Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja cały czas jakoś tak dziwnie na żołądku... odbija mi się często np i cały czas chce mi się pić. Pomagają mi zwykle gumy miętowe, pije rumianek. Brzuch mam wzdęty jak za czasów najgorszego zaostrzenia choroby jelit a że jestem szczupła to można by pomyśle że to już bardziej zaawansowana ciąża 😅
Progesteron wyszedł 27 więc chyba też bez szaleństw jak na to że biorę luteine... wysłałam maila do doktorka a że w pon ma dyżur w szpitalu to może szybko odpisze. Cała reszta wyników w normie 😊
Już zaczynam trzymał kciuki za jutrzejsze wyniki🍀🤞👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
O mi też się odbija ciągle i bez przerwy czuję pragnienie. Najlepiej gasi je właśnie lemoniada, wszystko ogólnie co zimne i kwaśne
Co do mdłości to u mnie jakby się powoli uspokajało
Ale mi się zaczęło ekstremalnie wcześnie, w zasadzie można powiedzieć że zaraz po implantacji. Z synem w ciąży wymiotowałam od 7 dpo do 7 miesiaca 😵💫 nie polecam
-
Hej laski.
Agentka przytulam do serduszka i wierzę że wszystko będzie dobrze❤️🤞
Sara trzymam kciuki za wizytę u okulisty. Po tym jak cie życie doświadczyło modlę się za to żeby to był tylko jakiś niegroźny fałszywy alarm 🍀
🤞🤞🤞 Kciuki za jutrzejsze wizyty
Ja mam za sobą jak na razie najgorszy dzień ciąży 😢 cały dzień mdłości, wymioty i odbijanie. Nic nie pomaga. Na jedzenie nie mogę patrzeć a mdli mnie nawet po wodzie. (co nie zmienia faktu że McDonalds bym nie pogardziła)
Udało mi się zjeść jabłko i z 30 min temu zjadłam makaron z kurczakiem (mam nadzieję że nie oddam bo to mi akurat wyjątkowo weszło).
Dodatkowo wahania nastrojów i chęć na płaczki 😢 Niech już wraca ten mój stary bo muszę się do kogoś przytulić 😢😢😢
-
Maiora nie wiem czy u Ciebie zadziała ale ja praktycznie odrazu rano zjadam kawałek chleba z masłem (to mi najlepiej wchodzi) I właśnie jak dbam o to żeby zoladke nie był pusty to wydaje mi się że jest lepiej. Gdzieś czytalam że niektórym pomagają krakersy słone i żeby mieć przy łóżku i odrazu zagryźć teraz niby jestem po kolacji ale coś muszę jeszcze przegryźć zanim się położę 😅👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
-
Longanimity wrote:Maiora nie wiem czy u Ciebie zadziała ale ja praktycznie odrazu rano zjadam kawałek chleba z masłem (to mi najlepiej wchodzi) I właśnie jak dbam o to żeby zoladke nie był pusty to wydaje mi się że jest lepiej. Gdzieś czytalam że niektórym pomagają krakersy słone i żeby mieć przy łóżku i odrazu zagryźć teraz niby jestem po kolacji ale coś muszę jeszcze przegryźć zanim się położę 😅
Mam nadzieję że jutro będzie lepiej -
Maiora mnie najmocniej zawsze załatwia napicie się dużej ilości płynu. Pusty żołądek mi tak nie szkodzi jak wypicie kilku łyków wody duszkiem. Spróbuj może?
Mnie w ciąży z synem gdy wymiotowałam okrągłe dobę ratowało picie przez słomkę.
Dzięki dziewczyny za kciuki. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i że to jakaś pierdoła. Fakty jednak są takie, że wszystkie znaki na niebie wskazują na problem neurologicznybez względu na to co stwierdzi okulista mamy się stawić na oddziale. Kwestia tylko co się okaże przyczyną. Jutro po wizycie u okulisty będę wiedziała, czy mogę poczekać na P. czy muszę kombinować.
Gdyby mąż był w domu to już byśmy byli na oddziale... -
Sara kciuki za Synka, oby to była jakaś pierdoła❤️
Maiora dzięki za tulaski! Mam nadzieje, że Twoje mdłości wkrótce przejdą… Mi pomaga umycie zębów, jak mi niedobrze 🙈 Rano jak wstaje to zwykle mnie mdli dopóki tego nie zrobię, ale dziś np to sobie myślałam, że to z nerwów, a nie z ciąży. A jak jest w rzeczywistości to nie wiem!Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Ja witam się przy okazji kolejnej bezsennej nocy. Tym razem, po godzince przewalania się z boku na bok, poddałam się i sięgnęłam po telefon. Może i będę zmęczona, niewyspana, ale przynajmniej nie będę się nudzić 😜.
Rivers, Bezimienna, kciuki za dzisiejsze wizyty ❤️🤞🏻🍀.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2023, 04:03
-
Bezimienna wrote:Ancalime, nie zazdroszczę 😬. Ale znam.to przewracanie. U mnie dziś wygrało mega zmęczenie, i mimo drzemki w ciągu dnia 2,5h, wieczorem zasnęłam po 22.00, i bez problemu spałam. 😀
Dziękuję za wsparcie!
A teraz czemu nie śpisz? -
Bezimienna, o matko, co za godzina do pracy :o ale przynajmniej wtedy wcześniej kończysz i można iść wcześniej do gina podejrzeć co u Kropka
🤞
Rivers, Sara30 kciuki za wizyty z Kropkiem i synem 🤞
I wszystkiego dobrego w Walentynki
PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
🤞🤞🤞kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty🍀🍀🍀👩34l 👦32l
mutacja heterozygota:
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję ❤️
Jezu, dziewczyny, co to była dla mnie za noc. Budziłam się z 7 czy 8 razy, wymiotowałam, padam zupełnie. 🫤 ale widzę, że nie tylko u mnie tak koszmarnie…
Bezimienna 🤞26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Czekam z niecierpliwością na Wasze Kropeczki ❤️
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Kochane!
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Czekamy z niecierpliwością na relacje
P.S mdłości nie mijają ale pomaga colaTylko przy mojej nadwadze jak będę ją piła w takich ilościach to przytyje z 30 kilo