Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezimienna wrote:Powiem Wam, że co raz bardziej męczące są te spamy i trolle. Zgłosiłam z prośbą o zablokowanie IP.
Najlepiej nie odpisywać w ogóle, a tylko zgłaszać. Choć widzę, że administratorzy tutaj kiepsko działają 😒Ancalime lubi tę wiadomość
-
Ktoś musi mieć bardzo smutne życie skoro coś takiego go cieszy👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Juz chyba post jest usunięty 😉👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Widzę, że usunięte, czyli admini działają
Ja od razu klikam „zgłoś”, najlepiej ignorować takich trolli.
Dzięki za polecajke detektora, porozglądam się powoli. Wolałabym, aby już nie było takich numerów, ale skoro się to powtarza to pewnie to pobożne życzenie 🙈
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Eeeee to nie zdążyłam 😂😭
Powiem Wam, że odliczam aż młoda pójdzie spać i ja się położę. Ten brak energii i siły to zdecydowanie najbardziej upierdliwy objaw ciąży u mnie 🙄 -
Sara30 wrote:Eeeee to nie zdążyłam 😂😭
Powiem Wam, że odliczam aż młoda pójdzie spać i ja się położę. Ten brak energii i siły to zdecydowanie najbardziej upierdliwy objaw ciąży u mnie 🙄
A ja mam wizytę przełożoną na ciutke wcześniejszą godzinę, bo około 14.30-14.40, proszę o trochę kciuków. 😀😀 -
Maiora, tulę za porcelanę
Agentka93, dobrze, że nic złego nie widzi, ale strasznie Ci współczuję takich plamieńtrzeba jakoś się trzymać
Bezimienna, opowiadaj jak było!
Ja byłam u fryzjera i zrobiłam sobie taką luźną grzywkę, od listopada skróciłam włosy łącznie o jakieś 25 cm, wyglądam jak rasowa mamacita xD tylko na brzuch czekam
RiverS, Wera1988 lubią tę wiadomość
PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
Ogoorkowa wrote:Maiora, tulę za porcelanę
Agentka93, dobrze, że nic złego nie widzi, ale strasznie Ci współczuję takich plamieńtrzeba jakoś się trzymać
Bezimienna, opowiadaj jak było!
Ja byłam u fryzjera i zrobiłam sobie taką luźną grzywkę, od listopada skróciłam włosy łącznie o jakieś 25 cm, wyglądam jak rasowa mamacita xD tylko na brzuch czekam -
Bezimienna kciuki niezmiennie na pokładzie 🤞
Ogorkowa ja w drugą stronę - zapuszczam 😁 na szczęście najgorszy etap czyli "ni w dupę ni w oko" już za mną i obecnie mam proste cięcie sięgające powoli obojczyków. Teraz już z górki 😁
Ogólnie wolę krótkie włosy i też każdy zawsze mówił, że w krótkich mi dużo lepiej ale jednak wygoda długich wygrała 😬 za każdym razem będąc z młodą w szpitalu zazdrościłam kobitkom, które wieczorem włosy umyły, rano związały i wyglądały jak człowiek. A ja jeśli nie umyłam rano to wyglądałam jakby mnie piorun trafił 😆
Ogorkowa, dopisać cię do naszej listy?
Ja jutro jadę z młodym do okulisty. W przyciagu kilku dni zez się pogłębił znacznie a do tego młody się skarży na ból głowy 😮💨
Zobaczymy co jutro okulista znajdzie w dnie oka. Jeśli powie, że mamy jechać na cito na SOR to będę coś kombinować a jeśli nie, to jedziemy na oddział neurologiczny za 2 tygodnie jak P zjedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 18:54
-
Sara30 wrote:Bezimienna kciuki niezmiennie na pokładzie 🤞
Ogorkowa ja w drugą stronę - zapuszczam 😁 na szczęście najgorszy etap czyli "ni w dupę ni w oko" już za mną i obecnie mam proste cięcie sięgające powoli obojczyków. Teraz już z górki 😁
Ogólnie wolę krótkie włosy i też każdy zawsze mówił, że w krótkich mi dużo lepiej ale jednak wygoda długich wygrała 😬 za każdym razem będąc z młodą w szpitalu zazdrościłam kobitkom, które wieczorem włosy umyły, rano związały i wyglądały jak człowiek. A ja jeśli nie umyłam rano to wyglądałam jakby mnie piorun trafił 😆
Ja jutro jadę z młodym do okulisty. W przyciagu kilku dni zez się pogłębił znacznie a do tego młody się skarży na ból głowy 😮💨
Zobaczymy co jutro okulista znajdzie w dnie oka. Jeśli powie, że mamy jechać na cito na SOR to będę coś kombinować a jeśli nie, to jedziemy na oddział neurologiczny za 2 tygodnie jak P zjedzie...
Apropo włosów, ja już przeszłam trochę cięć, i farbowania. Miałam grzywkę, włosy do ramion, do łopatek. Od trzech lat mam za pas. Ale od czasu 1 roku studiów nie farbuje, po tym jak fryzjerka spaliła mi włosy. Miałam wykruszone na połowie. Za długi trzymała farbę na włosach. 😏 Aktualnie nie wyobrażam sobie krótszych, mimo, że czasami mnie wkurzają. 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 19:13
-
Ja też jestem na etapie zapuszczania, przed ślubem trochę musiałam obciąć żeby dało się je jakoś spiąć. Tylko odrost mam taki, że szkoda gadać, idę za półtora tygodnia 👱🏻♀️
Dziś od rana na spotkaniach miałam takie wymioty, że urlop wzięłam po 2 godzinach w pracy… jutro też urlop, łatwiej mi zajęcie w domu znaleźć jak nie muszę pracować, a wizytę mam dopiero na 18:20 🙄
Nikt nie uprzedzał, że będzie tak ciężko 🤢26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Sara30 wrote:Bezimienna kciuki niezmiennie na pokładzie 🤞
Zobaczymy co jutro okulista znajdzie w dnie oka. Jeśli powie, że mamy jechać na cito na SOR to będę coś kombinować a jeśli nie, to jedziemy na oddział neurologiczny za 2 tygodnie jak P zjedzie...ja zbyt lemeniwa jestem na jakieś stylizowania
A wiesz co bardzo chętnie mnie można dopisaćbo ja w takim rozkroku miedzywatkowym jestem, tam jako jedna z pierwszych, tu już niby daleko za Wami, ale wolę być na styczniowym na bieżąco, bo to pierwsza ciąża,więc się dowiaduje od Was co i jak
Kurcze, biednynie wiedziałam,że zez się może tak nagle zrobić i nie znikać
RiverS, ja się bardzo boję mdlosci... na razie czasem coś lekko mnie zakręci, np. Dzisiaj po wielkim obiedzie, ale ogólnie to bez zwrotów póki co 🫣 jakieś gumy z apteki nie pomagają?PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
Ogoorkowa wrote:No ja mam aktualnie trochę za obojczyki, więc i do spięcia się nadają i wgl
ja zbyt lemeniwa jestem na jakieś stylizowania
A wiesz co bardzo chętnie mnie można dopisaćbo ja w takim rozkroku miedzywatkowym jestem, tam jako jedna z pierwszych, tu już niby daleko za Wami, ale wolę być na styczniowym na bieżąco, bo to pierwsza ciąża,więc się dowiaduje od Was co i jak
Kurcze, biednynie wiedziałam,że zez się może tak nagle zrobić i nie znikać
RiverS, ja się bardzo boję mdlosci... na razie czasem coś lekko mnie zakręci, np. Dzisiaj po wielkim obiedzie, ale ogólnie to bez zwrotów póki co 🫣 jakieś gumy z apteki nie pomagają?
Po rzeczach z imbirem taka zgaga mi wchodzi, że szkoda słów 🫤 u mnie się zaczęło rozkręcać jakoś 5+2, teraz 6+3 i jest masakra totalna, mam nadzieje że szybko minie, chociaż jak rozmawiam teraz z siostrą ją trzymało do 15 tygodnia 🫣26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍