Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKama trzymam kciuki za cykl, no i nie fajnie z tą kostką ;/
Przyszła mama, okropne to jest, tak wyczuwać u siebie wszystko, a potem "tej którego imienia nie wolno wymawiać" przychodzi
Ja to w ogóle jestem zachłanna, bardzo bym chciała mieć bliźniaki, ah marzenia, a jeszcze teraz zobaczyłam u znajomego na fb zdjęcie usg dodane i okazało się że to bliźniaki dwie córeczki. Jestem taka zazdrosnaMandi :) lubi tę wiadomość
-
Mandi :) wrote:Nikka a tobie udało się zajsc w ciążę dzięki monitoringowi? A duhostan jest na receptę?
Ja jeszcze nie testowałam, muszę czekać bo jest jeszcze za wcześnie
Ale w tym cyklu miała monitoring i dzięki temu byłam spokojniejsza bo widziałam że pęcherzyk rośnie i co najważniejsze potwierdzono pęknięcie Duphaston dostałam bo miałam już jedno poronienie i tak zapobiegawczo
Jest na receptę, ale jeśli powiesz gin że masz nieregularne cykle i długo już się starasz raczej Ci wypisze
Nikka -
Lista
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi, Mandi:) @, Mini_Mouse
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:)
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi
19 – Majaaa, Nikka
20 – Kenya, Maandragora
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 – Lilla My
23 – Cigaretta, monika_89
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 6 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
Niewiasty drogie! Jaka troska o mnie, jestem wzruszona
Żyję, nie porwali mnie kosmici, po prostu nie wchodziłam jeszcze na neta, nooo
Nie ma u mnie żadnej dzidzi, czekam na @.
Spodziewam się dzisiaj po południu. Jeśli nie przyjdzie, to rozważę jeszcze sikańca, ale wątpię, żeby była taka potrzebaJustine M, Mandi :), agatka196 lubią tę wiadomość
-
niewiasty? hahahhahahaha
wiedźmy same chyba raczejMandi :) lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyMandi ja chodziłam na monitoring chyba z rok nie daje to nic bynajmniej mi....zawsze na 1 wizycie -piękny duży pęcherzyk dominujący...na 2 wizycie - ogromny , tłusty piękny lada moment bedzie pękać...na 3 wiz potwierdzenie, że pękł i takie tam inne duperele...za kazda wizytę mój "specjalista" 100 sobie woła:)
ja własnie przerabiam etap wkręta...tzn sledzenie cykli a w tamtych były plamienia w tym nie ma wiec pewnie to dobry znak....a jak się pojawi to moze to implantacja i czytanie stosów wypowiedzi na ten temat...a kłuje mnie brzuch tak mnie kuł zawsze czy troszkę inaczej...kawa hmmm dobra choć smakuje inaczej wina mowego mleczka czy ciązy hahaha kiedyś ze sobą oszaleje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:24
-
przyszła mama:) wrote:Mandi ja chodziłam na monitoring chyba z rok nie daje to nic bynajmniej mi....zawsze na 1 wizycie -piękny duży pęcherzyk dominujący...na 2 wizycie - ogromny , tłusty piękny lada moment bedzie pękać...na 3 wiz potwierdzenie, że pękł i takie tam inne duperele...za kazda wizytę mój "specjalista" 100 sobie woła:)
A ja się łudzę że skoro był pęcherzyk, i pękł i były starania to będę w tej ciąży może niepotrzebnie...masz takie doświadczenia z kilku cykli?Nikka -
nick nieaktualnyNikka wrote:A ja się łudzę że skoro był pęcherzyk, i pękł i były starania to będę w tej ciąży może niepotrzebnie...masz takie doświadczenia z kilku cykli?
wiesz to mój 29 cykl ....dobry rok biegałam na monitoring zawsze to samo ..książkowa owulacja...pęcherzykie pięknie rosną, ękają a w ciąże nie zaszłam do tej pory ...także monitoring chyba dla tych dziewczyn co mają problemy z owu albo na poczatku dla sprawdzenia czy wogóle pecherzyki sa rosną i pękają....nic ponad to -
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:wszystko było robione ...każde badanie jakie możliwe, lekarzy specjalistów znachorów milion...dupka brałam tak na próbe chcoć mi nie jest on potrzebny:) jesesmy okazami zdrowia:)
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Czyli to niepłodność idiopatyczna????
Konieczne info dla wszystkich ciężarówek:
http://qchenne-inspiracje.blogspot.co.uk/2014/06/odzywianie-w-ciazy-i-aktywnosc-fizyczna.html
Genialny blog młodej dietetyczki Gosi!Polecam każdemu,proste jedzenie,gotowe jadłospisy,ogrom informacji o podstawowych błędach żywieniowych.
Gratulacje dla zafasolkowanych mamusiek!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:50
Toa lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny