Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misiaa wrote:Styczniowe testerki:
1 - Jackie (-), Chanela, liloe, Emalia82
2 - Czarna94 (-),czekaja(-), Asior79 , Eva , respecktme92 , Inessa
3 - oliwia85 (-), samira(-), Iwka(-),iwo_na , aswalda
4 - mycha28,justysia90
5 - Paula55
6 - Sylwia 1985, Kaśka, olitka
7 - kierzynka (-), yojiona
8 - Eweloka84
9 - paprotka
10 -
11 - Bączek
12 - ,Japoneczka z Porcelany
13 - Martii, madzianka,verynice
14 - aniulkab86
15 -
16 - Weronnika86, olka25
17 - Magdzialenka
18 -
19 - zoi, MOI, Nazja
20 - agatasssss, Ania_84, Nishi,blue00,Dorotucha, Katha81
21 -Klif, olka30, wirbażka
22 - Saramago, Natasz82
23 -
24 - Anutka, karolaa
25 - ewelina27, rumburak
26 - Czarnula87,Ania1986
27 - Ciapulinka
28 -Eve, Maleczka, karmelek
29 -
30 - misiaa, Ita
31 - Miśkaa, ewelina25
ja się już wypisałam z 12.01
-
Stokrotka21 wrote:Hej:) Witam się w tym 2014 roczku:)
Nowy rok.. nowe postanowienia..
Tylko nie wiem czemu u mnie na początku cyklu temperatura wygląda jak ta po owulacji.. zerknijcie
Hej Stokrotka:) Może zrób test ciążowy;)...Ja mam za to od wczoraj bałagan w głowie taki, że już nic nie ogarniam. Po świętach dostałam niestety okres, może słabszy niż zwykle, bardziej brunatny niemniej jednak był jak nic. Nowy cykl, nowa temperaturka itd. W 6 dc czyli wczoraj myślę sobie zrobię teścik owulacyjny a tak z nikąd i patrze a test pozytywny:O. A że miałam jeszcze jeden ciążowy to też bach i mało z krzesła nie spadłam a tam dwie krechy jak byk...Ręce mi się trzęsły tylko i zapowietrzyłam się z wrażenia i niestety łzy też i to nie radości poleciały, bo skojarzyło mi się to tylko z jednym i to nie miłym raczej:( Poleciałam do gina, usg itd. Stwierdził,że jest coś co wyglądać by mogło na pęcherzyk ale to za wcześnie by coś stwierdzić no i endometrium zmalało z 11 mm do 6 mm. Szanse marne, ale kazał zrobić dziś betę. Beta dziś 244,12 mIU/ml. Mam powtórzyć czy jakimś cudem wzrośnie czy też jest na etapie spadku. Wszystkiego bym się spdziewała, ale nie tego. Wynik tsh przy niedoczynności spadł do 0,33 ale endo twierdzi, że nie ma powodu do paniki (ft3 ift4 w normie). Do wtorkowej bety to chyba osiwieje...może jeszcze zrobię np.pojutrze test?
Poprzedni miesiąc: ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 17:43