Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
Odpowiedz

Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2021, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko123 wrote:
    Cześć dziewczyny :) U mnie zabiegany dzień, nawet nie mam kiedy Was nadrobić. Testowałam dzisiaj i jest bardzo jasna kreska. Nie wiem co o tym sądzić, dziś 32 dc.. Jutro powtarzam.
    Trzymam kciuki!

Słoneczko123 lubi tę wiadomość

• Cecylia25 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2021, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już na jutro gotowa do testowania , oby noc szybko minęła 😅

anka, Lalinka, Słoneczko123, midzia lubią tę wiadomość

01.11.2023 - pozytywny test

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2021, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ciężki dzień za mną. Od rana ostry ból głowy i wymioty aż do 13 później po paracetamolu głowa ulzyla ale mdłości nie. Rano powtarzałam facelle i jest cień ale nie uwierzę dopóki nie zobaczę konkretnej kreski. Byłam też u anastazjologa wszystko przyszykowane pod laparoskopie, okres ma być ostatecznie jutro a nie zapowiada się, mam nadzieję że jak ma przyjść to szybko bo nie wiem czy zrobią zabieg podczas @
    Trzymam za was kciuki 🥰

Blanka1988 lubi tę wiadomość

• Lalinka Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2021, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cecylia25 wrote:
    Ja też już na jutro gotowa do testowania , oby noc szybko minęła 😅

Ja czekam na poniedziałek , zeby pójść na betę i potwierdzić ciążę 🥰 jakoś jeszcze to wszystko do mnie nie dociera. Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień testujących 😘

anka, midzia, Lolipop lubią tę wiadomość

• Szyszka90 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2021, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    Hej, ciężki dzień za mną. Od rana ostry ból głowy i wymioty aż do 13 później po paracetamolu głowa ulzyla ale mdłości nie. Rano powtarzałam facelle i jest cień ale nie uwierzę dopóki nie zobaczę konkretnej kreski. Byłam też u anastazjologa wszystko przyszykowane pod laparoskopie, okres ma być ostatecznie jutro a nie zapowiada się, mam nadzieję że jak ma przyjść to szybko bo nie wiem czy zrobią zabieg podczas @
    Trzymam za was kciuki 🥰

A może to po q prostu ciąża 😘❤️❤️❤️

Starania od 03.2020

09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.

ONA
    Hormony OK
    Wymazy OK

ON
    Mofrologia 3%
    HBA 21%
    fDNA 11%

mhsv3e5exoqxv630.png
  • Dastiny Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2021, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyszka90 wrote:
    A może to po q prostu ciąża 😘❤️❤️❤️
    Bardzo bym chciała ale nie chce się nastawiać przez te cienie, już nie raz mnie w konia zrobiły

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucę tutaj wam ta kreseczke w razie czego jak się okaże że nic z tego to będziecie się mogły sugerować tym że po czasie takie coś może być mimo braku ciąży
    ee3da51508b8.jpg

• Renia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2021, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    Trzymam za was kciuki 🥰

Zrób rano test i pokaż nam go :) trzymam kciuki żeby to była ciąża!!!! 😘

• Blanka1988 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2021, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    Wrzucę tutaj wam ta kreseczke w razie czego jak się okaże że nic z tego to będziecie się mogły sugerować tym że po czasie takie coś może być mimo braku ciąży
    ee3da51508b8.jpg

No coś Ty! Toż to różowa kreska! Ja po tym cyklu 💔 też testom nie ufam, ale kreska tak czy siak jest. Ja trzymam kciuki za Ciebie! Oby jutro było mocniej! Chwal się z samego rana! Czekam 😍

🙋33🤵31
    💚19dpo HCG 1309,92
    thgfs65gxmx9kgs4.png

qdkke6ydl3jfmmh3.png
    Rodzę 16 października
  • Renia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2021, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    ee3da51508b8.jpg

Umknął mi post ze zdjęciem:) całkiem wyraźna kreska :) powtarzaj jutro!

• Jo_an Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2021, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie powtórz jutro :) Trzymam kciuki

86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
    4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI :(
    7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery :(
    ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%

Naturalny cud:
    27.11 beta 36
    18.06 33+0🐣Adaś
    age.png
  • Cecylia25 Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2021, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    ee3da51508b8.jpg
    Ładnie ją widać, nawet się doszukiwać nie trzeba 😘

01.11.2023 - pozytywny test

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2021, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    ee3da51508b8.jpg

Gołym okiem widać, nie trzeba nawet pod światło 😊 oby ciemniała kreseczka! 💪

• Cini_Mini Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2021, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    ee3da51508b8.jpg

a ja chyba wyjde na przekór bo w zeszłym cyklu miałam identyczną! nigdy przenigdy nie miałam tak wyraźnej kreski na tym teście. Dacie wiarę ze inny tego samego typu był bielutki? Także ja bym do facelle podchodziła z rezerwą mimo, że życzę jak najlepiej ❤ niestety wiem jak inny test szybko sprowadził mnie na ziemię..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2021, 00:17

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cini_Mini wrote:
    a ja chyba wyjde na przekór bo w zeszłym cyklu miałam identyczną! nigdy przenigdy nie miałam tak wyraźnej kreski na tym teście. Dacie wiarę ze inny tego samego typu był bielutki? Także ja bym do facelle podchodziła z rezerwą mimo, że życzę jak najlepiej ❤ niestety wiem jak inny test szybko sprowadził mnie na ziemię..
    Właśnie też tak miałam dlatego zero ekscytacji :*

• Martyna33 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    Właśnie też tak miałam dlatego zero ekscytacji :*

Powtorzylas test?:)

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • Natalia1992 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie można wpisać @....

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i właśnie, zrobiłam ten sam test dziś i jest bialutki więc nie można się sugerować facelle :( czekam grzecznie na okres

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2021, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    No i właśnie, zrobiłam ten sam test dziś i jest bialutki więc nie można się sugerować facelle :( czekam grzecznie na okres
    Najgorzej jak testy oszukują.. przykro mi 😔

• Olenkaqx Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2021, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które mierzycie temperature - czy wasze temperatury są porównywalne w cyklach? Chodzi mi o to że mój wykres wygląda co miesiąc niemal identycznie, a temperatury różnią się od siebie może o 0.02st - przykładowo dzisiaj 36.74, w zeszłym cyklu 36.77 i takie podobieństwa są codziennie. Mierzę dopiero drugi cykl stąd moja rozkminka :)

Spełnione marzenia mają swoją cenę, walcz o nie!
    16cs ⏸️ 😲
    19.07.2022 Moje marzenie 👨‍👩‍👧
    age.png

👩 30lat
    Endometrioza 3st, laparotomia 2011r
    Sono Hsg 07/2021 💪
    Niedoczynność tarczycy 💪

👨 33lata
    Nasienie bardzo OK!

Płodna dieta 😋
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ