Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Jako, że dzisiaj mam wolne idę do galerii polować na wyprzedaże;) może coś mi się uda znaleźć.
Biedna Zuzzi pewnie padła ze zmęczenia kopiując pół nocy listęNikka, Maczek lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, ja dziś zwalczyłam chęć zrobienia testu, żeby się za szybko nie rozczarować. No ale miałam dziś też piękny sen, a w nim ujrzałam dwie kreseczki i już robiłam dla was zdjęcie na forum żeby się pochwalić
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
No właśnie, Zuzzi, taka presja z naszej strony, nie strsujmy jej tak
A tu mam coś dla mam zafasolkowanych. Wkrótce może Wam się to baaardzo przydać:
https://www.youtube.com/watch?v=b8bwFLiMERw
U mnie narazie kolejny test negatywny Jutro termin spodziewanej @ lub pojutrze zależy. Już sama nie iwem czy mam 28 dni czy 29 czy 30. Statystycznie 30,ale czasem mam po 28 wiec zgłupieć idzie. Dam @ dzień dwa zapasu
pozdrawiam i ksciukasy trzymam za zuzziMandi :) lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Zuzzi gdzie jesteś
Ja już zdażyłam wrócić z labolatorium a tu dalej zuzzi nie ma.
Wyniki będa w necie wieczorem aż sama ciekawa jestem jakie mam to tsh teraz.
Ja tam jak dobrze w sobote pójdzie to po wizytach skocze do galeri zerknac na te przeceny. Taki relaksik sobie zrobie. Chyba że zbankrutuje na receptachMandi :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny:)...trzymam kciuki za wszystkie badania i testy..a laseczki od negatywnych testów ciepło przytulam:):*...zaraz do was dołączę będzie raźniej:)
alez mam zadanie na sobotę...mam upiec kolezance tort dla męża...jakoś nie umiałam odmówić kiedyś piekłam ale teraz mi się nie chce zbytnio cos weny nie mam;/...alez się wkopałam;/;/
co do snów śniły mi się dziś kwiaty...piękne takie różowe i białe...jak czytam to dobry znak a nóż coś się wkońcu pozytywnego wydarzy:)
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Mandi ja też mialam długie i nieregularne. Raz 32 raz 36 raz 43. Nie jesteś sama.
Nigdy nic nie mozna bylo sobie zaplanować. A do tego strasznie bolesne.
Ja też kiedyś miałam długie i nieregularne cykle. Potem nagle w miarę mi się wyrównały i skróciły. Może dlatego, że zaczęłam stosować różne naturalne metody na mięśniaki (ziółka, dieta, suplementy) i przez jakiś czas brałam Bromergon na obniżenie prolaktyny (teraz już od dawna Bromergonu nie biorę, ale może też jakiś wpływ na to miał).
Dziś 3 dzień @, które też zwykle są bardziej lub troszkę mniej bolesne, ale tym razem brzuch nie boli mnie w ogóle, tylko pierwszego dnia troszkę. Wydaje mi się, że może to być zasługa herbatki, którą piłam w II fazie cyklu - przywrotnik, pokrzywa i krwawnik miały wzmocnić produkcję progesteronu. Nie wiem czy wzmocniły, bo jednak pod koniec miałam kilka dni plamień, ale za to pozytywny efekt w postaci braku bólu jest.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zuzzi czekamy na info.
Ja sobie chyba zwichnęłam kostkę, boli mnie śródstopie więc dupa jasiu z tym wszystkim. Jeszcze za godzinę do pracy.
Ja już chyba po owu, tempka w górę, więc teraz czekam na rezultaty. Nie nastawiam się. -
nick nieaktualnyodrobinacheci wrote:Haha nie wiem czy to mój mózg płata mi figle, ale kawa mi nie smakuje a jestem kawoszem
to witaj w klubie ja dziś przerabiam mdłości:):)mój mózg co miesiąc płata mi takie figle, że ja naprawdę czuje dziwne rzeczy....albo to psychika albo hormony cholera wie nikt mi tego wytłumaczyć nie potrafi..odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Molcia skoro było widać ciałko żółte to musisz mieć owulacje
Odrobinacheci mam nadzieje,że ten kolejny cykl.będzie szczęśliwy, porobie badania pójdę na monitoring .
Emma ja mam teraz bolesną miesiączkę
Kama to uważaj na ta kostkę w pracy i oczywiście bądźmy dobrej myśli co do dzidziusia -
przyszła mama:) wrote:odrobinacheci wrote:Haha nie wiem czy to mój mózg płata mi figle, ale kawa mi nie smakuje a jestem kawoszem
to witaj w klubie ja dziś przerabiam mdłości:):)mój mózg co miesiąc płata mi takie figle, że ja naprawdę czuje dziwne rzeczy....albo to psychika albo hormony cholera wie nikt mi tego wytłumaczyć nie potrafi.. -
Mandi :) wrote:No właśnie ciężko coś zaplanować bo owulacja jest kiedy chce heh kiedyś też miałem po 40. Może uda mi się z tym monitoringiem jakoś zajść w ciążę. Narazie to pełen spokój
Polecam monitoring i na wyregulowanie cyklu DuphastonNikka