Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesciara30 wrote:Od jakiegoś czasu zauważyłam że jak ktoś się mało wypowiada albo napisze tak z d... To macie jakieś ale więc jeżeli Wam coś nie pasuje to możecie odejść z forum forum jest dla każdego o każdej porze dnia i nocy i kto chce to może się na ten wątek zapisać kiedy chce a nie ze Wy sobie będziecie jakieś zasady ustalać i będziecie "zle" na tą osobę ona ma takie samo prawo jak Wy napisania co chce ile chce i kiedy chce a że ktoś napisał 7 postów od założenia konta to nic Wam do tego nie ma wytyczne go ile ma się pisać więc weźcie się dziewczyny ogarnijcie bo widzę " że stałe dziewczyny z forum" będą tu zasady ustalać absolutnie się na to nie zgadzam jak chcecie zakładającie sobie jakąś prywatna grupę gdzieś indziej i tam ustalajcie swoje zasady a każdy nowy czy stary może w każdej chwili sobie wejść. Napisać co Wam pasuje i Nic Wam do tego. AMEN
Mega szacun dla ciebie. Nie udzielam się na forum bo niesty juz soe nie stram ale bardO kibicuje dziewczynom i czasem podcztuje i mocno trzymam kciuki. Są na tym wątku mega fajne pozytywne dziewczyny. Ale z niektórych taki jak się wylewa, i są takie które wiedza wszystko najlepiej. No tak bo ktoras az 200 postów ma. No wowo ku... Nobla można ci dać. Ostanio sama się wypowiedziałam moze ,noe przychylnie na wątku dla dziewczyny ,która tez naspiala o poztywneym teście. Dziewczyny duO potracily ciaz. Ale okazało się,że ta dziewczyna udzielała się wcześniej. Nie powiem triche głupio się zachowałam. Ale do dziewczyn ,które są takie mądre,wstydźcie się!!! Aha no sory ja mam tylko 90 postów i ostanio w ogóle się nie udzielam . Ale szkoda nerwów. Ktora ma prawa autorskie? Ta coa 200 postów czy ponad 200? Gratulacje osiągnięcie życia. -
Otter wrote:Ej dziewczyny, tak ni z gruchy ni z pietruchy wtargnę na wątek gdzie Dziewczyny starają się miesiącami o ciążę wzajemnie się wspierając w tych staraniach i każę się zapisać na jutro na testowanie, bo mi dzisiaj wyszły dwie kreski to się pochwalę.
Zero empatii dziewczyno. Jak chcesz się pochwalić kreskami to są od tego inne wątki na tym forum.Otter, Omon lubią tę wiadomość
-
Gosia33 wrote:Mega szacun dla ciebie. Nie udzielam się na forum bo niesty juz soe nie stram ale bardO kibicuje dziewczynom i czasem podcztuje i mocno trzymam kciuki. Są na tym wątku mega fajne pozytywne dziewczyny. Ale z niektórych taki jak się wylewa, i są takie które wiedza wszystko najlepiej. No tak bo ktoras az 200 postów ma. No wowo ku... Nobla można ci dać. Ostanio sama się wypowiedziałam moze ,noe przychylnie na wątku dla dziewczyny ,która tez naspiala o poztywneym teście. Dziewczyny duO potracily ciaz. Ale okazało się,że ta dziewczyna udzielała się wcześniej. Nie powiem triche głupio się zachowałam. Ale do dziewczyn ,które są takie mądre,wstydźcie się!!! Aha no sory ja mam tylko 90 postów i ostanio w ogóle się nie udzielam . Ale szkoda nerwów. Ktora ma prawa autorskie? Ta coa 200 postów czy ponad 200? Gratulacje osiągnięcie życia.
Lili93, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja mam jeszcze kilka dni do testowania. Żadnych szczególnych objawów... Wsłuchuje się w siebie i coś tam odnotowuje, ale to bardzo na wyrost. Nawet nie mam w domu testu 😬... Chyba, że może jeden objaw jest, tzn. kot, który mnie zawsze olewa dzisiaj przyszedł sam z siebie i położył mi się na brzuchu 🤔... Też popadacie w takie absurdy?
Kira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokus85 wrote:Cześć dziewczyny, ja mam jeszcze kilka dni do testowania. Żadnych szczególnych objawów... Wsłuchuje się w siebie i coś tam odnotowuje, ale to bardzo na wyrost. Nawet nie mam w domu testu 😬... Chyba, że może jeden objaw jest, tzn. kot, który mnie zawsze olewa dzisiaj przyszedł sam z siebie i położył mi się na brzuchu 🤔... Też popadacie w takie absurdy?
Krokus85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokus85 wrote:Cześć dziewczyny, ja mam jeszcze kilka dni do testowania. Żadnych szczególnych objawów... Wsłuchuje się w siebie i coś tam odnotowuje, ale to bardzo na wyrost. Nawet nie mam w domu testu 😬... Chyba, że może jeden objaw jest, tzn. kot, który mnie zawsze olewa dzisiaj przyszedł sam z siebie i położył mi się na brzuchu 🤔... Też popadacie w takie absurdy?
Ja też popadałam 😂 stwierdziłam że skoro znalazłam w jajku dwa żółtka to musi być jakiś znak z niebios! 😅Krokus85, Kira lubią tę wiadomość
-
Krokus85 wrote:Cześć dziewczyny, ja mam jeszcze kilka dni do testowania. Żadnych szczególnych objawów... Wsłuchuje się w siebie i coś tam odnotowuje, ale to bardzo na wyrost. Nawet nie mam w domu testu 😬... Chyba, że może jeden objaw jest, tzn. kot, który mnie zawsze olewa dzisiaj przyszedł sam z siebie i położył mi się na brzuchu 🤔... Też popadacie w takie absurdy?
szczesciara30, Krokus85, Gosia33, futuremama lubią tę wiadomość
-
Krokus85 wrote:Cześć dziewczyny, ja mam jeszcze kilka dni do testowania. Żadnych szczególnych objawów... Wsłuchuje się w siebie i coś tam odnotowuje, ale to bardzo na wyrost. Nawet nie mam w domu testu 😬... Chyba, że może jeden objaw jest, tzn. kot, który mnie zawsze olewa dzisiaj przyszedł sam z siebie i położył mi się na brzuchu 🤔... Też popadacie w takie absurdy?
Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
nick nieaktualnyKrokus85 wrote:Ja mam 🐵 dostać w sobotę, testu nie kupiłam i mnie nie kusi. Jak w niedzielę nie dostanę 🐒, to będę szukała apteki całodobowej. Nie zrobię testu wcześniej.
-
Moja beta 204, progesteron 31.9
Czekam na czwartek, muszę sprawdzić przyrost..... bo to u mnie chyba jest najistotniejsze.
Dalej nie chce się przedwcześnie cieszyć.
Za 2 tyg wizyta i potwierdzenie z ocena czy zarodek nie jest w jajowodacj lub bliźnie po cc.....
Nic tak nie uczy w życiu pokory jak starania i ciąża mak wrażenie.....Otter, Achna, futuremama, Kira, midzia, Syla87, Nynka, Słoneczko123, Karo123, Jo_an, Lolipop, MartiMarti lubią tę wiadomość
-
To że ktoś wpada na chwilę się pochwalić bo to tego prawo to że ktoś ma 5 wpisów a inny 350 też ma do tego prawo i nie nam jest pisać m. In "po co napisałaś to nie jest na miejscu" oczywiście forum jest dla każdego i każdy może sobie napisać co myśli i każdy wpis w wpadnieciem i wpadnieciem i nawet pochwaleniem się też jest na miejscu bo forum jest od tego i nie ma reguły czy to jest ktoś kto się udziela czy też nie czy ktoś to pisze cały czas czy też nie. Każdy ma prawo nawet pochwaleniem się a jak się coś nie podoba to nie komentować postów rej osoby i tyle ona ma takie samo prawo jak. Ja czy ktoś inny do napisania i to nie są wyścigi czy ktoś komuś gratuluję i pisze ileś tam postów czy nie jeden poczytuje ale się nie udziela drugi komentuje każdy post każda z nas jest inna na swój sposób ale to każda osoba ma prawo do napisania i wpisania się w każdej chwili do tego forum.
Gosia33, Lili93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Moja beta 204, progesteron 31.9
Czekam na czwartek, muszę sprawdzić przyrost..... bo to u mnie chyba jest najistotniejsze.
Dalej nie chce się przedwcześnie cieszyć.
Za 2 tyg wizyta i potwierdzenie z ocena czy zarodek nie jest w jajowodacj lub bliźnie po cc.....
Nic tak nie uczy w życiu pokory jak starania i ciąża mak wrażenie.....
rośnij beto! musi być dobrze nie ma innej opcji trzymam kciuki -
abrakadabra wrote:Nie ważne czy ktoś tu jest tydzień, miesiąc, czy ma konto od wczoraj. Sama dłuższy czas czytałam bez konta, dopiero po dłuższym czasie założyłam żebym mogła tez sie wypowiadać. A to, że nie była zapisana na pierwszej stronie to nic strasznego, nawet nikt na bieżąco nie aktualizuje chyba tego
Każda z nas kiedys była w takiej samej sytuacji.Lili93 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny moje kochane, gratuluje tym co wyczarowały dwie krechy, a tym co się nie powiodło przybijamy pionę bo wiem że przyszłym miesiącu będzie duży wysyp ⏸️
U mnie chyba że stresu coś się cykl posypał Wredna małpa spóźnia się już 3 dzień, a testy wychodzą negatywnie W ogóle teraz się zorientowałam, że zapisałam się na testowanie 31 stycznia, nie wiem dlaczego bo powinnam testować właśnie teraz 😂
Ogólnie jest nowa nadzieja, tydzień temu byłam u gina - w przyszłym cyklu monitoring, małż dostał wyniki nasienia - nie ma lipy, ma trochę podreperować więc z polecenia kupiłam mu Fertilman plus.
Ja biorę pregna start, witaminę C plus witamina D3 więc mam nadzieję że jakieś efekty tego będą 😘 trzymam kciuki za przyszłe testowanka 😍🥰anka lubi tę wiadomość