Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
mgielka wrote:Zrobiłam wczoraj to samo, z ta różnica, ze leżał cały dzień na umywalce.
Rano po prostu nie pomyślałam o zdjęciu obudowy, może wtedy już było coś widać.
Karmie się nadzieja z dwóch powodów - bo wciąż nie mam okresu (wg nowego ustawienia owulacji-jutro ma być) i z takiego powodu, ze przez ostatnie pół roku nawet przelezane testy były białe jak snieg.
Temp wciąż w gorze.
Test check&go, zazwyczaj robię facelle
Jutro powtórka 🧐
Daj znać jutro, ja tez dam znać
Ja robiłam pink, nie facelle, chociaż budowa bardzo podobna wiec może z tej samej fabryki :p
mgielka lubi tę wiadomość
starania od 09.2020
1cs - 5cs "na luzie"
5 cs 11 cs "z pomocą lekarza"
12 cs „wakacje od pomocy medycznej„ - wymazy przed hsg zrobione -> ureaplasma species pozytywny->antybiotyk
10.08.2021 ⏸️ beta hcg 721; progesteron 45,6
12.08.2021 beta hcg 1773
26.08.2021 1 wizyta, 6 mm, mamy serduszko
Ona 28l. 👰♀️ (z 03/04.21) anty tg <0,9✅; anty tpo 0,3✅; kortyzol 7,13⚠; tsh 0,94✅; ft3 3,35✅; ft4 0,78✅; torbiele niegrozne na tarczycy od wielu lat takie same (usg co roku); homocysteina 5,9✅; d3 44✅; b12 462✅; amh 3,96✅, estradiol 49,5✅, lh:fsh 6,6:10 ❌; prolaktyna 15,78✅
supl: LittleMe, EPA + DHA, D3
-
adu wrote:Asia, ja w ogóle nie mialam mdlosci i w ogóle praktycznie żadnych objawów, jedyny objaw, to że bola mnie piersi. Niekotych rzeczy nie jadłam, ale dopiero po 6-7tygodniu, a od jakiegoś tam czasu cierpię na bezsennosc.
-
nick nieaktualnyMnie wciąż boli brzuch jak przed @, dziś 15dpo (wg mojej teorii) normalnie powinnam miec okres trzeci dzień...
Najchetniej zasikalabym ten test już, ale zapewne jak zobaczylabym biel to lecialabym po nastepnym bo przecież z ranca moze bedzie cos.....
Abrakadabra a zawsze mialas tak z endometrium, że cienkie? -
futuremama wrote:Dziewczyny to możemy jeszcze z hukiem ten styczeń zakonczyć🤞😁
Ja mam problem z lodówką😂 jak ją otwieram i chcę coś zjeść, wszystko co jest otwarte czuje jakby zjęłczalo i przeszło wszystkimi możliwymi zapachami🙈 i oczywiście zaraz jakas głupia nadzieja że może rzeczywiście ta beta dopiero zaczyna rosnąć. Liczyłam że @ dziś ale póki co nie ma, druga opcja jutro. Póki co jej nie czuć. Oby nie było i wtedy zrobię jutro tą betę.
Coś czuję że jutro razem będziemy miały piękny przyrost!mgielka lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Kredki słoik z majonezem stał się legendą na tym forum😂
Ja o tym akurat nie słyszałam bo dołączyłam później do listopadowych
Ale mocno trzymam kciuki aby był przyrost
Martyna33 ja myślę że beta po poprzedniej ciąży powinna już dawno zejść także trzymam kciuki aby to była nowa silna fasolka
Za resztę dziewczyn trzymam mocno kciuki również.
Annamaria czy Ty przypadkiem nie jesteś na fb w grupie sierpniowych mam?futuremama, mgielka lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Witajcie:) ja wlasnie zaczelam 2cykl staran. Dzis powinna pojawic się miesiaczka*25dc, ale jej nie ma. Robiłam test-negatyw. Mysle, że jutro maksymalnie pojutrze przyjdzie. Myslalam, ze coś tym razem będzie, bo pms mialam baaardzo dlugi. Martwie się, że badania nasienia, które robil moj partner nie są najlepsze, dodatkowo ma ginekomastie.
-
nick nieaktualny
-
Endzi wrote:
Annamaria czy Ty przypadkiem nie jesteś na fb w grupie sierpniowych mam?
Nie, ja na FB w ogóle nie udzielam się nigdzie
-
nick nieaktualny