Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lista: Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi @, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, kasiakasia11, lauda., Katarzyna87
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:)
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi, Majaaa, Nikka, alicja_
19 –
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 – Lilla My
23 – Cigaretta, monika_89
24 –
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 7 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
Molcia wrote:a ja witam wieczorową porą, o dziwo wczoraj wieczorem i dzisiaj od rana śluz już kremowy bez brązowych plamień, tylko jajniki bolą jak na @, zaczynam się wahać czy jednak jutro nie testować zamiast do poniedziałku poczekać
Ładny masz wykres, jutro 13 DPO, powinno być już coś widać na teście, jeśli coś tam siedzi Tyle tylko, że jeśli zrobisz w poniedziałek, to będziesz mogła od razu na betę polecieć, jakby co, a tak to będziesz czekaćMolcia lubi tę wiadomość
-
zuzzi myślę, że masz rację postaram się wytrzymać do poniedziałku, zobaczę jak tam jutro z temperaturą będzie, ale byłby numer jakby mimo tych plamień wyszło, mąż się jeszcze przebadał w piątek bo nie liczyliśmy na ten cykl już - u niego wszystko ok - grubo powyżej norm
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Molcia - wykres wygląda bardzo obiecująco
Co tu dziewczyny taka cisza i spokój? Tylko zuzzi od czasu do czasu aktualizuje listę!
Udanego wieczoru - ja chyba zabieram się za przegląd prasy.Molcia lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Hej Dziewczyny! Nie byłam wpisana na listę styczniowych testerek, bo mam nieregularne cykle, ale wczoraj ujrzałam 2 krechy, które są moim prezentem urodzinowym, więc proszę zuzzi, wpisz mnie
Maandragora, agnes175, julita, mana, madlenka, zwei_kresken, Misi@, odrobinacheci, Maczek, lauda., Emma80, Lilla My, gocha04 lubią tę wiadomość
-
agniesja wrote:Hej Dziewczyny! Nie byłam wpisana na listę styczniowych testerek, bo mam nieregularne cykle, ale wczoraj ujrzałam 2 krechy, które są moim prezentem urodzinowym, więc proszę zuzzi, wpisz mnie
Tradycja jest taka,że każda zafasolkowana wrzuca fotkę testu!!!!
Wiec czekamy na dowódagniesja lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Oj a ja po badaniu troche obolała jestem. Mimo iż doktorek delikatny to jednak mocniej dziś brzuszek boli więc cały czas leżakuje. Wogule senna jestem i coś mi się chce ale nie wiem co.
Molcia badź silna i testuj jutro rano.
Agniesia gratulujemy no i foto dawajagniesja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny