Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancalime wrote:Idawoll, ale słodki maluch! Faktycznie fajna fotka, wszystko idzie na niej rozpoznać!
Maggi, oby z tej kreski coś się wykluło. Czekamy na wyniki bety! No i u mnie podobna sytuacja:
Jeden test to CHYBA testeo, drugi Terra? Niestety nie wiem, bo zawsze rozpakowuje te testy i układam w szufladzie. Jeden test wydaje się być pozytywny, drugi śnieżnobiały 😜.
Ja na obu widzę, ten na górze to wyraźna kreska 😊
Idziesz na betę? -
Ancalime wrote:Haha, dzięki. Na zdj faktycznie jakby coś było, ale w rzeczywistości nie 😂 to ten flesz chyba tak zadziałał. A zazwyczaj jest odwrotnie. No nic, trzymajcie proszę kciuki aby ciemniało 🥺🤞🏻.
Ancalime lubi tę wiadomość
-
Nie mam jak, test robiłam ukradkiem w pracy. I zdj na kartce papieru w WC 😂. Po pracy niestety odebrać córkę ze szkoły, nie mam jak szukać labo 😔.
Jeśli jutro będą pozytywy to w SB betaMeeg, Anett93, MimiM29, M94, SandraH.97, Jo88, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
Ancalime wrote:Idawoll, ale słodki maluch! Faktycznie fajna fotka, wszystko idzie na niej rozpoznać!
Maggi, oby z tej kreski coś się wykluło. Czekamy na wyniki bety! No i u mnie podobna sytuacja:
Jeden test to CHYBA testeo, drugi Terra? Niestety nie wiem, bo zawsze rozpakowuje te testy i układam w szufladzie. Jeden test wydaje się być pozytywny, drugi śnieżnobiały 😜.
Ja widzę na obu kreseczki! 😍Ancalime lubi tę wiadomość
-
dominikawa wrote:U mnie sytuacja była taka sama, zawsze było coś ważniejszego, były inne problemy, u nas doszła też kwestia jednak spokojnego temperamentu, przez co te zbliżenia nie były takie super regularne i ja właśnie przez tą świadomość, że mogą być problemy miałam w sobie żal do męża, że każe mi tyle czekać, jak nie wiadomo później ile nam to zajmie, ale później jak widziałam ile zyskał nasz związek, jak mąż dojrzał i w sumie ja trochę też, zmieniłam nastawienie i uważam, że dobrze, że wszystko tak się ułożyło
-
Bezimienna wrote:Ja go chciałam wysłać, nawet od mojej Endo dostałam namiary, Pan zajmuje się leczeniem niepłodności, jest ginekologiem i andrologiem, ma dobre opinie i swój prywatny gabinet w którym prowadzi też na miejscu badania nasienia. Więc mówię strzał w 10. Ale dałam możliwość wyboru, jak nie chce pójść to choćbym ja się uparła, nie przekonam. 🤣
O, to niezłe kombo! Ginekolog i androlog w jednym, to musi być super połączenie dla pary starającej się.Meeg lubi tę wiadomość
♏ Ona - 32 lat
AMH - 1,42
czynnik V R2 homo / MTHFR hetero / PAI-1 homo
09.2022 Sono-HSG - drożne oba
05.2023 Histeroskopia - wycięcie polipa
09.2024 Laparoskopia + drożność - wycięcie: wodniaka, lewego jajowodu, torbieli endometrialnej; prawy jajowód drożny
🆘 endometrioza III stopnia
witamina D3 / magnez / omega 3 / PrenaCare Start / kurkumina / NAC / resweratrol
♋ On - 33 lata
morfologia 4,85%
fragmentacja 17%
witamina D3 / omega 3 / PrenaCare Start / NAC / sok pomidorowy / olej z czarnuszki
+ od 12.2022 żel Ferti-Lily
07.2022 Klinika -> 3x IUI - naturalne cykle ❌
06-07.2023 - 2x stymulacja (aromek 5-9 dc + duphaston) ❌
12.2023-01.2024 - aromek (3-7dc + Ovitrelle + duphaston) 2x IUI ❌ -
Ancalime wrote:Nie mam jak, test robiłam ukradkiem w pracy. I zdj na kartce papieru w WC 😂. Po pracy niestety odebrać córkę ze szkoły, nie mam jak szukać labo 😔.
Jeśli jutro będą pozytywy to w SB betaAncalime lubi tę wiadomość
👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
10.2022 CB 🖤
05.2023 CB 🖤
03.2024 CB 🖤
10.2023 histeroskopia👍usunięto 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia, brak polipa✅️
biopsja endometrium ✅️
08.24 - I cykl stymulowany (prog 30,1 ng/ml)❌️
09.24 - II cykl stymulowany (prog 22,2 ng/ml)
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
30.10 2.1 cm + ❤️
15.11 3.8 cm + ❤️ nifty pro⏳️
28.11 prenatalne 🤞🤞
Kwas foliowy✅️
Homocysteina ✅️
AMH 2.73 ng/ml
Wit. B12 ✅️
Wit. D 43✅️
DHEAS ✅️ -
Ancalime wrote:Nie mam jak, test robiłam ukradkiem w pracy. I zdj na kartce papieru w WC 😂. Po pracy niestety odebrać córkę ze szkoły, nie mam jak szukać labo 😔.
Jeśli jutro będą pozytywy to w SB beta
Myślę że u Ciebie to formalność 😊Ancalime lubi tę wiadomość
-
Agn1000 wrote:Mój teść jak usłyszał że chodzę na siłownię to zapytał ,,i co Ty też tak hantle podnosisz?"😂
A w trakcie ciąży też ćwiczyłaś siłowo? Znalazłaś jakiegoś trenera co ułożył Tobie,,dozwolony" plan cwiczen? Bo chciałam się zagłębić w ten temat ale ciężko jest znaleźć jakieś potwierdzone informacje którym można ufać jak to się ma do ciężaru sprzed ciąży, jakie ćwiczenia można robić itd
Ciąża obumarła w 8 tygodniu, ale tak chodziłam w tym, ze ciężary to takie jak dla laików. No i mniej trenowałam, bo w przeciągu godziny potrafiłam sobie nawet 2 drzemki zrobić.
Trenera nie miałam, sama jestem trenerem a gdy dowiedziałam się o ciąży odrazu poszłam ma kurs bezpiecznego treningu w ciąży.Agn1000, Jo88 lubią tę wiadomość
🏋️🏃♀️
Marzec 2022 8tc 💔 poronienie wstrzymane - łyżeczkowanie 😭
Starania od VI 2022
💁♀️
AMH 1,97 ng/ml
TSH - 2,020
9.11 - wykryty 1 mały guzek tarczycy
Mutacja MTHRF 1298A > układ heterozygotyczny
Kariotypy ✅
Badanie drożności 10.10.23
Prawy jajowód drożny
Lewy jajowód niedrożny
💁♂️
Kariotypy ✅
Morfologia: 3%
11.12.2023 - IUI ❌
31.01.2024 - IUI ❌
27.02.2024 - IUI ❌
11.09 punkcja 💉 -> 17 🥚 -> 4❄️
6BB (hatched blastocysta)
4BB (blastocysta)
4AB (blastocysta)
5/6BB (hatched blastocysta)
16.10 I transfer blastocysta 4AB ✖️
II transfer ⏳ -
Ancalime wrote:
Hej, ja też widzę kreski na obu. Faktycznie na tej drugiej cień, ale widoczny! A pierwszy nie pozostawia żadnych wątpliwości. CZEKAMY! 🤞🤞🤞
Edit: Meggi110818, za Ciebie też kciuki! Dawaj znać, jak przyjdzie wynik krwi. Kreskę widać gołym okiem, ale głupio się nakręcać, jeśli zauważyłaś ją po czasie. W każdym razie - oby to było to! 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2023, 12:58
Ancalime lubi tę wiadomość
-
MimiM29 wrote:To ja wam pokażę co mi wyszło 🤣 powiedzmy, że dałam plamę 🙈 https://ibb.co/02cW6Px
Miałam iść dziś na betę ale stwierdziłam, że to za szybko i zrobiłam facellka... Nie ma kreski, ale chociaż jakaś plam 🤣 -
MimiM29 wrote:To ja wam pokażę co mi wyszło 🤣 powiedzmy, że dałam plamę 🙈 https://ibb.co/02cW6Px
Miałam iść dziś na betę ale stwierdziłam, że to za szybko i zrobiłam facellka... Nie ma kreski, ale chociaż jakaś plam 🤣 -
Wiara Nadzieja Miłość wrote:O mamo, faktycznie plama 😂 Ile jesteś dpo? Jak z temperaturą?
Też widzę taka plamę pierwszy raz, może zalany czy coś...Starania od : 10.2021 -
Miałam iść dziś na betę ale stwierdziłam, że to za szybko i zrobiłam facellka... Nie ma kreski, ale chociaż jakaś plam 🤣MimiM29, Meeg, M94, Ona11, agentka93, Evondita82, Pfry lubią tę wiadomość
-
Miałam iść dziś na betę ale stwierdziłam, że to za szybko i zrobiłam facellka... Nie ma kreski, ale chociaż jakaś plam 🤣
Myślę że beta tak duża, że się nie zmieściła w miejscu na kreskę 😂MimiM29, Meeg, Karina123, Ancalime, M94, Ona11, Beezi, Jo88, SandraH.97, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
Jeśli jutro będą pozytywy to w SB beta
A który to dzień cyklu, alno dzień po owulacji? Masz jakieś inne objawy?MimiM29, Meeg lubią tę wiadomość
-
Ancalime, a czy Ty przypadkiem nie pisałaś, że czujesz, że zajdziesz w ciążę do końca roku? 😁 Plan zrealizowany chyba 👏 Trzymam kciuki, żeby kreseczka ciemniała ❤️
MimiM29, Ancalime lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.”