Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmiśka wrote:Toa superowa beta!!!
a powiedz, czujesz cos w podbrzuszu? Jakies cmienie czy cos takiego? Bo ja ja nie czuje to sie schizuje ze nic sie nie dzieje i sie martwie, a jak mnie cmi delikatnie tak jak dzisiaj to sie tez matwie czy na pewni tak powinno byc :p
Wrzuce zdjecie jak wroce do domuczuję się dobrze (to mam wrażenie, że cisza przed burzą i się nie po koję ). Znów jak mnie boli też się martwie. A te Twoje ćmienie to takie delikatne? Bo moje jedyny bóle to takie jak na okres, albo na wymioty. Ale nie wymiotuję .
-
nick nieaktualny
-
witam się serdecznie z wszystkimi styczniówkami:)
nie zapisywałam się na listę bo od marca co miesiąc zapisywałam się na testowanie i nic z tego nie było. W tym miesiącu postanowiłam odpuścić.
Wczoraj o 5.30 strasznie się mi siku chciało wstałam zrobiłam test, poszłam po tabletkę bo mnie głowa bolała (nawet nie pomyślałam ze będzie druga kreska) wróciłam popatrzyłam i prawie ze zemdlałam, były dwie kreski, druga była blada ale widoczna gołym okiem
http://naforum.zapodaj.net/ee92265e8899.jpg.html wczorajszy bladzioszek
proszę o trzymanie kciuków bo dziś lecę na betę
Maczek, odrobinacheci, Bąbelek, julita, Emilia77, monika_89, Mimi86, Katarzyna87, gocha04 lubią tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
Lista
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja @, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi @, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss, agniesja
10 – Lianna @
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci @
12 – Ani86, ania14 @, Molcia @, Emilia77 @
13 – karolka22 @, Ewa99
14 – Kaczorek @
15 – ewa81, kasiakasia11 @, lauda. @, Katarzyna87 @
16 – Bulimulia @, Emiśka, Mimi86 @, Mordeczka, przyszła mama:) @
17 – Evaa @, KochamMisia @
18 – mała.mi @, Majaaa @, Nikka, alicja_, justyna14
19 – agnes175 @, Koalka
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek @
21 - kama005, mana, werni,
22 – Lilla My, ppaulina
23 – monika_89, ailatan @
24 – Bąbelek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA, Kasia *, Asieńka_86
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu, olimama, lipss
29 – hanula
30 – tomania2806, Ballerina, Fatim
31 – gezanew, Asieńka466, Emmma, Ralpina, Feśka
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 10 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam że tak wchodzę ni z gruchy ni z pietruchy, ale wiecie co u Ewy99? ma ktoś z nią kontakt?
===
Kasia* trzymam mocno kciuki za Ciebie
i nie tylko ale i za resztę staraczek,
wysyłam wiruski ciążowe i życzę pozytywnej energii i dużo siły i cierpliwości -
nick nieaktualnymana wrote:ailatan nie i nie sądzę żebym mi się udało go do tego namówić chociaż robię podchody
moj twierdzi ze jest zdrowy jak ryba hehe, ale nie chce go przymuszac.. załozylam ze jak po tej lapo przez 4 cykle bedzie ze mna ok i nie zaciaze to go zaciagne sila
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymana wrote:ja tak samo ale moja gin powiedziała że da mi skierowanie na drożność jak mąż się przebada a tego osła przekonać graniczy z cudem... muszę jakość gin przekonać żeby mnie pierw wysłała ale przez faszerowanie się tymi hormonami już szaleje płaczę, śpię, ciągle jem, ogólnie psychicznie podupadłam
-
Paula_21 wrote:wtrącę się do Was kochane, ale mam takie same schizy jak i Ty
czuję się dobrze (to mam wrażenie, że cisza przed burzą i się nie po koję ). Znów jak mnie boli też się martwie. A te Twoje ćmienie to takie delikatne? Bo moje jedyny bóle to takie jak na okres, albo na wymioty. Ale nie wymiotuję .
No ja mam albo takie jak na okres albo tak podobne ale raczej delikatne... taki ucisk jakby. Czasem to nie wiem czy to bardziej gastryczne jakies rzeczy czy to cos z macicy :p
Ale jestem dobrej mysli, nie ma sie co na zapas martwic, tak mysle:)http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
nick nieaktualny
-
Emiśka wrote:Toa superowa beta!!!
a powiedz, czujesz cos w podbrzuszu? Jakies cmienie czy cos takiego? Bo ja ja nie czuje to sie schizuje ze nic sie nie dzieje i sie martwie, a jak mnie cmi delikatnie tak jak dzisiaj to sie tez matwie czy na pewni tak powinno byc :p
Wrzuce zdjecie jak wroce do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 16:05