Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmiśka wrote:Toa superowa beta!!! a powiedz, czujesz cos w podbrzuszu? Jakies cmienie czy cos takiego? Bo ja ja nie czuje to sie schizuje ze nic sie nie dzieje i sie martwie, a jak mnie cmi delikatnie tak jak dzisiaj to sie tez matwie czy na pewni tak powinno byc :p
Wrzuce zdjecie jak wroce do domu -
nick nieaktualny
-
witam się serdecznie z wszystkimi styczniówkami:)
nie zapisywałam się na listę bo od marca co miesiąc zapisywałam się na testowanie i nic z tego nie było. W tym miesiącu postanowiłam odpuścić.
Wczoraj o 5.30 strasznie się mi siku chciało wstałam zrobiłam test, poszłam po tabletkę bo mnie głowa bolała (nawet nie pomyślałam ze będzie druga kreska) wróciłam popatrzyłam i prawie ze zemdlałam, były dwie kreski, druga była blada ale widoczna gołym okiem
http://naforum.zapodaj.net/ee92265e8899.jpg.html wczorajszy bladzioszek
proszę o trzymanie kciuków bo dziś lecę na betę
Maczek, odrobinacheci, Bąbelek, julita, Emilia77, monika_89, Mimi86, Katarzyna87, gocha04 lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
Lista
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja @, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi @, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss, agniesja
10 – Lianna @
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci @
12 – Ani86, ania14 @, Molcia @, Emilia77 @
13 – karolka22 @, Ewa99
14 – Kaczorek @
15 – ewa81, kasiakasia11 @, lauda. @, Katarzyna87 @
16 – Bulimulia @, Emiśka , Mimi86 @, Mordeczka, przyszła mama:) @
17 – Evaa @, KochamMisia @
18 – mała.mi @, Majaaa @, Nikka, alicja_, justyna14
19 – agnes175 @, Koalka
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek @
21 - kama005, mana, werni,
22 – Lilla My, ppaulina
23 – monika_89, ailatan @
24 – Bąbelek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA, Kasia *, Asieńka_86
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu, olimama, lipss
29 – hanula
30 – tomania2806, Ballerina, Fatim
31 – gezanew, Asieńka466, Emmma, Ralpina, Feśka
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 10 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam że tak wchodzę ni z gruchy ni z pietruchy, ale wiecie co u Ewy99? ma ktoś z nią kontakt?
===
Kasia* trzymam mocno kciuki za Ciebie
i nie tylko ale i za resztę staraczek,
wysyłam wiruski ciążowe i życzę pozytywnej energii i dużo siły i cierpliwości -
nick nieaktualnymana wrote:ailatan nie i nie sądzę żebym mi się udało go do tego namówić chociaż robię podchody
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymana wrote:ja tak samo ale moja gin powiedziała że da mi skierowanie na drożność jak mąż się przebada a tego osła przekonać graniczy z cudem... muszę jakość gin przekonać żeby mnie pierw wysłała ale przez faszerowanie się tymi hormonami już szaleje płaczę, śpię, ciągle jem, ogólnie psychicznie podupadłam
-
Paula_21 wrote:wtrącę się do Was kochane, ale mam takie same schizy jak i Ty czuję się dobrze (to mam wrażenie, że cisza przed burzą i się nie po koję ). Znów jak mnie boli też się martwie. A te Twoje ćmienie to takie delikatne? Bo moje jedyny bóle to takie jak na okres, albo na wymioty. Ale nie wymiotuję .
No ja mam albo takie jak na okres albo tak podobne ale raczej delikatne... taki ucisk jakby. Czasem to nie wiem czy to bardziej gastryczne jakies rzeczy czy to cos z macicy :p
Ale jestem dobrej mysli, nie ma sie co na zapas martwic, tak mysle:)http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
nick nieaktualny
-
Emiśka wrote:Toa superowa beta!!! a powiedz, czujesz cos w podbrzuszu? Jakies cmienie czy cos takiego? Bo ja ja nie czuje to sie schizuje ze nic sie nie dzieje i sie martwie, a jak mnie cmi delikatnie tak jak dzisiaj to sie tez matwie czy na pewni tak powinno byc :p
Wrzuce zdjecie jak wroce do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 16:05