Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie niby jest, ale kurcze ile w tym Kropka a ile zawartości jelitowej to nie mam pojęcia... strasznie walczę z zaparciami, ale espumisan nie zmniejsza brzucha, więc to nie wzdęcia tam siedzą 🤔
Moj mąż na początku ciąży nie mógł oderwać wzroku, bo po domu nosiłam miękkie staniki i to już zupełnie przebijały 🤣 ale teraz już to olewa i powiedział,że spowszednialo 😥😅PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
My dzisiaj mieliśmy sesję poślubną i gdy maz nie mógł mi zapiąć sukni to myślałam że sobie jaja robi 😆, ale póki co aż tak chyba nie widać
-
Haha no ja teraz to na pewno bym się nie dopięła w swojej 🤣 szczególnie w biuście 🤣
Ale w talii też by mnie mocno uciskało, widze,że mięśnie brzucha mi mocno "popuscily", a do ślubu byłam slim szprycha 😅PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
Kariotyp ❓ -
LilMasti od 7 tygodnia pozuje tak, że wyglada jakby była w zaawansowanej ciąży
Także wydaje mi się, że ona specjalnie tak to eksponuje. Może nawet trochę nieświadomie, mam koleżanki, które od momentu ogłoszenia nowiny o pierwszej ciąży nagle się wyginały do tylu, aby eksponować brzuszek, którego nie miało jeszcze prawa być
Mi się wydaje ze bardzo lekko jestem zaokrąglona, ale to tak minimalnie. Z tego co czytałam to brzuszek może się w najbliższych tygodniach pojawić w sumie w każdym momencie.Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Ja też mam trwadszy balon jak po 2 obiadach ale nikt nie ma prawa nic zauważyć bo noszę luźne sweterki od dawna. Myślę że będzie tak że nagle wyskoczy. U koleżanki teraz tak było że nic nic a nagle widzisz ja pp miesiącu a ona z brzuszolem pięknym.
Mnie tylko zastanawia czy na święta czyli za jakieś 3 tyg będzie widocznie widoczny. To czas spotkań i odwiedzin i jeżeli do tego czasu nie będziemy mogli nic ogłaszać to nie wiem już jak się zakamufluje. -
Fajrant!
Akwa skończyliśmy robić, babeczki na jutro gotowe 🤤
Idę paść na twarz bo zrobiłam dziś 15000 kroków i nogi chcą wejść mi w 🍑
Miałam robić jeszcze szaszłyki owocowe ale chyba po prostu wstanę o 6 i je zrobie 🤨
Dobranoc dziewczynki ✨
agentka93, Meeg, Maiora, Niuśka, Ogoorkowa, Kania_czubajka, Kasio, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Kasio wrote:Sara, zgadzam się że wszystkie nas tu uspokojałaś z prenatalnymi! Kochana, u Ciebie też wszystko będzie dobrze - trzymam za to mocno kciuki! Pewnie wynik już czeka tylko panie zapomniały zadzwonić 😘
Ogoorkowa, moje sutki też masakra - stoją, bolą albo się rozlewają na pół cycka 🙈 albo jeden stoi a drugi rozlany 😅
Dziewczyny, jak Wasze brzuszki? Widać już coś? Bo u mnie nadal nic... Na Instagramie widziałam dzisiaj rolkę lilmasti "tak wchodzę w drugi trymestr" i laska ma już brzuch spory! A patrząc że drugi trymestr za tydzień jakoś tak zaczęłam się niepokoić że absolutnie nic nie widać -
U mnie z uwagi na spora ilość tkanki tłuszczowej na brzuchu prędko nikt się sam nie zorientuje 😂
Przepraszam że cały dzień u mnie cisza ale gul strasznie szalony. Odezwę się jutro po wizycie u gina i odbiorze wyników prenatalnych. Spokojnej nocy ❤️ -
Czy któraś z Was też cierpi na bezsenność? Z reguły kładę się ok. 23. Koło 4 się budzę i do 6 nie mogę już zasnąć, wybudzam się. A pobudka o 6:30, więc czuje się źle. Cały dzień śpiąca, aby następnego dnia mieć powtórkę z rozrywki...
Dziś się zbudzilam wcześniej, o drugiej. Zdesperowana złamałam zasadę 'zadnych ekranów po 21' i szukam info w sieci jak ułatwić sobie ponowne zasypianie 🙈. -
Ancalime wrote:Czy któraś z Was też cierpi na bezsenność? Z reguły kładę się ok. 23. Koło 4 się budzę i do 6 nie mogę już zasnąć, wybudzam się. A pobudka o 6:30, więc czuje się źle. Cały dzień śpiąca, aby następnego dnia mieć powtórkę z rozrywki...
Dziś się zbudzilam wcześniej, o drugiej. Zdesperowana złamałam zasadę 'zadnych ekranów po 21' i szukam info w sieci jak ułatwić sobie ponowne zasypianie 🙈.
Sara, piekne babeczkizjadłabym:D
PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
Kariotyp ❓ -
Ancalime mi się może ze 2 razy w tej ciąży zdarzyło
strasznie beznadziejne uczucie.
Ogólnie to raczej padam i ledwo wstaje 😅 ale ja jestem strasznym spiochem. Umiem usnąć w 10 sekund od położenia się 😅
Miłego dnia dziewuszki
Maiora kciuki za wizyty
Co do brzuszka to ja też jestem plus size ale u mnie widać już mocno 🙈 ale to tak jak wam mówiłam nie raz, za sprawą tego, że to 4ty brzuszek.
W pierwszej ciąży taki jak teraz miałam w 18-20 TC -
Ancalime, u mnie jest w drugą stronę - śpię jak zabita, w nocy nie ma szans żeby coś mnie obudziło. Biorę o piątej tabletkę, mam nastawiony budzik i nawet nie jestem świadoma kiedy biorę lek, ale rano go nie ma, więc zakładam że połykam 😁 przed ciążą aż tak nie miałam... Mam nadzieję że niedługo Ci bezsenność przejdzie, bo to jest bardzo męczące!
Z kolei mam bardzo durne i wyraźne sny... Co noc głupszy sen. Dziś śniło mi się, że ma być koniec świata, jakąś kometa miała spaść na ziemię i biegłam na dwór, bo wiedziałam że i tak umrę a chciałam złapać ostatnie promienie słońca na twarzy 🙈
Innym razem śniło mi się, że byłam skazana na śmierć, miałam podany już zastrzyk, który miał mnie zabić i też czekałam aż umrę 🙈
Czy moja podświadomość chce mi powiedzieć że dziecko to koniec dotychczasowego życia? 😅
Sara, babeczki śliczne! 🥰
Longanimity, jak tam u Ciebie sytuacja? Jak prenatalne? 😘 Już jesteś w szpitalu?
Maiora, kciuki za wizytę! 🍀Kania_czubajka, Ancalime lubią tę wiadomość