Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Dziewczyny blagam o pomoc... Niedawno ktoras z nas zrobila test i spr po jakims czasie.
Okazalo soe ze byla w ciazy czy nie????????natasza82, Iwka lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Oooo boze!!!!!
http://imageshack.us/photo/my-images/856/b8cu.jpg/Iwka lubi tę wiadomość
-
No wlasnie zrobilam o 7.30 mojego czasu (w pl 8.30) i nie spr (tam pisze do 5 min wyjdzie wynik) poszlam spac.
Wstalam po 2 godz i chcialam wyrzucic. Patrze i o malo nie padlam na twarz....
Zrobie jeszcze jutro jeden...natasza82, Iwka lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:No wlasnie zrobilam o 7.30 mojego czasu (w pl 8.30) i nie spr (tam pisze do 5 min wyjdzie wynik) poszlam spac.
Zrobie jeszcze jutro jeden...
u mnie następnego dnia już się po 3 minutach pojawiła, ale miałam inny test niż ten pierwszy więc pewnie dla tego. Ty możesz zrobić, ale mówię Ci, że to fasolka, bo nie ma mocy, żeby bez bety w moczu taka mocna krecha wyszła
Także ja już gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 10:48
-
Paula55 wrote:No wlasnie zrobilam o 7.30 mojego czasu (w pl 8.30) i nie spr (tam pisze do 5 min wyjdzie wynik) poszlam spac.
Zrobie jeszcze jutro jeden...Iwka lubi tę wiadomość
-
natasza82 wrote:To czekamy cierpliwie do jutra może temperaturkę jeszcze zmierz ?
Kochana przestalam mierzyc temp jak polecialam do pl na swieta bo zapomnialam termometru taki zbieg tych wszystkich okolicznosci
Kurde w tym zasranym kraju nawet bety nie moge zrobic
Dziekuje moje kochane ale trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze.... :*
-
Paula55 wrote:Kochana przestalam mierzyc temp jak polecialam do pl na swieta bo zapomnialam termometru taki zbieg tych wszystkich okolicznosci
Kurde w tym zasranym kraju nawet bety nie moge zrobic
Dziekuje moje kochane ale trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze.... :*Paula55 lubi tę wiadomość