Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
justysss wrote:Boje sie ze cos jest nie tak bo piersi mnie mniej bolą... a teraz dopiero luteine wzięłam...bo musze ją brać ze względu na niedomoge ciałka żółtego...boje sie ze czar pryśnie...albo beta sie nie wzrośnie:(Nikka
-
justysss wrote:Po owulacji jest 13-14 dni...a brzuch na @ wogole mnie nie boli. wczoraj tylko chwilke. Boże to jakiś sen...
Dziekuje!!! Bobaska może bym i na liście chciała ale w piątek jak beta wzrośnie:)
To czekam na wieścijustysss lubi tę wiadomość
-
Julita dziekuje!!! nie wierze...dalej mi sie rece trzesa.. A co z bromergonem mam go brac...bo moj lekarz nie odbiera...Biore jedna tabletke dziennie. a rano jak jeszcze nie wiedziałam o becie strasznie dziwnie bolał mnie brzuch mysłam ze to pecherz bo mam lekka infekcje i wziełam 3 furaginy;/ mam nadzieje ze nie zaszkodzi.
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justysss wrote:Julita dziekuje!!! nie wierze...dalej mi sie rece trzesa.. A co z bromergonem mam go brac...bo moj lekarz nie odbiera...Biore jedna tabletke dziennie. a rano jak jeszcze nie wiedziałam o becie strasznie dziwnie bolał mnie brzuch mysłam ze to pecherz bo mam lekka infekcje i wziełam 3 furaginy;/ mam nadzieje ze nie zaszkodzi.
nic się nie martw normalnym jest, że brzuch "dziwnie" boli, w końcu masz tam lokatora
furaginą też się nie martw, bo przez 2 tygodnie od zapłodnienia dziecko jest bardzo dobrze chronione, nawet jak się zdarzy wypić alkohol w pierwszych dniach (gdy jeszcze się nie wie o ciąży) to i tak nie zaszkodzi, także don't worry be happy
co do Bronka to nie wiem, hmm ja brałam Metformax przez ostatnie mesiące i musiałam odstawić w dniu gdy potwierdzę ciążęjustysss lubi tę wiadomość