X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨‍👩‍👧‍👦
Odpowiedz

Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨‍👩‍👧‍👦

Oceń ten wątek:
  • MalaEw Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezimienna wrote:
    Powiem Wam, że co raz bardziej męczące są te spamy i trolle. Zgłosiłam z prośbą o zablokowanie IP.

Najlepiej nie odpisywać w ogóle, a tylko zgłaszać. Choć widzę, że administratorzy tutaj kiepsko działają 😒

Ancalime lubi tę wiadomość

26.05. 36+5, 19:39 urodził się Franuś, 3160 g, 51 cm ❤️

event.png
  • Longanimity Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś musi mieć bardzo smutne życie skoro coś takiego go cieszy

👩34l 👦32l
    Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
    mutacja heterozygota:
    czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
    23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮‍💨)

23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g

age.png
  • Bezimienna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaEw wrote:
    Najlepiej nie odpisywać w ogóle, a tylko zgłaszać. Choć widzę, że administratorzy tutaj kiepsko działają 😒
    No właśnie wiem, że słabo. Pewnie jakiś dzieciak się bawi, bo kto inny. 🫣 Współczuje nudnego życia :p.

• Sara30 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O co chodzi? Znowu tamta od bety się uruchomiła?

RiverS, MalaEw lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    👩🏻🩷9 E 👦🏻🩵8 E 👧🏻🩷6 T 👶🏻 L:
    age.png

Szalona rodzina z 4 szalonych dzieci 🤪
    Szalona matka córki z niepełnosprawnościami 👻
  • MalaEw Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara30 wrote:
    O co chodzi? Znowu tamta od bety się uruchomiła?

😂😂😂 być może to ta sama osoba

event.png
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co? Gdzie? Bo nie mogę namierzyć 😂

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

• MalaEw Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara30 wrote:
    Ale co? Gdzie? Bo nie mogę namierzyć 😂

Stronę wcześniej :)

event.png
  • Longanimity Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz chyba post jest usunięty 😉

👩34l 👦32l
    Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
    mutacja heterozygota:
    czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
    23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮‍💨)

23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g

age.png
  • agentka93 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że usunięte, czyli admini działają :) Ja od razu klikam „zgłoś”, najlepiej ignorować takich trolli.

Dzięki za polecajke detektora, porozglądam się powoli. Wolałabym, aby już nie było takich numerów, ale skoro się to powtarza to pewnie to pobożne życzenie 🙈

Hashimoto, z.Sjögrena
    ANA3 dodatnie
    Pai homo 4G

10.2022- puste jajo 8tc.
    25.01- beta:80, prog: 31
    03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
    11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
    17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
    28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
    18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
    21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
    11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
    09.05- 284 gramy małej damy
    22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
    23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
    04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
    21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
    04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
    29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
    18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀

28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeee to nie zdążyłam 😂😭

Powiem Wam, że odliczam aż młoda pójdzie spać i ja się położę. Ten brak energii i siły to zdecydowanie najbardziej upierdliwy objaw ciąży u mnie 🙄

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

• Bezimienna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara30 wrote:
    Eeeee to nie zdążyłam 😂😭

Powiem Wam, że odliczam aż młoda pójdzie spać i ja się położę. Ten brak energii i siły to zdecydowanie najbardziej upierdliwy objaw ciąży u mnie 🙄
    Na szczęście nic nie straciłaś, bo te komentarze w tej chwili są już wulgarne. 🤪

A ja mam wizytę przełożoną na ciutke wcześniejszą godzinę, bo około 14.30-14.40, proszę o trochę kciuków. 😀😀

• Maiora Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezimienna 🤞🤞🤞🤞🤞

👩 30l.👦 33l.

Razem od 2012
    Ślub 2019

age.png

Kochamy Cię Synku❤️🙏
  • Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maiora, tulę za porcelanę :(

Agentka93, dobrze, że nic złego nie widzi, ale strasznie Ci współczuję takich plamień :( trzeba jakoś się trzymać <3

Bezimienna, opowiadaj jak było! :)

Ja byłam u fryzjera i zrobiłam sobie taką luźną grzywkę, od listopada skróciłam włosy łącznie o jakieś 25 cm, wyglądam jak rasowa mamacita xD tylko na brzuch czekam :D

RiverS, Wera1988 lubią tę wiadomość

PAI-1, MTHFR - homo❌

10.2023 🎀❤️ (2 cs)
    05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)

Kariotyp ❓
  • Bezimienna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogoorkowa wrote:
    Maiora, tulę za porcelanę :(

Agentka93, dobrze, że nic złego nie widzi, ale strasznie Ci współczuję takich plamień :( trzeba jakoś się trzymać <3

Bezimienna, opowiadaj jak było! :)

Ja byłam u fryzjera i zrobiłam sobie taką luźną grzywkę, od listopada skróciłam włosy łącznie o jakieś 25 cm, wyglądam jak rasowa mamacita xD tylko na brzuch czekam :D
    Jutro dopiero wizyta. Aczkolwiek, żałuję, że nie jest to dziś 😬

• Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze :D napisałaś o tej godzinie przesuniętej i założyłam że to na pewno dziś miało być :D

PAI-1, MTHFR - homo❌

10.2023 🎀❤️ (2 cs)

Kariotyp ❓
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezimienna kciuki niezmiennie na pokładzie 🤞

Ogorkowa ja w drugą stronę - zapuszczam 😁 na szczęście najgorszy etap czyli "ni w dupę ni w oko" już za mną i obecnie mam proste cięcie sięgające powoli obojczyków. Teraz już z górki 😁
    Ogólnie wolę krótkie włosy i też każdy zawsze mówił, że w krótkich mi dużo lepiej ale jednak wygoda długich wygrała 😬 za każdym razem będąc z młodą w szpitalu zazdrościłam kobitkom, które wieczorem włosy umyły, rano związały i wyglądały jak człowiek. A ja jeśli nie umyłam rano to wyglądałam jakby mnie piorun trafił 😆
    Ogorkowa, dopisać cię do naszej listy?

Ja jutro jadę z młodym do okulisty. W przyciagu kilku dni zez się pogłębił znacznie a do tego młody się skarży na ból głowy 😮‍💨
    Zobaczymy co jutro okulista znajdzie w dnie oka. Jeśli powie, że mamy jechać na cito na SOR to będę coś kombinować a jeśli nie, to jedziemy na oddział neurologiczny za 2 tygodnie jak P zjedzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 18:54

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    age.png

• Bezimienna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara30 wrote:

Ogorkowa ja w drugą stronę - zapuszczam 😁 na szczęście najgorszy etap czyli "ni w dupę ni w oko" już za mną i obecnie mam proste cięcie sięgające powoli obojczyków. Teraz już z górki 😁
    Ogólnie wolę krótkie włosy i też każdy zawsze mówił, że w krótkich mi dużo lepiej ale jednak wygoda długich wygrała 😬 za każdym razem będąc z młodą w szpitalu zazdrościłam kobitkom, które wieczorem włosy umyły, rano związały i wyglądały jak człowiek. A ja jeśli nie umyłam rano to wyglądałam jakby mnie piorun trafił 😆

Ja jutro jadę z młodym do okulisty. W przyciagu kilku dni zez się pogłębił znacznie a do tego młody się skarży na ból głowy 😮‍💨
    Zobaczymy co jutro okulista znajdzie w dnie oka. Jeśli powie, że mamy jechać na cito na SOR to będę coś kombinować a jeśli nie, to jedziemy na oddział neurologiczny za 2 tygodnie jak P zjedzie...
    Sara kciuki na pokładzie, aby wszystko było dobrze. 🤞 Już swoje przeszłaś, los powinien być dla Ciebie łaskawy. :(

Apropo włosów, ja już przeszłam trochę cięć, i farbowania. Miałam grzywkę, włosy do ramion, do łopatek. Od trzech lat mam za pas :D. Ale od czasu 1 roku studiów nie farbuje, po tym jak fryzjerka spaliła mi włosy. Miałam wykruszone na połowie. Za długi trzymała farbę na włosach. 😏 Aktualnie nie wyobrażam sobie krótszych, mimo, że czasami mnie wkurzają. 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 19:13

• RiverS Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem na etapie zapuszczania, przed ślubem trochę musiałam obciąć żeby dało się je jakoś spiąć. Tylko odrost mam taki, że szkoda gadać, idę za półtora tygodnia 👱🏻‍♀️

Dziś od rana na spotkaniach miałam takie wymioty, że urlop wzięłam po 2 godzinach w pracy… jutro też urlop, łatwiej mi zajęcie w domu znaleźć jak nie muszę pracować, a wizytę mam dopiero na 18:20 🙄
    Nikt nie uprzedzał, że będzie tak ciężko 🤢

26
    hashimoto + niedoczynność
    marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm

👩🏼‍🍼 Tosia 🤍
  • Ogoorkowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara30 wrote:

No ja mam aktualnie trochę za obojczyki, więc i do spięcia się nadają i wgl :D ja zbyt lemeniwa jestem na jakieś stylizowania :D

A wiesz co bardzo chętnie mnie można dopisać:D bo ja w takim rozkroku miedzywatkowym jestem, tam jako jedna z pierwszych, tu już niby daleko za Wami, ale wolę być na styczniowym na bieżąco, bo to pierwsza ciąża,więc się dowiaduje od Was co i jak :D

Kurcze, biedny :( nie wiedziałam,że zez się może tak nagle zrobić i nie znikać:(

RiverS, ja się bardzo boję mdlosci... na razie czasem coś lekko mnie zakręci, np. Dzisiaj po wielkim obiedzie, ale ogólnie to bez zwrotów póki co 🫣 jakieś gumy z apteki nie pomagają?

PAI-1, MTHFR - homo❌

10.2023 🎀❤️ (2 cs)

Kariotyp ❓
  • RiverS Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogoorkowa wrote:
    No ja mam aktualnie trochę za obojczyki, więc i do spięcia się nadają i wgl :D ja zbyt lemeniwa jestem na jakieś stylizowania :D

A wiesz co bardzo chętnie mnie można dopisać:D bo ja w takim rozkroku miedzywatkowym jestem, tam jako jedna z pierwszych, tu już niby daleko za Wami, ale wolę być na styczniowym na bieżąco, bo to pierwsza ciąża,więc się dowiaduje od Was co i jak :D

Kurcze, biedny :( nie wiedziałam,że zez się może tak nagle zrobić i nie znikać:(

RiverS, ja się bardzo boję mdlosci... na razie czasem coś lekko mnie zakręci, np. Dzisiaj po wielkim obiedzie, ale ogólnie to bez zwrotów póki co 🫣 jakieś gumy z apteki nie pomagają?

Po rzeczach z imbirem taka zgaga mi wchodzi, że szkoda słów 🫤 u mnie się zaczęło rozkręcać jakoś 5+2, teraz 6+3 i jest masakra totalna, mam nadzieje że szybko minie, chociaż jak rozmawiam teraz z siostrą ją trzymało do 15 tygodnia 🫣

26
    hashimoto + niedoczynność
    marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm

👩🏼‍🍼 Tosia 🤍
‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ