Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie rozmawiałam z koordynatorką onko i plan pozostaje taki jak lekarz ustalił czyli wizyta 28.03 i początkiem kwietnia operacja 🤞 a potem znowu konsylium z wynikami i dalszy plan działania 🍀
A narazie pozostaje mi żyć normalnie 😅 ale nawet mi to idzie nie źle, szczególnie jak nie muszę myśleć o kolejnych wizytach 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2023, 09:09
RiverS, Meeg, Ancalime, Ogoorkowa, Anett93, agentka93 lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Dziewczyny kciuki za wizyty ❤️
My z młodym na 12 do okulisty. Ale intuicja mi mówi, żeby przyspieszyć z tą neurologią... A mnie intuicja rzadko myli w takich sprawach 🙄 -
Hej dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Chciałam tylko zameldować,że robiłam rano badaniem ogólne moczu i wszytsko w normie. Ta poprzednia próbka pewnie była po prostu źle wzięta i dlatego wyszły jakieś nieprawidłowości.Sara30, Ancalime, Maiora, Longanimity, RiverS, Meeg lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam nadzieję że dzień mija wam przyjemnie, trzymam kciuki za walentynkowe usg z pięknymi serduszkami ❤️❤️
Ja też mam dobre wieści w sprawie posiewu. Po przyjęciu Monurala i ponownym posiewie wynik jest ujemny. Przyznam że odetchnęłam z ulgą.
Ja dziś czuje się bardzo dobrze ( aż za dobrze 🙈) ale ostatnie kilka dni mdłości i ból piersi mnie bardzo męczyły.
Teraz oczywiście ich wypatryje ... -
Mi też jakoś mdłości odpuszczają powoli, aczkolwiek gin polecił zwiększyć luteine i obawiam się że może mi wrócić wszystko😮💨 No ale zobaczymy 😆
Czekam z niecierpliwością na wiadomości z wizyt 🍀🤞👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
-
Mam wyniki wczorajszej bety 5590.0❤
I już koniec z beta, będę grzecznie czekać do wizyty 😊RiverS, Meeg, Longanimity, Kania_czubajka, gattina, Giwcia, Sara30 lubią tę wiadomość
-
A ja sobie zgłębiam temat tych moich plamien/krwawień i trochę się utwierdzam w przekonaniu, że to moja nadżerka została rozjuszona nie dość że zmianami hormonalnymi to jeszcze lekami anty krzepliwymi. Miałam ją już wcześniej, a ostatnio gin zwrócił uwagę, że jest duża i przekrwiona. Tym bardziej że na usg nie widać źródła krwawienia, a z opisem zgadza się nawet kolor tych plamień i to że pojawił się ten skrzep.
Jeśli w poniedziałek ❤️ będzie sobie nadal prawidłowo biło to poproszę go o zgłębienie tego tematu. Obawiam się tylko, że w ciąży nic mi na to nie da. Tyle dobrze, że jeśli to jest to, wszędzie piszą, że nie wpływa to na dziecko.Ogoorkowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Właśnie odebrałam z paczkomatu leginsy ciążowe 😊 mój pierwszy ciążowy zakup 😁 narazie więcej nie planuje, no może widziałam jeszcze takie spodnie z rozszerzoną nogawką chyba w sinsayu 😅
I żeby nie było mam świadomość że to nie ciążowy brzuch tylko przez chore jelita i wzdęcia także wygoda mi się należy 😊Ogoorkowa, Niuśka lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
mutacja heterozygota:
-
Jest zarodek, jest serduszko. Zarodek mocno nie przykoksił, ale doktor mówiła, że wszystko się zgadza i że się nie mam martwić. Zarodek 4mm, bicie serca zmierzone - 103, ale mówiła, że ciężko jest uchwycić na takim małym i że jest ok
. Agentka idziemy łeb w łeb
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2023, 15:02
Longanimity, agentka93, RiverS, Natosia, Kania_czubajka, Ancalime, Meeg, doris.93, gattina, Ogoorkowa, Niuśka, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Bezimienna wrote:Jest zarodek, jest serduszko. Zarodek mocno nie przykoksił, ale doktor mówiła, że wszystko się zgadza i że się nie mam martwić. Zarodek 4mm, bicie serca zmierzone - 103, ale mówiła, że ciężko jest uchwycić na takim małym i że jest ok
.
My z jednego miasta to może razem na porodówie będziemyNie obrazę się
)
Bezimienna lubi tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
Bezimienna gratulacje ❤️ cudownie. Znasz TP?
Ja po wizycie z młodym. Okulistycznie wszystko cacy, wady wzroku nie ma żadnej. Według okulisty ostry zez porazenny i nadaje się do pilnej diagnostyki neurologicznej.
Bezimienna lubi tę wiadomość
-
Sara30 wrote:Bezimienna gratulacje ❤️ cudownie. Znasz TP?
Ja po wizycie z młodym. Okulistycznie wszystko cacy, wady wzroku nie ma żadnej. Według okulisty ostry zez porazenny i nadaje się do pilnej diagnostyki neurologicznej. -
agentka93 wrote:A ja sobie zgłębiam temat tych moich plamien/krwawień i trochę się utwierdzam w przekonaniu, że to moja nadżerka została rozjuszona nie dość że zmianami hormonalnymi to jeszcze lekami anty krzepliwymi. Miałam ją już wcześniej, a ostatnio gin zwrócił uwagę, że jest duża i przekrwiona. Tym bardziej że na usg nie widać źródła krwawienia, a z opisem zgadza się nawet kolor tych plamień i to że pojawił się ten skrzep.
Jeśli w poniedziałek ❤️ będzie sobie nadal prawidłowo biło to poproszę go o zgłębienie tego tematu. Obawiam się tylko, że w ciąży nic mi na to nie da. Tyle dobrze, że jeśli to jest to, wszędzie piszą, że nie wpływa to na dziecko.
Mój gin też mi na tej pierwszej wizycie powiedział,że jest nadżerka, mała , milimetrowa- ale moja żadnych objawów nie daje. -
Bezimienna wrote:Jest zarodek, jest serduszko. Zarodek mocno nie przykoksił, ale doktor mówiła, że wszystko się zgadza i że się nie mam martwić. Zarodek 4mm, bicie serca zmierzone - 103, ale mówiła, że ciężko jest uchwycić na takim małym i że jest ok
.
Mam nadzieję, że ja jutro będę mogła podzielić się takimi samymiwizytę mam na 15:15, akurat prosto z pracy polecę. fajnie, bo nie trzeba będzie długo czekać
mąż tylko nie dojedzie pewnie ,więc samotna wizyta jutro.
Wgl to wczoraj wieczorem miałam kolkę - jakoś tak chyba zbyt łapczywie jadłam zupę. Kłuło mnie w boku coś, pod żebrami .
Dziś wszystko ok 👍 nawet i dzisiaj tak bardzo mi się w pracy spać nie chciało 😅 -
Sara30 wrote:Bezimienna gratulacje ❤️ cudownie. Znasz TP?
Ja po wizycie z młodym. Okulistycznie wszystko cacy, wady wzroku nie ma żadnej. Według okulisty ostry zez porazenny i nadaje się do pilnej diagnostyki neurologicznej.
Ogólnie pęcherzyk przyrasta ładnie, zoltkowy nie jest za duży. Wszystko wygląda w porządku. 😀 Jaki macie plan na walentynki?
Sara, dużo zdrowia dla Twojego syna.
Ej nie przepraszam, termin porodu jest na 10.10Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2023, 15:47
-
Kania_czubajka No ten mój właśnie ostatnio mówił, że duża i ewidentny stan zapalny, do ogarnięcia po ciąży, tyle ze tego dnia nic nie plamilo. A wczoraj ten starszy doktorek nie sprawdzał szyjki.
Sara przykro, że kolejne schodyOby jak najszybciej się wszystko wyjaśniło i było łatwe do opanowania.
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
agentka93 wrote:Kania_czubajka No ten mój właśnie ostatnio mówił, że duża i ewidentny stan zapalny, do ogarnięcia po ciąży, tyle ze tego dnia nic nie plamilo. A wczoraj ten starszy doktorek nie sprawdzał szyjki.
Sara przykro, że kolejne schodyOby jak najszybciej się wszystko wyjaśniło i było łatwe do opanowania.