Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:Martyna niech to będzie nowy cień i wszystko będzie dobrze tym razem.
Witam w klubie czekających🙈
Łącze się z Tobą w bólu 😂❤️futuremama lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
adu wrote:Martyna, ja też widzę ten cień! Wydaje mi się, że tak długo po poronieniu byl się nie utrzymywało, to s końcu juz miesiąc..
futuremama, Endzi lubią tę wiadomość
Martyna33 wrote:Hejka! Koleżanka mnie podpuściła i zrobiłam test 😂
10 dpo , jest jakiś cień, ale ja poroniłam 27.12 i nie wiem czy to się cień utrzymuje z wtedy czy to już nowy cień 😂 także test do powtórzenia za 2 dni
https://zapodaj.net/6ccc06ec5c2bd.jpg.htmlMartyna33 lubi tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Martyna33 wrote:Hejka! Koleżanka mnie podpuściła i zrobiłam test 😂
10 dpo , jest jakiś cień, ale ja poroniłam 27.12 i nie wiem czy to się cień utrzymuje z wtedy czy to już nowy cień 😂 także test do powtórzenia za 2 dni
https://zapodaj.net/6ccc06ec5c2bd.jpg.html
Trzymam kciuki żeby cień ściemniał teraz pozostaje niestety jedynie cierpliwie czekaćMartyna33 lubi tę wiadomość
-
adu wrote:Martyna, ja też widzę ten cień! Wydaje mi się, że tak długo po poronieniu byl się nie utrzymywało, to s końcu juz miesiąc..
-
Gdy nie Wy nie przypuszczałabym ze takie zdjęcie może cos znaczyć :
https://zapodaj.net/702aef237935e.jpg.html
Test nie jest z dziś, wyjęłam go ze śmietnika bo nie dawał mi spokoju, ale przed zdjęciem obudowy widać to samo co widziałam tuż po zrobieniu, wiec jest nadzieja ze gdybym zdjęła wtedy obudowę to bym zobaczyła to samo. nawet jeśli jestem naiwna to przynajmniej kilka dni mniej załamania
Prawdopodobnie jutro potworzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2021, 09:21
mgielka lubi tę wiadomość
starania od 09.2020
1cs - 5cs "na luzie"
5 cs 11 cs "z pomocą lekarza"
12 cs „wakacje od pomocy medycznej„ - wymazy przed hsg zrobione -> ureaplasma species pozytywny->antybiotyk
10.08.2021 ⏸️ beta hcg 721; progesteron 45,6
12.08.2021 beta hcg 1773
26.08.2021 1 wizyta, 6 mm, mamy serduszko
Ona 28l. 👰♀️ (z 03/04.21) anty tg <0,9✅; anty tpo 0,3✅; kortyzol 7,13⚠; tsh 0,94✅; ft3 3,35✅; ft4 0,78✅; torbiele niegrozne na tarczycy od wielu lat takie same (usg co roku); homocysteina 5,9✅; d3 44✅; b12 462✅; amh 3,96✅, estradiol 49,5✅, lh:fsh 6,6:10 ❌; prolaktyna 15,78✅
supl: LittleMe, EPA + DHA, D3
-
annaanja wrote:Gdy nie Wy nie przypuszczałabym ze takie zdjęcie może cos znaczyć :
Test nie jest z dziś, wyjęłam go ze śmietnika bo nie dawał mi spokoju, ale przed zdjęciem obudowy widać to samo co widziałam tuż po zrobieniu, wiec jest nadzieja ze gdybym zdjęła wtedy obudowę to bym zobaczyła to samo. nawet jeśli jestem naiwna to przynajmniej kilka dni mniej załamania
Prawdopodobnie jutro potworze
Test wyjęty ze śmietnika to raczej nie sugerowalabym się. Ważne jest odczytanie wyniku do czasu który masz na ulotce. U mnie absolutnie wszystkie testy pokazywały cienie po kilku godzinach , a ciąży nie było
Powtórz jutro, ale koniecznie w czasie zaznaczonym na opakowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2021, 09:30
annaanja wrote:Gdy nie Wy nie przypuszczałabym ze takie zdjęcie może cos znaczyć :
Sama mówisz że test wyjęty ze śmietnika... I że jest nieważny po 10 minutach od zrobienia. Każda z nas bardzo chce zostać mamą....ale taki test o niczym nie świadczy.
Mieliśmy tu przypadek, że test został odczytany po czasie i była kreska ale KRESKA a nie cień
Ja taki cień albo bledszy też miałam na początku, ale dziś 4 dni po zrobieniu pierwszego powinnaś wysikać już też coś popoludniu bo codziennie kreska powinna być mocniejsza. Idź do apteki/sklepu i zrób, będziesz wiedziała na czym stoisz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannaanja wrote:Gdy nie Wy nie przypuszczałabym ze takie zdjęcie może cos znaczyć :
To są te testy facella z rossmana ?
-
Wiem dziewczyny, ze to co napisałam nie ma żadnego uzasadnienia naukowego. Jestem z zawodu inżynierem i wiem jak działają takie testy, w życiu bym nikomu sie nie przyznała do tak naiwnych myśli, ale poczułam ze tylko tu mogę miec naiwne myśle i liczyć na cud. Widocznie za mało razy sie jeszcze przejechałam, zeby miec więcej pokory do testów. Jeśli kogoś uraziłam moja naiwnością i niepoważnym komentarzem to przepraszam.starania od 09.2020
1cs - 5cs "na luzie"
5 cs 11 cs "z pomocą lekarza"
12 cs „wakacje od pomocy medycznej„ - wymazy przed hsg zrobione -> ureaplasma species pozytywny->antybiotyk
10.08.2021 ⏸️ beta hcg 721; progesteron 45,6
12.08.2021 beta hcg 1773
26.08.2021 1 wizyta, 6 mm, mamy serduszko
Ona 28l. 👰♀️ (z 03/04.21) anty tg <0,9✅; anty tpo 0,3✅; kortyzol 7,13⚠; tsh 0,94✅; ft3 3,35✅; ft4 0,78✅; torbiele niegrozne na tarczycy od wielu lat takie same (usg co roku); homocysteina 5,9✅; d3 44✅; b12 462✅; amh 3,96✅, estradiol 49,5✅, lh:fsh 6,6:10 ❌; prolaktyna 15,78✅
supl: LittleMe, EPA + DHA, D3
-
Najlepiej powtórz test. Będzie wszystko wiadomo. Ja niestety też jestem z tych doszukujacych się 🙈 wszystkie testy oglądam pod latarką, wymyślam sobie objawy itp. Wiem, że to nie jest dobre ale strasznie ciężko to przezwyciężyć. W tym cyklu próbuje sie trochę wyluzować i nie wmawiać sobie bo potem tylko jest jedno wielkie rozczarowanieannaanja lubi tę wiadomość
- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
annaanja wrote:Wiem dziewczyny, ze to co napisałam nie ma żadnego uzasadnienia naukowego. Jestem z zawodu inżynierem i wiem jak działają takie testy, w życiu bym nikomu sie nie przyznała do tak naiwnych myśli, ale poczułam ze tylko tu mogę miec naiwne myśle i liczyć na cud. Widocznie za mało razy sie jeszcze przejechałam, zeby miec więcej pokory do testów. Jeśli kogoś uraziłam moja naiwnością i niepoważnym komentarzem to przepraszam.
No właśnie, nikogo nie urazilas! Nie tak miał wybrzmieć mój post... Po prostu wiem, jak bardzo pragnienie posiadania dziecka wpływa na nasze zachowanie, niejednokrotnie irracjonalnie. Tym bardziej że sama pisalas, że zdajesz sobie z tego sprawę
No i możesz przecież do nas pisać ,nawet w takich sprawach, bo w końcu tu po to jesteśmy. Czasem też po to żeby którąś z nas "sprowadzić na ziemię"
Zrób koniecznie test i na prawdę sprawa się wyjasniWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2021, 10:17
annaanja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam wczoraj to samo, z ta różnica, ze leżał cały dzień na umywalce.
Rano po prostu nie pomyślałam o zdjęciu obudowy, może wtedy już było coś widać.
Karmie się nadzieja z dwóch powodów - bo wciąż nie mam okresu (wg nowego ustawienia owulacji-jutro ma być) i z takiego powodu, ze przez ostatnie pół roku nawet przelezane testy były białe jak snieg.
Temp wciąż w gorze.
Test check&go, zazwyczaj robię facelle
Jutro powtórka 🧐
-
Czesc dziewczny, mam pytanko. Dzisiaj chcac sie przeciągnąć na stojaco, poczulam bol prawego jajnika. Po jakims czasie o tym zapomnialam i znowu podnioslam obie rece do gory i gdy napielam cialo znowy poczulam bol jajnika. Mialam to juz w poprzednim cyklu i zastanawiam sie o co moze chodzic? Miala ktoras z was ten dziwny objaw? W tej chwili jest 6 lub 7 dzien po.