Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lista:
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja @, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi @, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss, agniesja
10 – Lianna @
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci @
12 – Ani86, ania14 @, Molcia @, Emilia77 @
13 – karolka22 @, Ewa99
14 – Kaczorek @
15 – ewa81, kasiakasia11 @, lauda. @, Katarzyna87 @
16 – Bulimulia @, Emiśka, Mimi86 @, Mordeczka, przyszła mama:) @
17 – Evaa @, KochamMisia @
18 – mała.mi @, Majaaa @, Nikka, alicja_, justyna14
19 – agnes175 @, Koalka
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek
21 - kama005, mana, werni,
22 – Lilla My
23 – monika_89, ailatan
24 – Bąbelek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA, Kasia *, Asieńka_86
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu, olimama, lipss
29 – hanula
30 – tomania2806, Ballerina
31 – gezanew, Asieńka466, Emmma, Ralpina, Feśka
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 9 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 17:48
-
nick nieaktualny
-
A ja jednak nie będe jutro testować, @ powoli się rozkręca także zuzzi zaznacz u mne proszę @
matlena
mam pytanie, czy moglabyś mi poradzic jakis dobry kremik do twarzy? czy tylko apteczne uzywasz? Ja tez mam atopowe zapalenie skory, ale takie lajtowe, raz na pare lat wychodzą mi suche plamy, na nogach i plecach, a ostatnio nie moge dobrac kremu do twarzy bo nagle zrobila mi sie cera mieszana, kombinuje i wlasnie zauwazylam suche plamki na twarzy te typowe przy atopowym zapaleniuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 16:06
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
no więc zaczynam 16 cykl starań, ehh i do tego niezły przypal we wtorek mam wizyte w klinice nieplodnosci na ktorą czekam 2 miechy i pojde w okresem... wstydmaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:no więc zaczynam 16 cykl starań, ehh i do tego niezły przypal we wtorek mam wizyte w klinice nieplodnosci na ktorą czekam 2 miechy i pojde w okresem... wstyd
Niby czemu wstyd? Przecież to normalna sprawa. Dobrze, że okres w ogóle masz, bo gorzej, jakby ani ciąży, ani @ nie byłoMordeczka, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimi86 ja tez mam atopowe zapalenie skóry wczesniej miałam łojotokowe które przeszło w atopowe tzn miałam bo teraz juz jest ok czasami robia mi sie jakies zmiany ja używam mediderm jest do ca lego ciała i polecił mi go dermatolog właśnie na atopowe zapelnie sory jest bez recepty nie zawiera sterydów ani antybiotyku typowy na azs bardzo dobry i niedrogi 100 ml koszt 7 zł ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 17:15
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimi86 masz skierowanie nfz do provity ja jestem z katowic provita tez tu jest .ja dostane jesli juz skerowanie od gina i widzialam ze koszty samych lekow to 700 zl i nic wiecej bo reszte refunduje nfz jak sie ma skierowanie ja żadnych badan nie musze robic bo mialam ihsg i reszte jedynie leki na stymulacje owulacji ale u mnie to nie problem wprawym jajniku dzia la jak szalony i po stymulacji lameta miałam pecherzyków mnóstwo wy dziewczyny piszecie o kosztach wysokich inseminacji czy invitro ja jak pytałam to koszt zamyka sie w 1000 zł z moim schorzeniem ze skierowaniem nfz,wieć nierozumiem czy ktos mnie okłamał w tej klinice że tylko tyle to kosztuje .jesli któras z Was zna sie i wie occo chodzi prosze o info
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 17:17
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Mordeczka no to teraz się modle zeby sie nie rozkreciło okres powinnam dostac 23, dzis jest 9 dzien po owu... a plamienie mialam jasnoczerwone.. zobaczymyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mimi86 wrote:no więc zaczynam 16 cykl starań, ehh i do tego niezły przypal we wtorek mam wizyte w klinice nieplodnosci na ktorą czekam 2 miechy i pojde w okresem... wstyd
nie martw się @ podczas wizyty, sama przez ostatnie kilka miesięcy gdy zaczynał mi się nowy cykl musiałam przychodzić na monitoring, USG jeszcze w trakcie krwawienia, dla gina to nie problemMimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Jakby nie patrząc jeszcze 5 dni do @ u mnie powinna być w piątek nadal nie ma choć lada chwila może się pojawić
-
nick nieaktualnyNa początku chciałam pogratulować wszystkim, którym się udało! I pozdrowić wszystkie, które nadal czekają na te swoje dwie kreseczki. Niech nasze marzenia spełnią się jak najszybciej
Jeszcze niedawno narzekałam, że zazdroszczę tym, co mogą dwa razy testować w jednym miesiącu...
Coś mi ten cykl płata figle od samego początku. Krótkie krwawienie i szybka owulacja w 11 dc (wcześniej miałam w 22 dc, najwcześniej 16) więc nawet jeżeli moja faza lutealna będzie trwała 16 dni, to załapię się na testowanie 31 stycznia chyba bromergon i euthyrox robią porządek z moją gospodarką hormonalną
Zuzzi jak możesz wpisz mnie jeszcze raz na listęjulita, mana lubią tę wiadomość