Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymana wrote:zależy wg którego lekarza wg jednych 3/4 miesiące wg niektórych do 6 i tak też uważa moja gin. na mnie działają pięknie ale co z tego... ja bez leków nie mam owulacji nie mam @ więc się faszeruje .... też żyję nadzieją że mój osioł jest zdrowy ale przy jego trybie życia mhhmmmm można zacząć się zastanawiać....
-
A ja nigdy nie mogę zrozumieć kobiet (bez obrazy), które robią sobie tysiące badań, biorą tysiące leków, a ich faceci nie są zbadani
Mój mi zapowiedział, że nie pozwoli mi cierpieć i razem będziemy się badać na wszystko, jeśli zajdzie taka potrzeba (całe szczęście).Mimi86, julita, Katarzyna87, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:A ja nigdy nie mogę zrozumieć kobiet (bez obrazy), które robią sobie tysiące badań, biorą tysiące leków, a ich faceci nie są zbadani
Mój mi zapowiedział, że nie pozwoli mi cierpieć i razem będziemy się badać na wszystko, jeśli zajdzie taka potrzeba (całe szczęście). -
Mordeczka, to dobrze
Znajoma z innego forum dużo badań robiła, 7 mscy monitoring, leki wspomagające i starania, i nic. Ona już załamana totalnie. Zapytałam czy mąż zbadany. Nie. Poszli zbadać, okazało się, że wyniki beznadziejne..
O ileż to by cierpienia i mscy mniej by było, gdyby on się wcześniej również zbadał.
W każdym razie teraz po in vitro na razie beta pięknie rośnie u niej -
nick nieaktualnyzakocona wrote:Mordeczka, to dobrze
Znajoma z innego forum dużo badań robiła, 7 mscy monitoring, leki wspomagające i starania, i nic. Ona już załamana totalnie. Zapytałam czy mąż zbadany. Nie. Poszli zbadać, okazało się, że wyniki beznadziejne..
O ileż to by cierpienia i mscy mniej by było, gdyby on się wcześniej również zbadał.
W każdym razie teraz po in vitro na razie beta pięknie rośnie u niej -
nick nieaktualny
-
Witam kobietki
Toa- chowajcie sie zdrowo
Wszystkim zaokresowanych przytulam i niestety dolaczam. Musialam zrobic bete i jest ponizej 0,1 wiec nici i czekam na @ ktora powinna sie w tym tygodniu pojawic. Ja poki co odpuszczam. Bo luty jest spisany na straty a do marca jeszcze duzo czasu
Powodzenia wszystkim zyczeToa lubi tę wiadomość
-
mana głowa do góry, cycki do przodu a tempka w górę, wszystko będzie dobrze. Poza tym nie możesz się zadręczać bo tylko się psychicznie zablokujesz. Pomyśl że dzień owulki to taka wyczekana randka, posiedzieć przy winie, iść na kolację a potem to wszystko zakończyć miłym bonusem
asiek gratulacje!!!mana lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
ailatan wrote:No hmm no jeżeli u niej wywołało to cierpienie to rzeczywiście nie dobrze, że się nie zbadał.. ja nie mówie, ze w ogóle faceta nie badać... ale przynajmniej na początku starań nie wariować jakby dziecko miało być jedynym celem życiowym- uważam, że takie podejście może zniszczyć tylko związek a nie go budować.. i tez znam takie przypadki gdzie przez chęć dziecka i ciagle kontrolowanie meża - czy wyniki dobre, czy dobrze je, czy nie pali, czy sie wysypia itd doprowadziły do rozwodu.. bo kazdy w koncu ma swoja wytrzymalosc
Asieńka, bardzo mi przykro Trzymam kciuki za następne cykle! -
Mana jeśli twój mąż nie chce iść osobiście na badania, to niech przynajmniej w zaciszu domowym napełni zbiorniczek, a ty dostarcz materiał do analizy wilk syty i owca cała
mój R. po pierwszych nieudanych próbach sam zaproponował, że się przebada - jestem z niego dumna
no i ma pewność, że jego żołnierzyki są w idealnym stanieMimi86 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziwczyny a powiedzcie mi jeszcze czy ten emolium lub mediderm nie natłuści mi za bardzo skory? wiem, wiem skoro atopowe zapalenie to skora sucha ale ja mam mieszana - czolo tluste a policzki suche i atopowe beznadzieja, od tego kombinowania z kremami teraz mam krosty na czole a nigdy nie mialam hehe (chyba ze dojrzewam )
kasia* ja chodze do provity wlasnie w katowicach, jutro mam druga wizyte, ale ja chodze prywatnie nie mialam skierowania zadnego.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Co do badań nasienia, to ja tez sie ciesze ze moj byl chetny.
Ja najpierw zrobilam podstawowe badania (lh,fsh,stradiol,prolaktyna, komplet tsh) wyszlo ok wiec moj powiedzial ze tez sie przebada i dobrze bo wyszlo kiepsko a jest sportowcem nie pali i nie pije...
moim zdaniem robienie bdań powinno zacząć sie od faceta, patrzcie my musimy tyle badan przejsc a oni raz sie spuszcza i wiemy na czym stoimy...
Nie zazdroszczę upartych partnerów, ale postarajcie sie ich naklonic jakos do badania bo naprawdę wartojulita lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
aaaa i jeszcze co do badania nie wiem czy nasze dzisiejsze nie pojdzie na marne hehehehe
mąż miał dziś powtorn badanie bo jutro mamy wizyte u lekarza a wczoraj z usmiechem na twarzy oznajmil mi ze w sobote rano " pozbyl sie starej armii" yyyyy a to 2 dni tylko a dokladnie 50 godzin.
fuck
dzwonilam dzis do provity chcialam przeppisac go na jutro ale nie bylo miejsca a o 17 lekarz, ale panie powiedzialy ze jak pelne dwa dni to moze byc, hyhyhy zobaczymymaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
paula_21 julita dziękuje za trzymanie kciuków, przyda się!
monika89 jeszcze nie dziękuję
zuzzi jutro o godz 16.00 powinnam coś wiedzieć więc dam znać
toa to twoje testy w awatarze? moje przy Twoich to straszne bladzioszki:) imam tak samo jak ty pobolewa mnie podbrzusze, co jakiś czas dziwne kłucia a to w jajnikach a to w pochwie:/ no i powiększone i wrażliwe sutki:)
mona może powiedz Twojemu ze Twoja gin zaleciła ci żeby sie przebadał ja chodziłam jeszcze do takiego chińczyka, który przepisuję ziołowe kuleczki:) i on pierwsze co zapytał się czy mąż się przebadał, jak to usłyszał, sam sie umówił, pojechał na badanie i mi przyniósł tylko wyniki. Na szczęście okazało się że ma rewelacyjne wyniki, no ale niestety bardzo duż mężczyzn ma obniżone parametry nasienia:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 17:36
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
mana wrote:ailatan nie i nie sądzę żebym mi się udało go do tego namówić chociaż robię podchody👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
asiek191 wrote:toa to twoje testy w awatarze? moje przy Twoich to straszne bladzioszki:) imam tak samo jak ty pobolewa mnie podbrzusze, co jakiś czas dziwne kłucia a to w jajnikach a to w pochwie:/ no i powiększone i wrażliwe sutki:)
Tak to moje testyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 19:27