X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe Groszki :) (2015)
Odpowiedz

Styczniowe Groszki :) (2015)

Oceń ten wątek:
  • Nikka Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini Mouse jak też przytulam. Do dzieła w najbliższym cyklu I się uda :)

Jak to moja znajoma mówi, musi być stały poziom plemników :) !!!!

Mandi :), Mini Mouse lubią tę wiadomość

Nikka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:20

• Nikka Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzzi czekamy z niecierpliwością :)

Nikka
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Jako, że dzisiaj mam wolne idę do galerii polować na wyprzedaże;) może coś mi się uda znaleźć.

Biedna Zuzzi pewnie padła ze zmęczenia kopiując pół nocy listę;)

Nikka, Maczek lubią tę wiadomość

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • Mandi :) Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo rzeczy jest fajnych na wyprzedażach tylko juz przebranych trochę.
    Każdy czeka na wiadomość od zuzzi :-)

Justine M lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja dziś zwalczyłam chęć zrobienia testu, żeby się za szybko nie rozczarować. No ale miałam dziś też piękny sen, a w nim ujrzałam dwie kreseczki i już robiłam dla was zdjęcie na forum żeby się pochwalić :D

Mandi :) lubi tę wiadomość

• Justine M Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, Zuzzi, taka presja z naszej strony, nie strsujmy jej tak :)

A tu mam coś dla mam zafasolkowanych. Wkrótce może Wam się to baaardzo przydać:
    https://www.youtube.com/watch?v=b8bwFLiMERw

U mnie narazie kolejny test negatywny :( Jutro termin spodziewanej @ lub pojutrze zależy. Już sama nie iwem czy mam 28 dni czy 29 czy 30. Statystycznie 30,ale czasem mam po 28 wiec zgłupieć idzie. Dam @ dzień dwa zapasu :P

pozdrawiam i ksciukasy trzymam za zuzzi

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzzi gdzie jesteśa-kuku.gif

Ja już zdażyłam wrócić z labolatorium a tu dalej zuzzi nie ma.
    Wyniki będa w necie wieczorem aż sama ciekawa jestem jakie mam to tsh teraz.

Ja tam jak dobrze w sobote pójdzie to po wizytach skocze do galeri zerknac na te przeceny. Taki relaksik sobie zrobie. Chyba że zbankrutuje na receptach :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym mieć takie krótkie cykle ja mam po 34albo 35 dni :-(.

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi ja też mialam długie i nieregularne. Raz 32 raz 36 raz 43. Nie jesteś sama.
    Nigdy nic nie mozna bylo sobie zaplanować. A do tego strasznie bolesne.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny:)...trzymam kciuki za wszystkie badania i testy..a laseczki od negatywnych testów ciepło przytulam:):*...zaraz do was dołączę będzie raźniej:):)

alez mam zadanie na sobotę...mam upiec kolezance tort dla męża...jakoś nie umiałam odmówić kiedyś piekłam ale teraz mi się nie chce zbytnio cos weny nie mam;/...alez się wkopałam;/;/

co do snów śniły mi się dziś kwiaty...piękne takie różowe i białe...jak czytam to dobry znak a nóż coś się wkońcu pozytywnego wydarzy:)

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ciężko coś zaplanować bo owulacja jest kiedy chce heh kiedyś też miałem po 40. Może uda mi się z tym monitoringiem jakoś zajść w ciążę. Narazie to pełen spokój :-)

agatka196, Molcia lubią tę wiadomość

• Molcia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i tak trzymać Mandi, ja się chyba też w końcu wybiorę na monitoring, zawsze do tej pory trafiałam do gin w 2 fazie i było widać ciałko żółte, więc owulację powinnam mieć

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha nie wiem czy to mój mózg płata mi figle, ale kawa mi nie smakuje a jestem kawoszem :D
    Mandi mam nadzieję że na upragniony cud nie będziesz musiała długo czekać :) Tak jak reszta dziewczyn które @ dopadła.

• Emma80 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Mandi ja też mialam długie i nieregularne. Raz 32 raz 36 raz 43. Nie jesteś sama.
    Nigdy nic nie mozna bylo sobie zaplanować. A do tego strasznie bolesne.

Ja też kiedyś miałam długie i nieregularne cykle. Potem nagle w miarę mi się wyrównały i skróciły. Może dlatego, że zaczęłam stosować różne naturalne metody na mięśniaki (ziółka, dieta, suplementy) i przez jakiś czas brałam Bromergon na obniżenie prolaktyny (teraz już od dawna Bromergonu nie biorę, ale może też jakiś wpływ na to miał).
    Dziś 3 dzień @, które też zwykle są bardziej lub troszkę mniej bolesne, ale tym razem brzuch nie boli mnie w ogóle, tylko pierwszego dnia troszkę. Wydaje mi się, że może to być zasługa herbatki, którą piłam w II fazie cyklu - przywrotnik, pokrzywa i krwawnik miały wzmocnić produkcję progesteronu. Nie wiem czy wzmocniły, bo jednak pod koniec miałam kilka dni plamień, ale za to pozytywny efekt w postaci braku bólu jest. :)

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi czekamy na info.
    Ja sobie chyba zwichnęłam kostkę, boli mnie śródstopie więc dupa jasiu z tym wszystkim. Jeszcze za godzinę do pracy.

Ja już chyba po owu, tempka w górę, więc teraz czekam na rezultaty. Nie nastawiam się.

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Haha nie wiem czy to mój mózg płata mi figle, ale kawa mi nie smakuje a jestem kawoszem :D

to witaj w klubie ja dziś przerabiam mdłości:):)mój mózg co miesiąc płata mi takie figle, że ja naprawdę czuje dziwne rzeczy....albo to psychika albo hormony cholera wie nikt mi tego wytłumaczyć nie potrafi..:):)

odrobinacheci lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia skoro było widać ciałko żółte to musisz mieć owulacje :-)
    Odrobinacheci mam nadzieje,że ten kolejny cykl.będzie szczęśliwy, porobie badania pójdę na monitoring :-).
    Emma ja mam teraz bolesną miesiączkę :-(
    Kama to uważaj na ta kostkę w pracy i oczywiście bądźmy dobrej myśli co do dzidziusia ;-)

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama:) wrote:
    odrobinacheci wrote:

to witaj w klubie ja dziś przerabiam mdłości:):)mój mózg co miesiąc płata mi takie figle, że ja naprawdę czuje dziwne rzeczy....albo to psychika albo hormony cholera wie nikt mi tego wytłumaczyć nie potrafi..:):)
    Mój mózg teraz żarty sobie ze mnie robił i tez miałam tak, że kawa mi nie smakowała a to wszystko przez szukanie objawów których nie ma!

• Nikka Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandi :) wrote:
    No właśnie ciężko coś zaplanować bo owulacja jest kiedy chce heh kiedyś też miałem po 40. Może uda mi się z tym monitoringiem jakoś zajść w ciążę. Narazie to pełen spokój :-)

Polecam monitoring i na wyregulowanie cyklu Duphaston :)

Nikka
‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ