Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFuturemama trzymam jeszcze kciuki!
Michalina ladna zmiana na testach! Trzymam kciuki!
U mnie chyba okres za rogiem, stawiam, że dziś lub jjtro będzie czyli z jakiegos powodu cykl krótszy o prawie tydzień....plus taki, ze chociaz dobbrze owu rozpoznaje😂🙈
U ginrkologa jest jakiś plan...ale za to mam małego polipa na szyjce i do diagnozy na macicy.....😔😔
Miala, ktoras z Was polipy? -
MichaLina wrote:Ja też miszmasz...brzuch nie odpuszcza, raz wisze na kibleku a raz nie mogę nic.
Jutro idę na betę.
Testy z ostatnich trzech dni ( od góry:piątek,sobota i dzisiaj rano) chyba się wyostrzają te kreseczki. Dziś według moich obliczeń 11dpo, a dzień cyklu nie wiem który... Miałam w grudniu plamienie od 28, z przerwą na 31...a 1 stycznia mnie dosłownie zalało.
https://zapodaj.net/e3c6c5be54cc8.jpg.html
Piękne testy, kreska ślicznie się zarysowuje 🥰🥰
Gratulacje!
Ja jutro idę na powtórke bety.
-
Nynka wrote:Futuremama trzymam jeszcze kciuki!
Michalina ladna zmiana na testach! Trzymam kciuki!
U mnie chyba okres za rogiem, stawiam, że dziś lub jjtro będzie czyli z jakiegos powodu cykl krótszy o prawie tydzień....plus taki, ze chociaz dobbrze owu rozpoznaje😂🙈
U ginrkologa jest jakiś plan...ale za to mam małego polipa na szyjce i do diagnozy na macicy.....😔😔
Miala, ktoras z Was polipy?Nynka lubi tę wiadomość
Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
No właśnie Misz masz. Wisiała na kibelku od wczoraj do 1 w nocy. Już miałam. Jechać na sor. Bo jak to odróżnić od skurczy? Ale. Skoro nie ma. Plamień. I gazy to raczej jelitowe sprawy. Co tu jesc... Ja dziiaaj rosołek z kasza i marchewka. Narazie nie jest mi dane jeść co chce
-
Cześć dziewczyny, ja dziś nie wytrzymalam napięcia i zrobilam test. Jest bardzo jasna kreska. Rzadko się udzielam na forum, ale czytam regularnie i uczę się od Was pokory i wiem że pozytywny test jeszcze o niczym nie przesądza. I teraz nie wiem czy powtarzać test za kilka dni czy robić betę? No i szczerze mówiąc naprawdę zaskoczył mnie ten wynik testu bo miałam objawy jak przed miesiączką. Nawet mnie uda bolą co jest dla mnie charakterystycznym objawem miesiączki
Demonique, futuremama, MichaLina, Agata :), mgielka, annaanja lubią tę wiadomość
-
Hej. Widzę, że jest wzmianka o polipie. Mój ginekolog we wrześniu uświadomił mnie, że mam polip 7mm na szyjce macicy. Czy któraś miała podobnie a mimo to zaszła w ciążę? Czy 7mm to w ogóle dużo? 🤔"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu."
-
Anciol wrote:Cześć dziewczyny, ja dziś nie wytrzymalam napięcia i zrobilam test. Jest bardzo jasna kreska. Rzadko się udzielam na forum, ale czytam regularnie i uczę się od Was pokory i wiem że pozytywny test jeszcze o niczym nie przesądza. I teraz nie wiem czy powtarzać test za kilka dni czy robić betę? No i szczerze mówiąc naprawdę zaskoczył mnie ten wynik testu bo miałam objawy jak przed miesiączką. Nawet mnie uda bolą co jest dla mnie charakterystycznym objawem miesiączki
Ja tez się mało udzielam ale czytam.
Tez miałam bóle miesiączkowe i co chwile mam ale okres nie przyszedł a testy pokazują dwie kreski. Byłam w szoku bo nawet kupiłam podpaski bo już nie miałam nadziei na krechy przez te bóle.
Boje się cieszyć bo już za mną dwa poronienia a mam prawie 35 lat. Biorę dupka, nospe i staram się leżeć jak najwiecej. Każde pójście do toalety jest dla mnie stresem czy nie zobaczę nagle krwi. W tyg mam lekarza i badania idę zrobić. 3 mam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2021, 13:35
Anciol, Agata :), midzia, Twinsowa, annaanja lubią tę wiadomość
👼🏻01.2009/CB
👼🏻09.11.2020/8tc
⏸🍀🙏🏻 21.01.2021/14dpo
Mamy bijące ❤️ 12.02.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnciol wrote:Cześć dziewczyny, ja dziś nie wytrzymalam napięcia i zrobilam test. Jest bardzo jasna kreska. Rzadko się udzielam na forum, ale czytam regularnie i uczę się od Was pokory i wiem że pozytywny test jeszcze o niczym nie przesądza. I teraz nie wiem czy powtarzać test za kilka dni czy robić betę? No i szczerze mówiąc naprawdę zaskoczył mnie ten wynik testu bo miałam objawy jak przed miesiączką. Nawet mnie uda bolą co jest dla mnie charakterystycznym objawem miesiączki
Anciol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Super że jakieś konkrety A jak masz to sprawdzić, nie robił Ci usg?
I na to usg ide w inne miejsce gdzie jest lepsze usg...do niej i tak termin na za miesiacfuturemama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMichaLina wrote:Jak dla mnie to coś tam widać sama miałam podobne i są coraz wyraźniejsze. Który dzień cyklu?
23dc - inseminacje miałam 12 styczna ale pecherzyki nie pękły , wiec może na drugi dzień 🤷🏻♀️
Wydaje mi się jednak że powinno być wyraźniej -
Kasia1991 wrote:23dc - inseminacje miałam 12 styczna ale pecherzyki nie pękły , wiec może na drugi dzień 🤷🏻♀️
Wydaje mi się jednak że powinno być wyraźniej
Jak się nauczę wrzucać zdjęcia to pokaże Ci jak wyglądał mój test 14 po owulacji. Totalny bladzioch, nawet mój mąż twierdził, że za bardzo nic nie widziKasia1991 lubi tę wiadomość
- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
nick nieaktualnyVew wrote:Jak się nauczę wrzucać zdjęcia to pokaże Ci jak wyglądał mój test 14 po owulacji. Totalny bladzioch, nawet mój mąż twierdził, że za bardzo nic nie widzi
Wiecie co , ja jestem już zrezygnowana , co chwile porażka mnie spotyka i tym razem obawiam się że tez to jest moja ostatnia próba inseminacji przed in vitro i jakoś wydaje mi się że mocno będę ja opłakiwać.
Wiadomo - nadzieje mam że może jednak coś się przebija i to nie wada testu. 12 stycznia miałam IUI ale pecherzyki nie pękły wiec to może było 13.01 i od tego momentu liczyć ?
-
nick nieaktualnyNa pewno jak to napisze to w ciagu 5 minut, nocy najpóźniej jutro zaleje mnie czerwona fala.
Zgodnie z moimi prognozami powinnam miec @ wczoraj lub dziś.....rano pisalam, że czuje mende blisko, ale wszystko sie uspokoilo.....nie powiem nadzieja sie pojawila i chetka na testy też....zapewne kupie jutro i daj siłę żebym nie sikala sikancem innym niz rano.
Uznaje ten post jak wywoływacz...🙈mgielka, Agata :) lubią tę wiadomość
-
Kasia1991 wrote:Wiecie co , ja jestem już zrezygnowana , co chwile porażka mnie spotyka i tym razem obawiam się że tez to jest moja ostatnia próba inseminacji przed in vitro i jakoś wydaje mi się że mocno będę ja opłakiwać.
Wiadomo - nadzieje mam że może jednak coś się przebija i to nie wada testu. 12 stycznia miałam IUI ale pecherzyki nie pękły wiec to może było 13.01 i od tego momentu liczyć ?
https://zapodaj.net/c99fac188fb43.jpg.html
- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
nick nieaktualnyVew wrote:Ja bym liczyła od 13.01. Zobacz, tak wyglądał mój test dokładnie 16 dni po owulacji. Trzeba się naprawdę bardzo przyjrzeć. Najlepiej na spokojnie pójdź na bete😊
https://zapodaj.net/c99fac188fb43.jpg.html
Faktycznie podobne. Jutro robić bete ? 🤔