznym wyprzedzeniem na testowanie jest po to abyśmy RAZEM się wspierały i tak dalej a nie tak z nienacka wpadać i robić takie rzeczy. Trzeba mieć odrobinę empatii i wyczucia trochę, tu są dziewczyny które z miesiąca na miesiąc przechodzą z zapisem na testowanie.... tu nie chodzi o zazdrość a o sam fakt że dziewczyna nie wyczuła za bardzo że tak nie wypada. Gdyby ona napisała coś w stylu "nie udzielam się na forum ale wyszedł mi pozytyw i co mam teraz zrobić" to jest zupelnie inna sprawa, ale ona bezczelnie dzisiaj zapisała się na jutro żeby dzisiaj siknac i się pochwalić pozytywem, to dla mnie było bardzo nietaktowne...
A i jeszcze tutaj jest pisane że każdy ma prawo wejść na forum i napisać co chce, to więc skoro my się nie zgadzamy z takim zachowaniem i piszemy co nam nie odpowiada to czemu Wy się na nas rzucacie? Przecież każdy ma prawo wyrazic swoją opinię, prawda? Wydaje mi się że niektóre z Was są hipokrytkami.....
🤷🤷🤷🤷Lili93 lubi tę wiadomość
-
Serio dziewczyny ? Jak wy się zachowujecie ? Mało się tu udzielałam ale teraz już nie będę wcale. Oczy byście sobie wydrapaly 🤨 przykro... niby dorosle kobiety A jednak... życzę wszystkim dwóch kreseczek na teście i spokojnych 9 miesięcy. Pozdrawiam
Elaa lubi tę wiadomość
-
Lili93 wrote:Serio dziewczyny ? Jak wy się zachowujecie ? Mało się tu udzielałam ale teraz już nie będę wcale. Oczy byście sobie wydrapaly 🤨 przykro... niby dorosle kobiety A jednak... życzę wszystkim dwóch kreseczek na teście i spokojnych 9 miesięcy. Pozdrawiam
-
szczesciara30 wrote:Jak coś założyłam Nowy wątek Luty! zapraszam. Powodzenia dla dalszych testujacych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 21:25
-
Junjul wrote:Jak tylko dostanę @ to się wpiszę 🙂 okres spóźnia się 3 dni, wczoraj test negatywny, ale nadzieja umiera ostatnia więc czekam na rozwój sytuacji 😉
-
midzia wrote:Lubię dla pierwszej części postu.
Jesli potrzebujesz wyplacz sie, emocje muszą znaleźć ujście. A później padłaś, powstań, popraw koronę i szykuj siły na przytulanki w nowym cyklu. 😘
Edit. Dziewczyny, po co to skakanie sobie do gardeł. Tak, jak jedna wspomniała forum jest dla wszystkich, więc część dziewczyn mogła poczuć się niekomfortowo pojawieniem się nowej osoby od razu z dwoma kreskami, a z drugiej strony nowa kolezanka mogła poczuć się zaszczuta. Ale teraz pisanie per "one", "kryją sobie d*py" tez nie jest miłe i moze kogos urazić. Każda z nas jest w innym momencie cyklu, a i tak targają nami emocje i czasami to one biorą górę, więc wszystkim życzę spokoju, zrozumienia, a przede wszystkim szybkiego ujrzenia upragnionych kresek niezależnie od tego, który to cykl starań. A tym wszystkim, które już mają pozytywne testy gratuluję 🍀
Masz racje z tymi dupami przegięłam. Przepraszam dziewczyny. Ale co do reszty uważam,że nie fajnie kogos szczuc.midzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:Po pierwsze, ja się cieszę z każdego pozytywu na forum, ale laski nie czaicie co tak naprawdę nas wkurzyło, laska sobie weszła i najpierw się zapisuje na testowanie na jutro, po czym za chwilę pisze że wysikala pozytyw, cieszę się bardzo że jej się udało, no mnie się w tym miesiącu też udało no niestety na tydzień tylko. Myślę że forum gdzie się człowiek zapisuje w sumie z miesięcznym wyprzedzeniem na testowanie jest po to abyśmy RAZEM się wspierały i tak dalej a nie tak z nienacka wpadać i robić takie rzeczy. Trzeba mieć odrobinę empatii i wyczucia trochę, tu są dziewczyny które z miesiąca na miesiąc przechodzą z zapisem na testowanie.... tu nie chodzi o zazdrość a o sam fakt że dziewczyna nie wyczuła za bardzo że tak nie wypada. Gdyby ona napisała coś w stylu "nie udzielam się na forum ale wyszedł mi pozytyw i co mam teraz zrobić" to jest zupelnie inna sprawa, ale ona bezczelnie dzisiaj zapisała się na jutro żeby dzisiaj siknac i się pochwalić pozytywem, to dla mnie było bardzo nietaktowne...
🤷🤷🤷🤷
-
Otter wrote:Dziękuję Wszystkim Wam za każde dobre słowo, za wiele cennych rad, wskazówek, wsparcie. Życzę Wam wszystkiego dobrego i oczywiście jak najszybciej dwóch kreseczek, a później spokojnej ciąży.
Żegnam się powoli z forum, ale zawsze będę o Was ciepło myślała. Jesteście wspaniałe i zasługujecie na szczęście ❤️
Otter, dlaczego się żegnasz? -
nick nieaktualnyOtter wrote:Dziękuję Wszystkim Wam za każde dobre słowo, za wiele cennych rad, wskazówek, wsparcie. Życzę Wam wszystkiego dobrego i oczywiście jak najszybciej dwóch kreseczek, a później spokojnej ciąży.
Żegnam się powoli z forum, ale zawsze będę o Was ciepło myślała. Jesteście wspaniałe i zasługujecie na szczęście ❤️
Ja testuje w czwartek czy jest tu ktoś jeszcze ze mną czy zostaje sama? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bo się teraz zastanawiam, jak się nie zapisałam na testowanie (nie testuje już póki okres się nie spóźni 7 dni, w 16cs nie mam siły już na to i szkoda mi kasy) a czytam Was i kibicuje od dawna to jakbym przypadkiem miała ⏸ to mogę się z Wami podzielić czy nie? 🤔😉
Tak pół żartem pół serio, laski nie spinamy się o takie rzeczy, wszystkie jesteśmy tu w jednym celu, jak wpada dziewczyna tylko z „nowiną” i Cię wkurza to kliknij lubię to albo przejdź dalej i po sprawie 🤷♀️
Mam pytanko do dziewczyn które brały Duphaston, jak się po nim czulyscie? Miałyście jakieś dolegliwości?Krokus85 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰