Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Olenkaqx wrote:Szyszka mam podobne żale w tym miesiącu. Czemu niektórzy wystarczy, że kichną i są w ciąży, a te które dmuchają, robią badania, mierzą temperatury, sikając owulaki i ciążowe od 10dpo, jedzą witaminy, serduszkując na zawołanie w te najlepsze dni, próbują niemal wszystkiego co tylko usłyszą, nawet najbardziej absurdalne metody- nie zachodzą w upragnioną ciążę lub nie daj Boże tracą te marzenia? W tym roku ja kończę 30, mąż 32. Ogólnie zdrowi, tylko ja pozbawiona połowy prawego jajnika z racji endometriozy i operacji 10lat temu. Denerwuje mnie niemoc, że mimo prób nie potrafi to coś zaskoczyć. Sory za wylewane żale, ale kto zrozumie wkurzenie starającej się jak nie inna staraczka?
Podziwiam Was dziewczyny, które staracie się parę lat. Jesteście dla mnie tytankami i bohaterkami
Antonina dzięki za słowa otuchy może jutro siknę o ile temperatura wzrośnie, a dziś dziwnie kłuł/ciągnął lewy jajnik jak na owu... Psychoza maniakalna staraczek 😂
Najlepiej by w ogóle to by było wpaść nie starając się
Jak ja z moja pierwsza ( zakończona poronieniem) i w sumie druga ciąża tez.. teraz trzeba się najwyraźniej bardziej „postarać”
Agata :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Można na Was liczyć :*
Oby Bóg Wam w dzieciach wynagrodził (dosłownie)
Ja jutro znowu testuje, ale znowu czuje to co miesiąc temu, czyli małpa w pobliżuStarania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Ale jak miałaś monitoring i zastrzyk to musisz?
futuremama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MIERZENIE TEMPERATURY
Jak to jest? Obudziłam się 6.45 mierzę temp w pochwie 36,77 to za chwilę zmierzyłam pod pachą 35,51 więc ponownie zmierzyłam w pochwie 36,71. Jak to możliwe żeby takie różnice były? Gdzie NAJLEPIEJ mierzyć? -
nick nieaktualnyBlanka1988 wrote:MIERZENIE TEMPERATURY
Jak to jest? Obudziłam się 6.45 mierzę temp w pochwie 36,77 to za chwilę zmierzyłam pod pachą 35,51 więc ponownie zmierzyłam w pochwie 36,71. Jak to możliwe żeby takie różnice były? Gdzie NAJLEPIEJ mierzyć?
Ostatnio zmierzyłam dwa razy to raz było 36,70 po kilku minutach 36,67 u mnie mniejsza różnica. Myślę że też nie ma co za bardzo porównywać -
Otter właśnie leżę i myślę czy sikac test czy nie sikac- oto jest pytanie ❓ tempka znowu odbila, góry i doliny, okres powinien być sobota /niedziela. A dzis 13dpo
Blanka1988, futuremama, mgielka lubią tę wiadomość
-
Namówiłaś mnie, idę siknac 😂
-
nick nieaktualny
-
Biel bielsza niż śnieg za oknem i pranie po vizirze... 😒 ani cień cienia nie jest widoczny
-
U mnie podejrzewam owu byla... No cóż. Chociaż w przyszłym tygodniu pójdę na laserowa depilację bez problemu... 😒