Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyszla mama wszystko ok foty były tylko gdzie ty była?
Prawidłowo umiejscowiona o prawidłowej budowie a teraz czekamy na serduszko leki sa, l4 jest i tearaz piszcie ile wlezie bom muszem mieć co czytać
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Przyszla mama wszystko ok foty były tylko gdzie ty była?
Prawidłowo umiejscowiona o prawidłowej budowie a teraz czekamy na serduszko leki sa, l4 jest i tearaz piszcie ile wlezie bom muszem mieć co czytać
Kiedy kolejna wizyta?
Też się zastanawiam nad L4 aby poleniuchować trochę ale z drugiej strony lubię swoją pracę i chyba zanudziłabyś się w domu tak na serio to jeśli nie będę miała żadnych przeciwskazań to pochodzę jeszcze jakieś 3-4 miesiące i później laba
Lekarz sam ci zaproponował L4 czy musiałaś prosić i coś wymyślać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 21:23
-
nick nieaktualny
-
Julita kolejna wizyta za miesiac. Ale ze wzgledu na moja przeszlosc będę podgladac fasolke w szpitalu u gina na dyzuze.
L4 dostałam bo pracuje na 3 zmiany a zreszta gin mówi że on będzie mial spokojne sumienie jezeli bede w domku.
Przyszla mama czy ty z okolic? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi @, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss, agniesja
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, kasiakasia11, lauda., Katarzyna87
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:)
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi, Majaaa, Nikka, alicja_
19 –
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 – Lilla My
23 – Cigaretta, monika_89
24 –
25 – gocha04, kmb, BATTINKA, Kasia *
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 8 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okresWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 21:57
agniesja lubi tę wiadomość
-
menka wrote:jako aniołkowa mama zgadzam się z LAUDA w 100%. ciążą należy się cieszyć od samego początku bo (przykre ale prawdziwe) nie wiadomo jak długo nam będzie to dane - nie ma co świrować czy wszystko w porządku i się nakręcać bo takie myśli tylko mogą zaszkodzić - a we wczesnej ciąży nie jesteśmy w stanie nic a nic zrobić aby pomóc maleństwu - co ma być to będzie ...
przykład mój - od pierwszego dnia ciąży schizowałam, przesadnie dbałam o siebie, beta co dwa dni - przyrosty idealne, wizyta u gin do 10 tygodnia chyba z 4 tylko po to żeby po tych tygodniach idealnie prowadzonej ciąży (cały czas ciąża rozwijała się wzorcowo) nagle usłyszeć wyrok, że ciąża przestała się rozwijać i konieczny jest zabieg ...
jasne ja nie mówie żeby nie kontrolować tego co się dzieje z nami i dzidzią ale wyszukiwanie się złych rzeczy na siłę nikomu nie pomogą
dobrze piszecie ze po poronieniu czy kilku poroieniach nie powinno sie przesadnie nakrecac...ale mnie sie wydaje ze sie nie da nie da sie ja wiem ze będzie co ma być..ale jak mozna nie myslec i się nie nakręcać skoro w kazdej chwili mozesz stracic kogos kto jest najważniejszym człowieczkiem w twoim życiu..ja tez jestem po poronieniu narazie sie nie staramy ale jezeli sie uda to na pewno bedzie ciezko...
pozdrawiam i gratuluje silnym mamą bo moja psychika nie jest tak silna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny