Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Milu wrote:Bardzo Was proszę o dużo pozytywnych myśli, bo w październiku taki test niestety okazał się biochem:( mam nadzieję, że coś widzicie 🙏❤ dziś 11dpo...
https://zapodaj.net/443d480842d5a.jpg.html
Milu...piękna kreska. Jesteśmy na podobnym etapie i wierzę że będzie pięknie!
Ja też już czekam na wynik bety ale u mnie w szpitalu do odbioru osobistego o 15.
Wiecie co...mam pakiet w luxmedzie. Wczoraj połączyłam się z lekarzem i chciałam skierowanie na badania. Bety z pakietu nie robią, ale inne tak. Jestem po operacji tarczycy i zawsze mi mówiono że powinnam ja od razu w ciąży skontrolować...a on mi napisał że to nie jest standard i że nie da. Tak samo na progesteron....musiałam wszystko prywatnie zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 10:45
Milu lubi tę wiadomość
-
MichaLina wrote:Milu...piękna kreska. Jesteśmy na podobnym etapie i wierzę że będzie pięknie!
Ja też już czekam na wynik bety ale u mnie w szpitalu do odbioru osobistego o 15.
Wiecie co...mam pakiet w luxmedzie. Wczoraj połączyłam się z lekarzem i chciałam skierowanie na badania. Bety z pakietu nie robią, ale inne tak. Jestem po operacji tarczycy i zawsze mi mówiono że powinnam ja od razu w ciąży skontrolować...a on mi napisał że to nie jest standard i że nie da. Tak samo na progesteron....musiałam wszystko prywatnie zrobić
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:32
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualny
-
Od razu napisze wam o teście clearblue.
Miałam dwa rodzaje i nie polecam.
O ile ten elektroniczny jest spoko bo pokazuje tygodnie po faktycznym zapłodnieniu (co znika po 24h)
To test super szybki owszem pokazał mi szybko mocną kreskę która dziś mi zniknęła.
Nie wiem czy ja mam wadliwy test, robilam niby z bardzo rozwodnionego moczu w sobotę ale moim zdaniem kreska powinna się trzymać... Robić test za tyle kasy i nie mieć możliwości pokazania jej drugiej połówce albo zostawienia na pamiątkę.
Nordtesty za parę groszy są szybkie, czułe i wynik nie znika
😁😎 -
nick nieaktualny
-
Futuremama, ja byłam u ginekologa po ciąży biochemicznej i właśnie jest rozbieżność między dniem owulacji wg ginekologa A moimi obserwacjami. Zastanawiam się czy to co widział to nie były jakieś pozostałości po tej ciąży, już sama nie wiem. Albo coś mi się rozregulowalo i wszystkie typowe objawy były później niż owulacja.
Póki co boli mnie brzuch jak na @, więc raczej nastawiam się, że przyjdzie za kilka dni- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
Dziewczyny!!! Mam wynik bety! 457 ❤️❤️❤️
Zaraz się popłacze..ze szczęścia
Przyrost dwudniowy to około 191 % 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 13:34
Martyna33, MichaLina, futuremama, midzia, abrakadabra, Renia, Achna, Nynka, Jo_an, Agata :), Otter, Julkaaa, annaanja lubią tę wiadomość
-
Za tydzień idę do mojej ginekolog, po usg będę spokojniejsza, chociaż Pani doktor mówi że przyrost super.
Ale muszę zobaczyć serduszko 😊Renia, futuremama, Milu lubią tę wiadomość
-
Twinsowa wrote:Dziewczyny!!! Mam wynik bety! 457 ❤️❤️❤️
Zaraz się popłacze..ze szczęścia
Przyrost dwudniowy to około 191 % 😁Twinsowa lubi tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Hej dziewczyny!! U mnie niestety małpiszon! (20.01) Musiałam się trochę ogarnąć w swojej złości i rozczarowaniu!! Ale wchodzę na forum po tygodniowej przerwie i SZOK!!!
Jak Wy to robicie??? Ile kreseczek!!! Wszystkim gorąco gratuluję, jesteście wspaniałe w noworocznych postanowieniach Spokojnej ciąży i błękitnego rozwiązania! -
Milu wrote:Twinsowa gratulacje! ❤ mam nadzieję, że niedługo również dolacze z tak piękną betą! Wszystkiego dobrego! 🙏😍
I tego właśnie Ci życzę 🥰Milu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odebrałam betę...beta 50 i progesteron 43nmol to jakieś 14ng, jak dobrze liczę. Niby w normie według normy w laboratorium ale jakoś nie wierzę.
Wartości są słabe
To według ich widełek max 3 tydzień, a ja jestem teraz albo w 29 DC albo w 25, i 12 dpofuturemama, Otter lubią tę wiadomość
-
MichaLina wrote:Odebrałam betę...beta 50 i progesteron 43nmol to jakieś 14ng, jak dobrze liczę. Niby w normie według normy w laboratorium ale jakoś nie wierzę.
Wartości są słabe
To według ich widełek max 3 tydzień, a ja jestem teraz albo w 29 DC albo w 25, i 12 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 14:58
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤