Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTest odczytuje się po 5 minutach, a nie po 40. Też kiedyś zobaczyłam drugą kreskę na teście w koszu na śmieci, oczywiście nie była oznaką ciąży.e3w3a wrote:Kobietki wybaczcie moje paranoje, niedawno pisałam o jednej kresce na teście, podeszłam do testu po ok 40 min i pojawiła się druga blada kreseczka ale bardzo blisko tej kontrolnej. Czy to normalne? Czy którejś z Was się to przytrafiło?Jak uda mi się zrobic dobre zdjęcie to wrzucę. W sobotę robiłam bobo test i wyszła bladziutka kreseczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye3w3a wrote:znam kilka przypadków kobiet które odczytały test po paru godzinach i były w ciąży. cóż muszę jeszcze poczekać
Cierpliwie poczekaj albo jutro zrób bhcg i będzie jasne wszystko ja z reguły chodzę na betę aby nie zastanawiać się czy widać cień cienia
Powodzenia!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatasssss wrote:Dziewczyny coś się ze mną dzieje, pot mnie zalewa normalnie, uderzenia gorąca są straszne... nie wiem co jest grane...
-
agatasssss wrote:Dziewczyny coś się ze mną dzieje, pot mnie zalewa normalnie, uderzenia gorąca są straszne... nie wiem co jest grane...
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny