Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, ciężki dzień za mną. Od rana ostry ból głowy i wymioty aż do 13 później po paracetamolu głowa ulzyla ale mdłości nie. Rano powtarzałam facelle i jest cień ale nie uwierzę dopóki nie zobaczę konkretnej kreski. Byłam też u anastazjologa wszystko przyszykowane pod laparoskopie, okres ma być ostatecznie jutro a nie zapowiada się, mam nadzieję że jak ma przyjść to szybko bo nie wiem czy zrobią zabieg podczas @
Trzymam za was kciuki 🥰Blanka1988 lubi tę wiadomość
-
Cecylia25 wrote:Ja też już na jutro gotowa do testowania , oby noc szybko minęła 😅
Ja czekam na poniedziałek , zeby pójść na betę i potwierdzić ciążę 🥰 jakoś jeszcze to wszystko do mnie nie dociera. Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień testujących 😘anka, midzia, Lolipop lubią tę wiadomość
-
Dastiny wrote:Hej, ciężki dzień za mną. Od rana ostry ból głowy i wymioty aż do 13 później po paracetamolu głowa ulzyla ale mdłości nie. Rano powtarzałam facelle i jest cień ale nie uwierzę dopóki nie zobaczę konkretnej kreski. Byłam też u anastazjologa wszystko przyszykowane pod laparoskopie, okres ma być ostatecznie jutro a nie zapowiada się, mam nadzieję że jak ma przyjść to szybko bo nie wiem czy zrobią zabieg podczas @
Trzymam za was kciuki 🥰
A może to po q prostu ciąża 😘❤️❤️❤️Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Dastiny wrote:Hej, ciężki dzień za mną. Od rana ostry ból głowy i wymioty aż do 13 później po paracetamolu głowa ulzyla ale mdłości nie. Rano powtarzałam facelle i jest cień ale nie uwierzę dopóki nie zobaczę konkretnej kreski. Byłam też u anastazjologa wszystko przyszykowane pod laparoskopie, okres ma być ostatecznie jutro a nie zapowiada się, mam nadzieję że jak ma przyjść to szybko bo nie wiem czy zrobią zabieg podczas @
Trzymam za was kciuki 🥰
Zrób rano test i pokaż nam go trzymam kciuki żeby to była ciąża!!!! 😘 -
Dastiny wrote:
No coś Ty! Toż to różowa kreska! Ja po tym cyklu 💔 też testom nie ufam, ale kreska tak czy siak jest. Ja trzymam kciuki za Ciebie! Oby jutro było mocniej! Chwal się z samego rana! Czekam 😍 -
Koniecznie powtórz jutro Trzymam kciuki86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Ładnie ją widać, nawet się doszukiwać nie trzeba 😘01.11.2023 - pozytywny test
-
nick nieaktualnyDastiny wrote:
Gołym okiem widać, nie trzeba nawet pod światło 😊 oby ciemniała kreseczka! 💪 -
Dastiny wrote:
a ja chyba wyjde na przekór bo w zeszłym cyklu miałam identyczną! nigdy przenigdy nie miałam tak wyraźnej kreski na tym teście. Dacie wiarę ze inny tego samego typu był bielutki? Także ja bym do facelle podchodziła z rezerwą mimo, że życzę jak najlepiej ❤ niestety wiem jak inny test szybko sprowadził mnie na ziemię..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2021, 00:17
-
Cini_Mini wrote:a ja chyba wyjde na przekór bo w zeszłym cyklu miałam identyczną! nigdy przenigdy nie miałam tak wyraźnej kreski na tym teście. Dacie wiarę ze inny tego samego typu był bielutki? Także ja bym do facelle podchodziła z rezerwą mimo, że życzę jak najlepiej ❤ niestety wiem jak inny test szybko sprowadził mnie na ziemię..
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny które mierzycie temperature - czy wasze temperatury są porównywalne w cyklach? Chodzi mi o to że mój wykres wygląda co miesiąc niemal identycznie, a temperatury różnią się od siebie może o 0.02st - przykładowo dzisiaj 36.74, w zeszłym cyklu 36.77 i takie podobieństwa są codziennie. Mierzę dopiero drugi cykl stąd moja rozkminka