Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
BATTINKA wrote:Dziewczyny dzw.do laboratorium betę mam 94 ,CRP jest dobry.kurde nawet niewiem jaki wynik jest ok?
Beta jest super! Tylko się cieszyć pozostaje!
Batinko droga ty szukaj innego lekarza. Czy twój lekarz wie, że żeby cokolwiek zobaczyć na usg to beta musi być ponad 1000? Z tego co ja się orientuje to przy ciaży wszystko jest opuchnietę. A dwa jak on mogł stwierdzić że brak owulacji u ciebie? A beta to skad się wzieła z nieba?
Ja wierze ze wszystko bedzie dobrze tylko jest jeszcze za wcześnie.BATTINKA, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
przepraszam że się wtrącę, ale Battinka beta jest super za dobę lub 48 h powtorz i zobacz czy jest przyrost.
ja też miałam podejrzenie ciąży pozamacicznej bo niby też powiększony jajnik i płyn w zatoce douglasa, jak się okazało to taka moja uroda..
córcia rośnie zdrowo i prawidłowo.
a musi być coś widać przy becie powyżej 2000 tysięcy, wiem co przeżywasz bo sama przez kilka dni chodziłam struta i bałam się...
Ale nie nastawiaj się na najgorsze, będzie dobrze i nie stresuj się, bynajmniej spróbuj i trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę
a co do cykli niby bez owualcji to jest nawet wątek na belly że jednak są fasolki mimo wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:31
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Jest 112,3 nie posiadam sie ze szczescia i wysylam wiruski, duzo wiruskow &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:00
julita, agatka196, Katarzyna87, zakocona, Mordeczka, mana, Emilia77, anja83, zabcia2806, monika_89, Lilla My, odrobinacheci, Misi@, Emma80, Lena87, Maczek, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny