Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Jako, że dzisiaj mam wolne idę do galerii polować na wyprzedaże;) może coś mi się uda znaleźć.
Biedna Zuzzi pewnie padła ze zmęczenia kopiując pół nocy listęNikka, Maczek lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, ja dziś zwalczyłam chęć zrobienia testu, żeby się za szybko nie rozczarować. No ale miałam dziś też piękny sen, a w nim ujrzałam dwie kreseczki i już robiłam dla was zdjęcie na forum żeby się pochwalić
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
No właśnie, Zuzzi, taka presja z naszej strony, nie strsujmy jej tak
A tu mam coś dla mam zafasolkowanych. Wkrótce może Wam się to baaardzo przydać:
https://www.youtube.com/watch?v=b8bwFLiMERw
U mnie narazie kolejny test negatywnyJutro termin spodziewanej @ lub pojutrze zależy. Już sama nie iwem czy mam 28 dni czy 29 czy 30. Statystycznie 30,ale czasem mam po 28 wiec zgłupieć idzie. Dam @ dzień dwa zapasu
pozdrawiam i ksciukasy trzymam za zuzziMandi :) lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Zuzzi gdzie jesteś
Ja już zdażyłam wrócić z labolatorium a tu dalej zuzzi nie ma.
Wyniki będa w necie wieczorem aż sama ciekawa jestem jakie mam to tsh teraz.
Ja tam jak dobrze w sobote pójdzie to po wizytach skocze do galeri zerknac na te przeceny. Taki relaksik sobie zrobie. Chyba że zbankrutuje na receptachMandi :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny:)...trzymam kciuki za wszystkie badania i testy..a laseczki od negatywnych testów ciepło przytulam:):*...zaraz do was dołączę będzie raźniej:)
alez mam zadanie na sobotę...mam upiec kolezance tort dla męża...jakoś nie umiałam odmówić kiedyś piekłam ale teraz mi się nie chce zbytnio cos weny nie mam;/...alez się wkopałam;/;/
co do snów śniły mi się dziś kwiaty...piękne takie różowe i białe...jak czytam to dobry znak a nóż coś się wkońcu pozytywnego wydarzy:)
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Mandi ja też mialam długie i nieregularne. Raz 32 raz 36 raz 43. Nie jesteś sama.
Nigdy nic nie mozna bylo sobie zaplanować. A do tego strasznie bolesne.
Ja też kiedyś miałam długie i nieregularne cykle. Potem nagle w miarę mi się wyrównały i skróciły. Może dlatego, że zaczęłam stosować różne naturalne metody na mięśniaki (ziółka, dieta, suplementy) i przez jakiś czas brałam Bromergon na obniżenie prolaktyny (teraz już od dawna Bromergonu nie biorę, ale może też jakiś wpływ na to miał).
Dziś 3 dzień @, które też zwykle są bardziej lub troszkę mniej bolesne, ale tym razem brzuch nie boli mnie w ogóle, tylko pierwszego dnia troszkę. Wydaje mi się, że może to być zasługa herbatki, którą piłam w II fazie cyklu - przywrotnik, pokrzywa i krwawnik miały wzmocnić produkcję progesteronu. Nie wiem czy wzmocniły, bo jednak pod koniec miałam kilka dni plamień, ale za to pozytywny efekt w postaci braku bólu jest.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zuzzi czekamy na info.
Ja sobie chyba zwichnęłam kostkę, boli mnie śródstopie więc dupa jasiu z tym wszystkim. Jeszcze za godzinę do pracy.
Ja już chyba po owu, tempka w górę, więc teraz czekam na rezultaty. Nie nastawiam się. -
nick nieaktualnyodrobinacheci wrote:Haha nie wiem czy to mój mózg płata mi figle, ale kawa mi nie smakuje a jestem kawoszem
to witaj w klubie ja dziś przerabiam mdłości:):)mój mózg co miesiąc płata mi takie figle, że ja naprawdę czuje dziwne rzeczy....albo to psychika albo hormony cholera wie nikt mi tego wytłumaczyć nie potrafi..odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Molcia skoro było widać ciałko żółte to musisz mieć owulacje
Odrobinacheci mam nadzieje,że ten kolejny cykl.będzie szczęśliwy, porobie badania pójdę na monitoring.
Emma ja mam teraz bolesną miesiączkę
Kama to uważaj na ta kostkę w pracy i oczywiście bądźmy dobrej myśli co do dzidziusia -
przyszła mama:) wrote:odrobinacheci wrote:Haha nie wiem czy to mój mózg płata mi figle, ale kawa mi nie smakuje a jestem kawoszem
to witaj w klubie ja dziś przerabiam mdłości:):)mój mózg co miesiąc płata mi takie figle, że ja naprawdę czuje dziwne rzeczy....albo to psychika albo hormony cholera wie nikt mi tego wytłumaczyć nie potrafi.. -
Mandi :) wrote:No właśnie ciężko coś zaplanować bo owulacja jest kiedy chce heh kiedyś też miałem po 40. Może uda mi się z tym monitoringiem jakoś zajść w ciążę. Narazie to pełen spokój
Polecam monitoring i na wyregulowanie cyklu DuphastonNikka