Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam na zakończenie mojej Mody Na Okres. Mam nadzieję, że @ się pojawi na dniach, inaczej rozwali mi brzuch. Kiedyś daaawno temu brałam na wywołanie lutkę, teraz dupka brałam po raz pierwszy i czuję, że ma moc...
Zmierzyłam sobie też pierwszy raz od dawna tempkę i wysoka, jak na mnie. Pewnikiem po dupku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:59
-
Laski, u mnie @, tzn. Ridż Planowo, punktualnie.
Rozpoczynam nowy cykl, który mam nadzieję zakończy się zielonym groszkiem.
Oby nam wszystkim groszki, fasolki i inne strączkowe kiełkowały zdrowo. Razem zaatakujemy fioletową. Deal?!Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykama, myślę, że każda z nas doskonale Cię rozumie... Najlepiej jest zająć się czymś sensownym odciągającym uwagę jak mówią dziewczyny. Mamy przedświąteczny okres więc o to nietrudno
zwei_kresken, oby moc dupka zadziałała, a okres się pojawił kończ ten sezon Mody na Okres
Mandi, ja tak samo przed owulacją ale ja przed owulacją nie spinam się, że się nie uda, tylko nie mogę się doczekać, zawsze jestem podekscytowana strasznie, dopiero nastrój mi opada wraz z krzywą wykresu temperatury
Dziś byłam u endokrynologa, zwiększył mi dawkę euthyroxu z 25 do 50. Jestem dobrej myśli. Następna wizyta za 6 tygodni, a przed wizytą ponowne badania - usg tarczycy i wszystkie hormony tarczycowe. Oczywiście ja jak to ja. Jestem dobrej myśli i oczywiście pomyślałam:
"za 6 tygodni? to już będę w ciąży!"
oczywiście przy lekarzu nie wypowiedziałam tej myśli na głos, uznałby mnie za jakąś wariatkę szurniętą
Miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
Lauda już nie mogę się doczekać aż każda z nas oznajmi,że jest zafasolkowana!
Feska ja jestem bardzo podekscytowana tylko martwię się czy kiedy wypadnie mi ovu to będę z.narzeczonym bo ma wyjechać niedługo i mam nadzieję, że ovu mi się przesunie .
Jeśli wszystko dobrze pójdzie to na pewno za 6 tygodni będziesz w ciąży, dobrze,że nie mówiłaś tego na głos bo lekarz by stwierdził, że szalona jesteś , -
nick nieaktualnyMandi, skoro narzeczony wyjeżdża, to nie możesz się stresować, że nie ma jeszcze owulacji! Bo ją tym stresem niepotrzebnie zaburzysz! Uśmiechaj się nawet na siłę. Udowodniono, że ruch mięśni mimicznych twarzy powodujących uśmiech wpływa na wydzielanie neuroprzekaźników sprawiających, ze faktycznie czujemy się lepiej i efektywniej radzimy sobie ze stresem Spróbuj!
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki Was serdecznie:) ja testowanko mam na 1 stycznia;) tez sie dlugo staram:) ale mam nadzieje ze nowy rok to nowe nadzieje i groszki:) dzis ostatnie przytulanko rano z mezem i pojechal na delegacje mam nadzieje ze ten poranek zostanie przypieczetowany groszkiem:) milego dnia;)!
kama005 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny