Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mana wrote:Przylazła wredota jedna mmhhmmm i teraz nie wiem jak mam wziąć clo? mam brać od 2dc mhhmm no ale dziś liczyć jako 1 ? czy jutro jako 1? w sumie jak @ się rozkręci będzie gdzieś godz 21...
Mana jeśli @ rozkręci się zanim pójdziesz spać to liczyłabym dzisiejszy dzień jako 1dc.
z drugiej strony nie robi to chyba dużej różnicy jeśli CLO zaczniesz przyjmować w 2 czy 3dc, normalnie zaczyna się brać tak między 2 a 5dc, albo dla spokoju weź pierwszą tabletkę jutro wieczorem a nie rano
-
Kochane jestem.
A wiec odebrałam wyniki beta jest 94,6 pojechałam do lekarza i dosłownie 5min.bylam ale dr zobaczył wyniki i mówi ze narazie się wstrzymany ze szpitalem bo jest nie za wysoka beta,kazał mi przyjsc w czwartek rano czyli zrobić nowa betę i ztym wynikiem przyjść do niego.
Powiedział tez ze może się uda )
I co jeszcze a ze może się okazać ze jest za wcześnie i dlatego w macicy nie widzi pęcherza ale co nie znaczy ze mój jajnik prawy mu sie nie podoba (kurde dziewczyny a ten jajnik mnie serio ciągnie.
Ach kiedy czwartek.mam cichą nadzieje....
A jaka powinna być w czwartek beta?napiszecie mi?kurde powiem wam ze tak jak sugerowałyście tak dr mi rzekł.Znów musze zrobić w Waszym kierunku pokłon!!!
Pozdrawiam. -
Dziewczyny wezcie mi wylejcie wiadro zimnej wody na glowe, bo ja glupia znowu sie nakrecam i robie sobie bzdurne nadzieje zwariowac idzie a juz najbardziej boje sie, ze tego 12dpo nic nie wyjdzie, bo za wczesnie, dostane krwawienia i wywolam poronienie tym samym eeech miala ktoras takie mysli jak ja z tym dupkiem ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 21:13
-
Batinka, slyszalam ze najlepiej po 48h bo najlepiej wtedy okreslic przyrost
Fatim ja z testami mam zle doswiadczenie bo cztery robilam i wszystkie negatywne a beta wyszla od razu. I nie rob tez za szybko, ja mam niedlugie cylke a mi dopiero 14 dpo cos drgnelo, a co sie juz zalamalam to moje -
Asieńka ja nie mam wyjścia i muszę testować w 12dpo ponieważ dupka mam brać od 18dc do 27dc i 28dc zrobić test z rana jak negatywny odstawić, jak pozytywny wziąć dawkę poranną i później wieczorną czyli po prostu kontynuować nie mogę sobie przekładać dni brania dupka, bo dostałam go na uregulowanie i skrócenie cykli
-
nick nieaktualny