Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie, może być w czwartek może być w piątek. Najważniejszy jest przyrost
-
Gaja wrote:Justyśka, czyli teraz powinnam powtórzyć betę w piatek i zobaczyć czy dobrze przyrasta?
66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1 200 - 6 000 mIU/ml
w późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy
Warto pamiętać, że poziom HCG osiąga szczyt około 10 tygodnia ciąży i późniejszy jego spadek jest jak najbardziej prawidłowy." -
Chociaż u mnie jest zdecydowanie więcej niż 114% Ale co tam...może bliźniaki?
natasza82, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki w sobotę zrobiłam bobo test i wyszła blada kreseczka(zdjęcie wrzucałam na tym temacie) dziś zrobiłam test pink i jedna krecha;/ czy to znaczy że koniec nadziei?;/ @ powinnam dostać piątek - sobota.
Gaja gorące gratulacje:* powodzenia i zdrowej szczęśliwej ciąży życzęenopka -
Gaja wrote:No właśnie przed chwilą zerknęłam na Twój wykres i widzę, że u Ciebie wartości przyrastają w szaleńczym tempie Może rzeczywiście będą bliźniaki, albo trojakczki...
hahaha Oby zdrowe były, chociaż jak myslę o bliźniakach to mnie starch ogarnia...
Teraz się zastanawiam kiedy iśc na bete... -
e3w3a wrote:Dziewczynki w sobotę zrobiłam bobo test i wyszła blada kreseczka(zdjęcie wrzucałam na tym temacie) dziś zrobiłam test pink i jedna krecha;/ czy to znaczy że koniec nadziei?;/ @ powinnam dostać piątek - sobota.
Gaja gorące gratulacje:* powodzenia i zdrowej szczęśliwej ciąży życzę
Jeżeli chodzi o mnie to nie mam zaufania do testów. Zrobiłam test o czułości 25 mając bete 86,14 a na teście wyszła blada kreseczka. Więc może tak samo jest u Ciebie. Najlepiej powtórz test z rana albo idź na bete -
e3w3a może ten pierwszy test był bardziej czuły? A robiłaś też betę, żeby porównać?
Dzięki za gratulacje
Ja też jestem jeszcze przed terminem @, więc trochę się denerwuję... no ale co ma być to będzie. Trzeba być dobrej myśli.
Justyśka, tak jak pisałam my mieliśmy w przyszłym miesiącu podchodzić do invitro, więc z możliwościa bliźniaków musieliśmy się liczyć. Ale tak jak piszesz, najważniejsze żeby zdrowe -
Później będę schizić Teraz najważniejsze żeby wszystko było ok.
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa dzięki Ja już od co najmniej miesiąca podczytywałam wątek in vitro, ale się nie udzielałam, bo starałam się wyluzować przed procedurą i nie nakręcać zbytnio.
Trzymam za Ciebie kciuki, jak widać czasami dzieją się rzeczy pozornie niemożliweWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 19:49
kaarolaa, Miśkaa lubią tę wiadomość
-
Kobietki wybaczcie moje paranoje, niedawno pisałam o jednej kresce na teście, podeszłam do testu po ok 40 min i pojawiła się druga blada kreseczka ale bardzo blisko tej kontrolnej. Czy to normalne? Czy którejś z Was się to przytrafiło?Jak uda mi się zrobic dobre zdjęcie to wrzucę. W sobotę robiłam bobo test i wyszła bladziutka kreseczkaenopka
-
Kochane podaje linka do zdjęcia. Są tam obydwa testy(górny robiony w sobotę, dolny-dziś) Jutro chyba polecę na betę, dłużej nie wytrzymam tej niepewności;) A Was bardzo proszę o jakieś opinie:):*
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/542/v5mf.jpgenopka -
Styczniowe testerki :
1 - Jackie (-), Chanela, liloe, Emalia82 , Majka , dba
2 - Czarna94 (-),czekaja(-), Asior79 , Eva , respecktme92 , inessa , tyger
3 - oliwia85 (-), Iwka(-),iwo_na , aswalda
4 - mycha28 (-),justysia90 , Paula55 , Joy , b-c , Isia14 , isska , fela123
5 - samira (-)
6 - Sylwia1985 (-) , Kaśka(-), olitka (-), fabiola
7 - kierzynka (-), yojiona(-), Milcia (-), Curacao , Jetta , Aniołeczek , ka__ti86
8 - Eweloka84(-), eveb , limonka0024 , jovi81
9 - paprotka(-), M&M , aleksa.wawa
10 - Emi30 , Bozia3 , JustyśkaG , Żanet
11 - Bączek (-),verynice , Ameiva , Fipsik
12 - izabelka04,Japoneczka z Porcelany(-), storczyk , wpaula , marta_kwk
13 - Martii(-), madzianka(-), martyna1989 , gosiek8509
14 - aniulkab86 (-), aisha, mamakaja , Gaja , krówka
15 - Madziara
16 - Weronika86, olka25, zoi
17 - Magdzialenka
18 - Naxa, Anika1989
19 - MOI, Koza