Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie to bylo smieszne z tym testowaniem.Bylam z synem u lekarza i pozniej w aptece po leki dla niego i mowie zrobie sobie test a co mi tam i w sumie nie wiedzialam po co bo bylam przekonana ze nic z tego.Zrobilam go po 12.00 w 24dc.Patrze a tam dwie kreski ta druga ciut slabsza ale pokazala sie od razu.Szok!!!!!!!!Dzwonie do meza i mu mowie ze chyba mam omamy i jak wroci z pracy niechmi powie co widzi.Dobrze widzialam.26dc jeszcze raz test i tym razem juz ciemniejsza druga kreska.Objawow mialam pelno ale bylam przekonana ze sobie wmawiam wiecie jak to jest.Zrobilam oczywiscie bete dla pewnosci ))
Koza, Eweloka84, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki:)
U mnie niestety nie skończyło się to dobrze. Trafiłam do szpitala i nadal tu jestem. Możecie mnie wykreślić ze stycznia. Okazało się, że jednak dobrze znam swój organizm i czułam, że coś jest nie tak - ciąża pozamaciczna w jajowodzie. Na szczęście obyło się bez zabiegu. Teraz już dochodzę do siebie, beta pomalutku spada...będę czekała na miesiączkę, potem kontrolne usg i dalsze starania. Bardzo się boję, że historia się powtórzy i cały czas myślę dlaczego tak się stało...Przyczyny nieznane, nigdy nie miałam żadnej operacji, na nic nie chorowałam. Jeszcze się nie poddaje:)
Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie:) -
Objawy:
-wrazliwe piersi 2 dni po owulacji,
-bole jak na @ co jakis czas szczegolnie w nocy,
-problemy z snem dziwne sny, strasznie realistyczne, w nocy nie moglam usnac w dzien natomiast gdzie sie nie polozylam od razu spalam,
-zimno mi bylo strasznie i mialam napady goraca ale strasznego,
-chodzila za mna kapusta z grochem
-slinotok,
-pragnienie jakbym miala kaca gAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Maleczka wrote:Cześć dziewczynki:)
U mnie niestety nie skończyło się to dobrze. Trafiłam do szpitala i nadal tu jestem. Możecie mnie wykreślić ze stycznia. Okazało się, że jednak dobrze znam swój organizm i czułam, że coś jest nie tak - ciąża pozamaciczna w jajowodzie. Na szczęście obyło się bez zabiegu. Teraz już dochodzę do siebie, beta pomalutku spada...będę czekała na miesiączkę, potem kontrolne usg i dalsze starania. Bardzo się boję, że historia się powtórzy i cały czas myślę dlaczego tak się stało...Przyczyny nieznane, nigdy nie miałam żadnej operacji, na nic nie chorowałam. Jeszcze się nie poddaje:)
Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie:)
-
Maleczka wrote:Cześć dziewczynki:)
Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie:) -
Styczniowe testerki :
1 - Jackie (-), Chanela, liloe, Emalia82 , Majka , dba
2 - Czarna94 (-),czekaja(-), Asior79 , Eva , respecktme92 , inessa , tyger
3 - oliwia85 (-), Iwka(-),iwo_na , aswalda
4 - mycha28 (-),justysia90 , Paula55 , Joy , b-c , Isia14 , isska , fela123
5 - samira (-)
6 - Sylwia1985 (-) , Kaśka(-), olitka (-), fabiola
7 - kierzynka (-), yojiona(-), Milcia (-), Curacao , Jetta , Aniołeczek , ka__ti86
8 - Eweloka84(-), eveb , limonka0024 , jovi81
9 - paprotka(-), M&M , aleksa.wawa
10 - Emi30 , Bozia3 , JustyśkaG , Żanet
11 - Bączek (-),verynice , Ameiva , Fipsik
12 - izabelka04(-),Japoneczka z Porcelany(-), storczyk , wpaula , marta_kwk , kropka80
13 - Martii(-), madzianka(-), martyna1989 , gosiek8509
14 - aniulkab86 (-), aisha , mamakaja , Gaja , krówka
15 - Madziara, oOptymistka
16 - Weronika86, olka25(-), zoi
17 - Magdzialenka(-)
18 - Naxa, Anika1989
19 - MOI, Koza
20 - agatasssss, Nishi,blue00,Dorotucha(-), Katha81
21 - Klif, olka30, wirbażka
22 - Saramago, Natasz82,Nazja
23 -
24 - Anutka,
25 - rumburak
26 - Czarnula87,Ania1986
27 - Ciapulinka, AnBe
28 - Eve, Maleczka, Kasandra
29 -
30 - misiaa, Ita -
dokładnie jesli zagniezdzenie bylo 8 lub 9 to dopeiro po48 h wykrywana jest w krwi
zreszta ja jak robilam bete w 13 dpo to zawsze mialam wynik <0,1czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteż mi się wydawało, że to za wcześnie, ale wole się nie oddzywać może za kilka dni się wyjaśni:) Ja już sama nie wiem czy sobie wkręcam, czy nie ale nie mogę spać na brzuchu bo tak mnie bolą sutki, do tego pocenie w nocy straszne w ciągu dnia zresztą też. Jak mi to moja mądra "przyjaciółka" powiedziała, że jej to wygląda na menopauze a nie na ciąże...
-
Dziękuję kochane za ta iskierkę nadziei, póki co brzuch mnie boli jak na @, poczekam jeszcze troszkę, ale muszę wziąc 2 opcje pod uwagę, nie jedną(że uda się i koniec) jak wczesniej.
agatsssss ja miałam tak na początku poprzedniej ciąży ból piersi i sutków nie do wytrzymania już na samym jej początku
enopka -
nick nieaktualnyojjj Dziewczyny nie mówcie mi takich rzeczy, bo się tylko nakręcam... ale cudownie by było zobaczyć 2 kreski, bo już powoli zaczynam tracić nadzieję...e3w3a wrote:Dziękuję kochane za ta iskierkę nadziei, póki co brzuch mnie boli jak na @, poczekam jeszcze troszkę, ale muszę wziąc 2 opcje pod uwagę, nie jedną(że uda się i koniec) jak wczesniej.
agatsssss ja miałam tak na początku poprzedniej ciąży ból piersi i sutków nie do wytrzymania już na samym jej początku -
nick nieaktualnywiem wiem, ale każde potwierdzenie objawów na moją psychikę działa niesamowicie, poprostu wariuję:)i już sama nie wiem czy mnie boli czy nie, no ale jak nie mogę spać na brzuchu to chyba jednak coś tam boli...czekaja wrote:Dziewczyny nie nakrecamy Was tylko obiektywnie mowimy co myslimy:)
Iwka lubi tę wiadomość