Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
U was zaczyna być widać brzuszki a u mnie już nie ma opcji żeby ukryć że jestem w ciąży, chyba tylko w grubym puchowym płaszczu 🤣
wczoraj pierwszy raz miałam na sobie rajstopy ciążowe, zwykle z h&m chyba 50zl za 2 pary zapłaciłam i są całkiem spoko.
Poza tym znowu śniło mi się że urodziłam, tym razem urodziłam wcześniej i największy problem był taki że żadne ciuszki nie były jeszcze wyprane 😱 😅
My mamy zasadę że nie ma ciśnienia ze świętami w sensie żeby jeździć z jednego miejsca do drugiego (tak jak np w wigilię nie ma opcji żebyśmy jechali na 2) także wczoraj na spokojnie byliśmy u szwagierki a dzisiaj u moich rodziców 😉 nie mówię że się nie umęczyłam przed świętami ale poprostu lubię sobie coś upiec czy zrobić jakąś sałatkę, śledzika czy jajka faszerowane 💁♀️ a że w te święta jestem w stanie więcej zjeść to korzystam 😊Meeg lubi tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Ja też mogę polecić rajstopy z H&m
choć ja tę część garderoby noszę rzadko bo zwyczajnie nie lubię
U mnie brzuszek już też niemożliwy do ukrycia, nawet w luźnej bluzce odznacza się mała piłeczka
Wczoraj wieczorem na 100% czułam ruchy maluszka. Takie delikatne wiercenie w podbrzuszu 😍
Powiedziałam mężowi o propozycjach imion i odrzucił KAŻDE 🤯 za to przeglądam olx i chyba wybrałam wózek 😁 i znalazłam fajną wanienkę (wciąż się waham czy wanienka czy wiaderko)
Miłego dniamy planujemy wyjazd ale nie wiem co z tego będzie bo mąż jeszcze śpi - na podłodze obok łóżeczka Toli. W nocy strasznie świrowała. Ja padłam spać a mąż walczył do 4 😒
-
Mam na dziś sukienkę z paskiem pod biustem i nie wiem ale raczej od wejścia każdy zauważy 🤰 😃
grafika bmpagentka93, Ancalime, Pucz, Sara30, Ogoorkowa, Niuśka, Kasio lubią tę wiadomość
-
Zdecydowanie ciążowy brzuszek Meeg 😍
My właśnie wróciliśmy 😁 zrobiliśmy kilka km nad Wisłą i padaaaam
Meeg lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2023, 17:43
Ogoorkowa, agentka93, Maiora, Meeg, Ancalime, ChocoMonster, Niuśka, Kasio lubią tę wiadomość
-
Maiora, pończochy to jest myśl! 🤔
Meeg cudownie wyglądasz 🤩
Sara super ciuszkitakie aż wiosenne
my póki co się zakochaliśmy we wszystkich zwierzatkowych, mamy w króliczki i jeżyki 😅
Skorzystaliśmy z pogody i wleciał długi spacer 😍 jak mi tego brakowało 😍Meeg lubi tę wiadomość
PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
Ogoorkowa wrote:Maiora, pończochy to jest myśl! 🤔
Meeg cudownie wyglądasz 🤩
Sara super ciuszkitakie aż wiosenne
my póki co się zakochaliśmy we wszystkich zwierzatkowych, mamy w króliczki i jeżyki 😅
Skorzystaliśmy z pogody i wleciał długi spacer 😍 jak mi tego brakowało 😍
Pokaż 😍 zwłaszcza te jeżyki -
Meeg wyglądasz extra!
Sara super ciuszki 💖💖💖 Uwielbiam kwiatowe wzory.
Ja jednak w środę nie mogę iść na wizytę, więc zmieniłam termin na jutro na 17:20. Jak jest wszystko git, to zamawiam jutro detektor tętna i dam znać, jak mi się sprawdza
Meeg lubi tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
agentka93 wrote:Meeg wyglądasz extra!
Sara super ciuszki 💖💖💖 Uwielbiam kwiatowe wzory.
Ja jednak w środę nie mogę iść na wizytę, więc zmieniłam termin na jutro na 17:20. Jak jest wszystko git, to zamawiam jutro detektor tętna i dam znać, jak mi się sprawdzasuper, czekamy na relacje
PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
Kariotyp ❓ -
Agentka super 😍 szybsza wizyta zawsze miła 😁
Ogoorkowa jakie słodziaki 😍 ekstra! Ja się przymierzam do zrobienia listy wyprawkowej żeby sobie odznaczać co kupię bo bez tego popłyne 😅Ogoorkowa lubi tę wiadomość
-
Sara30 wrote:Agentka super 😍 szybsza wizyta zawsze miła 😁
Ogoorkowa jakie słodziaki 😍 ekstra! Ja się przymierzam do zrobienia listy wyprawkowej żeby sobie odznaczać co kupię bo bez tego popłyne 😅PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
Kariotyp ❓ -
Ogoorkowa wrote:Całe życie z listami, właśnie jak pies do jeża się zabieram do listy maili związanych z mieszkaniem, które muszę dzisiaj napisać... nie wiem, ale cos czuję,że trochę świątecznej salatkj mnie zmotywuje 🤣
Ja mam świąteczny relaks pod tym kątem 😅
Ale od jutra 🔥 bo wyobraźcie sobie, że jeszcze nie mamy miejscówki na konferencję 😱
Okrutnie mnie to stresuje ale dzisiaj jeszcze postanowiłam udawać, że nie ma tematu 😅 -
Jezu, jak mnie te święta zmęczyły 😅 powiedzieliśmy już wszystkim wszystkim
Meeg, super wyglądasz! 🥰
Jutro mam wizytę po zwolnienie, na luxmed, więc wątpię że będziemy coś oglądać, ale zawsze coś! Plus znaleźliśmy samochód, który akceptują obaj nasi ojcowie i prawdopodobnie w tym tygodniu będziemy jechać kupować 😁 jestem totalnie podekscytowana, bo do tej pory jeździliśmy staruszkiem, którego dostałam na 18 i nigdy nie miałam poważnego samochodu 😯 także trzymacie kciuki żeby się udało, to będzie można kupować fotelik 😁Meeg, Sara30 lubią tę wiadomość
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
RiverS ekstra!
Ja Wam powiem, że nasz nowy samochód niby jest klasę wyżej niż dotychczasowy, wyposażony ekstra itd ale jednak... To nie jest moja ukochana renóweczka 😅 szkoda nam się z nią rozstawać strasznie...
Ogoorkowa obdzwonilam z 30 lokalizacji ale albo nie pasowała mi cena albo warunki (muszą być udogodnienia dla OzN, windy bądź parter etc). Kilka pozycji jest do przyjęcia ale czekam jeszcze na kosztorysy, muszę przedstawić zarządowi i wybierzemy dopiero. Oby nam nikt tego nie buchnął sprzed nosa 🥴
Wkurza mnie, że to tyle trwa bo powinnam już dawno szukać sponsorów ale jak ja mam to robić nie znając dokładnej lokalizacji?
A potem się zacznie organizacja wszelkich dupereli, wybieranie menu, upominków. Musimy jeszcze znaleźć wolontariuszy 🤯
W tamtym roku już to robiłam zupełnie sama więc i w tym się uda ale jednak werwy mam trochę mniej -
Pamiętacie jak narzekałam, że mój tata walił do mnie chamskimi tekstami o ciąży na starcie, że kariera etc?
To obecnie oszalał 🙈 Najlepiej, abym leżała, nic nie nosiła, nigdzie nie jeździła. Cały dzień dziś gadał z moim brzuchem, pytał co by dziecko zjadło 😂
Aż odsapnęłam, jak wróciliśmy do domu. Babcia go ustawiała, że ma dać „dziewczynie żyć” (w sensie mi).
Meeg, Sara30, RiverS, Ogoorkowa, Ancalime, Kasio, Natosia lubią tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Agentka no i super 😍
Korzystaj bo jak urodzisz, to mała księżniczka zmiecie Cię z piedestału 😅 niestety
Stary mi obiecał że jak skończy grać to przejrzymy razem listę imion 😁