Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dzisiaj boli brzuch jak na @. I do tego mam takie uczucie ciężkich nóg jakbym przeszła co najmniej maraton 🙄 wzięłam nospe, kąpiel i polozylam się odetchnąć po pracy.
Zastanawiam się czy nie wziąć zwolnienia -
Ja melduję kolejne delikatne plamienie. Wiem, że teoretycznie może się tak zdarzać czasem Ale u mnie tak się zawsze okres zaczynał.z tym, że od wczoraj już się powinien w pełni rozkręcić. No i brzuch boli mnie jak na okres Ale to już od kilku dni
-
Juz po wizycie. Wszystkondobrze. Pęcherzyk ciążowy w macicy plus pęcherzyk zoltkowy w środku taka kuleczka. Jak na 5 ty tydzień mówi jest ok. Za 2 tyg wizyta. Ale ulga.... Ale teraz kolejne 2 tyg czekania pytałam o brzuch bole lekkie mówi że to normalne ze nie daje się leków pbez potrzeby ma podtrzymanie pewnie i ma rację więc co kazał trochę się relaksować odpoczywać czyli to co zawsze...
Martyna33, futuremama, Twinsowa, Renia, Nynka, Endzi, mgielka lubią tę wiadomość
-
Asia9031 wrote:A czy jest sens badac progesteron? Jak tak to co ile.. Widzicie nie zapytalam go o to... Ehh. Niby tydzień temu robilam...
Na wątku lutowym wczoraj bodajze była o tym rozmowa.
Odp: nie, nie ma potrzebny badania proga. Zarówno z niskim wynikiem jak i z wysokim utrzymuje się ciąże, a stosowanie dodatkowo progesteronu doustnie nie wpływa na przebieg ciąży.
Odpoczywaj i ciesz się ciąża, gratuluje ❤️Lolipop lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Na wątku lutowym wczoraj bodajze była o tym rozmowa.
Odp: nie, nie ma potrzebny badania proga. Zarówno z niskim wynikiem jak i z wysokim utrzymuje się ciąże, a stosowanie dodatkowo progesteronu doustnie nie wpływa na przebieg ciąży.
Odpoczywaj i ciesz się ciąża, gratuluje ❤️ -
Mam mdłości 🥺 wymiotowałam.. boję się, że to za wcześnie, że może coś jest nie tak.
Mam umówiona wizytę na 3ego lutego ale nie wiem czy nie spróbuję dostać się jutro.
Czy uważacie ze warto powtórzyć jutro betę?
Sprawdzić po raz kolejny czy przyrost jest ok? -
Są mdłości- źle, nie ma mdłości- źle. Wam dziewczyny nie dogodzisz 😂
Jesteście w ciąży, różne objawy mogą się zdarzyc. Panika bo pojawiły się mdłości nie ma sensu😂 warto się uspokoić i przygotować na najbliższe 7 tygodni przytulanek z toaletą )Nynka, Endzi, mgielka, Lolipop lubią tę wiadomość
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Ja bym się cieszyła z objawów heh.. A nie ma ich. Ważne żeby było dobrze. Ja bety już nie badam. Bo nawet jesli by było coś nie tak to nie polecę z tym od razu i co to zmieni... Zawsze jest nadzieja. Pamiętam z 1 ciąży z pustym jajem płodowym robilam betę chodziłam co tydzień na wizytę a i tak nic się nie pojawiło. Więc co do 8 tyg czekanie czekanie. I oczywiście był płacz od 5 do 8 tyg. Sama nie wiem... Betę dobrze jest sprawdzić ale czy cały czas? To pewnie zależy co lekarz zaleci i powie... Ja tak samo się boję i sobie myślę że może warto progesteron ale tak jak mówicie to wszystki zależy...
-
Hahaha. Sama prawda o nas 😂😂 jak coś jest to źle, a jak nie ma to jeszcze gorzej.
Boje się jutrzejszej bety, bardziej niż pierwszej.
Mam nadzieję że będzie ok.
Dzis miałam telekonsultacje z ginem...mimo, że czytałam wczoraj wątek lutowy to jakoś mnie to nie uspokoilo. Dał dupka. Teraz będę spokojniejsza.
I zmykam spać...wczoraj spałam 12h🙈Twinsowa, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka, ach, szkoda... Obiecująco to u ciebie wyglądało... Winko dziś, film i chillout na ukojenie smuteczkow!
Martyna, jak u ciebie sikaniec? Czemu ja nie widzę tu testu?? Się pytam? 😁Nynka lubi tę wiadomość
-
Annamaria wrote:Nynka, ach, szkoda... Obiecująco to u ciebie wyglądało... Winko dziś, film i chillout na ukojenie smuteczkow!
Martyna, jak u ciebie sikaniec? Czemu ja nie widzę tu testu?? Się pytam? 😁
Nieeee, dziś nie sikałam. Mam jakieś 100% przeczucie ze to stara kreska. Tempka spadła, brzuch boli jak na okres 🤷🏼♀️
Jeśli do jutra nie przyjdzie to silne jutro, ale raczej jest tuż tuż
Nynka, bardzo szkoda (Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 08:10
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia