Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie śpię, bo przeklejam listę.
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi, Mandi:) @, Mini_Mouse
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:)
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi
19 – Majaaa, Nikka
20 – Kenya, Maandragora
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 – Lilla My
23 – Cigaretta, monika_89
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 6 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
Nikka wrote:Mordeczka My już działaliśmy wtedy kiedy pękało kilka dni temu dziś tylko lekarz potwierdził że owulacja była i zakończyła się pęknięciem pęcherzyka
Dziewczyny czy któraś z Was beirze/brała Duphaston ? Mi lekarz dziś przepisał. -
Dobrej nocy! Uciekam spać))
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Pytanie do dziewczyn które zafasolkowały
Jaką macie w środku pochwę ? Może głupie to pytanie ale odkąd testy owulacyjne były pozytywne to od dnia przypuszczalnej owulacji i po mam cały czas spulchnioną i śluz mam wodnisty z dużą przewagą kremowego..
Ja wogóle nie mam śluzu, cały czas sucho. Macica mega obolała. Jak próbuję ścisnąć mięśnie to czuję jakby wszystko było powiększone i takie miękkie. -
Nikka wrote:Dłuższe przyjmowanie rozumiem ale ja mam przerwać za 7 dni a jestem w 21 dc aktualnie.
zawsze miałam tak, że Dupka zaczynałam przyjmować dzień po potwierdzonej owulce, ale u mnie to było akurat 10 dni (2x1 tab). w dniu gdy kończyło się opakowanie miałam zrobić test albo betę i jeśli wynik byłby pozytywny to kontynuacja Dupka, a jeśli negatywny o odstawienie i czekanie na @
Dupek podobnie jak luteinę podtrzymują ciążę (przy niskim progesterone)
Dziewczyny sikać na zielono!
-
Mandi - nie liczyłabym na to raczej, dzisiaj pierwszy dzień bez lutki, więc pewnie jutro już tempka spadnie, ostatnio mam tak ok 4 dni plamienia przed @, dlatego brałam luteinę bo miała niby pomóc na to - a tu drugi cykl z lutką i nic termin @ mi wyznaczyło na 12 poczekamy, zobaczymy ale ten cykl raczej na straty
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
julita wrote:zawsze miałam tak, że Dupka zaczynałam przyjmować dzień po potwierdzonej owulce, ale u mnie to było akurat 10 dni (2x1 tab). w dniu gdy kończyło się opakowanie miałam zrobić test albo betę i jeśli wynik byłby pozytywny to kontynuacja Dupka, a jeśli negatywny o odstawienie i czekanie na @
Dupek podobnie jak luteinę podtrzymują ciążę (przy niskim progesterone)
Dziewczyny sikać na zielono!
Ja mam brać 7 dni od 20 dc i przerwać,i tylko 1 tab. dziennie. Dziwnie, ale co tam jak lekarz tak kazał tak będę brałaNikka -
Jeju dziewczyny tyle stron narobiłyście, że nie wiem kiedy uda mi się to nadrobić.
Gratuluje kolejnych fasolek !
Jestem na etapie oczekiwań na @ sutki już przestały boleć i nie są wrażliwe więc @ zbliża się wielkimi krokami. Wg ovu powinna być dzisiaj, zobaczymy czy dzisiaj przyjdzie.
Też mam takie dziwne uczucie przy robieniu siku jak napieram na pęcherz jakby tam w środku tak pełno ciasno było i wogóle jakoś tak dziwnie.