Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maleczka o zesz kurde no to faktycznie chyba sama bym zawału serca dostała boziu zeby wzrastała ta beta :* moja koleżanka przez 3 miesiace miałą normalny okres nawet nie przypuszczała ze moze byc w ciazy wiec oby u Ciebie tez tak było i oby był duzy wzrost i fasolka <tuli> trzymam mocno kciuki
-
Maleczka, to wspaniale! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Zrób ten test, tak jak mówisz. Będę mocno trzymać kciuki.
Ja ostatnią miesiączkę też miałam taką brunatną, robiłam test w dzień jej przyjścia i 3 dni poźniej, ale 2 kresek nie było. Zawsze staram sie robić testy mimo @, bo to nie zawsze musi być miesiączka, a właśnie plamienie w terminie jej występowania i jest to normalne, niegroźne. U Ciebie tez to mogło być takie zwykłe plamienie. Ja bym zrobiła bete jeszcze jutro lub w poniedziałek, przecież przyrost już byłby widocznyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Maleczka o zesz kurde no to faktycznie chyba sama bym zawału serca dostała boziu zeby wzrastała ta beta :* moja koleżanka przez 3 miesiace miałą normalny okres nawet nie przypuszczała ze moze byc w ciazy wiec oby u Ciebie tez tak było i oby był duzy wzrost i fasolka <tuli> trzymam mocno kciuki
Prędzej bym się trzęsienia ziemi spodziewała...Brałam już wiesiołka, zamówiłam conceive plus itd. Pogodziłam się z faktem @ i do przodu. Martwi mnie to, że temperatura tak spadła choć dziś z rana trochę znowu do góry, zobaczymy rano. Nadziei wielkich sobie nie robię choć mój ginekolog stwierdził, że różne już cuda natury widział w swojej karierze:). Zobaczymy....ale dzięki za słowa wsparcia:). Ja też trzymam kciuki za nas wszystkie.
Eweloka84, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Martii wrote:Maleczka, to wspaniale! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Zrób ten test, tak jak mówisz. Będę mocno trzymać kciuki.
Ja ostatnią miesiączkę też miałam taką brunatną, robiłam test w dzień jej przyjścia i 3 dni poźniej, ale 2 kresek nie było. Zawsze staram sie robić testy mimo @, bo to nie zawsze musi być miesiączka, a właśnie plamienie w terminie jej występowania i jest to normalne, niegroźne. U Ciebie tez to mogło być takie zwykłe plamienie. Ja bym zrobiła bete jeszcze jutro lub w poniedziałek, przecież przyrost już byłby widoczny
Też myślałam o tej becie ale zbliża się niedziela i 6 stycznia niestety. Może kupię test z tej samej firmy i chociaż porównam. Bo z moim czarnowidzctwem to zwariuję. I to endo takie marne. -
Bardzo Wam dziewuszki dziękuje:) Zrobię sikańca takiego samego a we wtorek chyba betę dopiero. Może coś jeszcze się wydarzy, jakaś tempka wyższa itd.
Dam znać co i jak...Trzyma kciuki za nas wszystkie kobietki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 17:34
Eweloka84, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Maleczka wrote:Bardzo Wam dziewuszki dziękuje:) Zrobię sikańca takiego samego a we wtorek chyba betę dopiero. Może coś jeszcze się wydarzy, jakaś tempka wyższa itd.
Dam znać co i jak...Trzyma kciuki za nas wszystkie kobietki:)Maleczka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:tak ale się boję a u Ciebie jaki dymaiczny wykresik
taaa mój wykres pobija wszystko ot taki sylwestrowy chyba jeszcze
a raczej żabowyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 18:15
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nie chce was zanudzać dziewczyny ale przypomniała mi się pewna anegdota z mojego skromnego życia
Miałam takiego profesora biologii w liceum można powiedzieć że był niezwykły w swoim rodzaju i nauczał dobrze ale miał takie życiowe porównania do natury
Pewnego dnia zapytał czy wiemy co to jest @
Jasne że w liceum każdy wie co i jak ale jak to ubrać w słowa jaką regułkę powiedzieć żeby wszystko ująć i żeby miało to jakiś sens.
Chyba czuł że nic mądrego nie wymyślimy i tak po prostu powiedział:
"@ to są krwawe łzy macicy że nie jest w ciąży" ot cała kwintesencja
Teraz to rozumiem jak nigdy.Eweloka84, natasza82, Maleczka, Ita, Anoolka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny