Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
spróbujcie na jeden cykl olać zupełnie wykres i na nic nie zwracać uwagi.. działa to niezwykle odprężająco nie rozpoczynałam nowego wykresu żeby przypadkiem nie spojrzeć kiedy mam planowane dni płodne bo bym ciągle o tym myśla a tak to nie;)
-
nick nieaktualnyNiestety jestem na CLO muszę obserwować temperaturę itp... Tu występuje ryzyko torbieli itp... Ale nie mam już sił, musze sie z tym pogodzić, a nie będzie to proste bo odkąd skończyłam 18 lat marzę o dziecku i tylko o nim! To było moje jedne marzenie. Nie chce wakacji za granicą, luksusowego mieszkania ani wypasionej bryki, chcę poprostu zostać matka!!! No ale jak widać nie będzie mi pisane:(kierzynka wrote:spróbujcie na jeden cykl olać zupełnie wykres i na nic nie zwracać uwagi.. działa to niezwykle odprężająco nie rozpoczynałam nowego wykresu żeby przypadkiem nie spojrzeć kiedy mam planowane dni płodne bo bym ciągle o tym myśla a tak to nie;)
-
Agatassss nie poddawaj się, po to są marzenia żeby je spełniać. Ja wierzę, że tylko odsetek z nas ma pisany inny los, a większość zostanie matkami i przyczynimy się do przyrostu naturalnego w tym cholernym kraju.
czekaja, Ciapulinka, ewelina27, olka25 lubią tę wiadomość
-
Agatasss moze owulka byla pozniej??? Poki nie ma okresu nadzieja jest wiec jeszcze wszystko mozliwe:)
Witam Was z kawka:)
u mnie snieg sobie syoie tak odrobine ale zawsze:)
dziś pierwszy raz w zyciu dowiedziałam się co oznacza pozytywny test owulacyjny dwie ciemne grube grechy że az miło:) takze czekam na męza:)Iwka, Ciapulinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzuje ze @ już za rogiem... Przepraszam Was Dziewczyny tak pesymistycznie zaczęłam dzień... Mam nadzieję, że chociaż Wy macie lepsze humoryczekaja wrote:Agatasss moze owulka byla pozniej??? Poki nie ma okresu nadzieja jest wiec jeszcze wszystko mozliwe:)
Witam Was z kawka:)
u mnie snieg sobie syoie tak odrobine ale zawsze:)
dziś pierwszy raz w zyciu dowiedziałam się co oznacza pozytywny test owulacyjny dwie ciemne grube grechy że az miło:) takze czekam na męza:) -
Koza wrote:MOI- jak faktycznie wyjdzie że jestem w ciąży to mianuje Cię internetową Matką Chrzestną
PS. u Ciebie to ślicznie wygląda wykresIwka lubi tę wiadomość
-
agatasssss- jeszcze nie ma @ ,głowa do góry
MOI- jeszcze chwilka i będziesz też testować i wykres super masz faktycznie.
Mnie wystraszyło to kucie jajnika przez kilka dni po owulacji, a tak to czuje się normalnie tzn. mam "mokro" taki grudkowaty,zbity biały śluz ale w środku.
Iwka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Koza wrote:Witajcie kochane!
W sobotę jesteśmy z mężem zaproszeni na imprezę więc pomyślałam że zrobię test wcześniej.
Głupia się naczytałam że test owulacyjny wychodzi pozytywny jak się jest w ciąży i wczoraj wieczorem zrobiłam i faktycznie wyszły mi wyrazne II krechy...
Nie mogłam spać i za ciosem zrobiłam teraz test ciążowy i bardzo delikatna ale jest druga kreska, nie wiem co mam o tym myśleć?
Ciapulinka, Koza, Eve lubią tę wiadomość
-
agatasssss wrote:Jeśli nadzieja umiera ostatnia to moja właśnie umarła Ręce opadają, serce pęka i żyć się nie chce! Poddaje się!
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny. Pożalę się, bo tylko tutaj mogę -kto mnie zrozumie, jak nie Wy? Mam mega doła, bo znów nic z tego -tempka leci w dół więc po zawodach. Nie wiem, po co dopisuję się do listy testujących, jak co miesiąc jest to samo -nie muszę robić testu, żeby wiedzieć, że nic z tego. Chyba muszę olać starania i odpocząć, bo zwariuję.
-
Oj was tylko przez kolano:) marudzicie:)
poki nie ma @ nie ma co sie stresowac:)
ja postanoiwlam ze jak juz bede wiedziala kiedy jest owulacja odkladam termometr i nie mierze bo mozna oszalec:) rozumiem WAs ale jeszcze wsystko mozliwe głowki do gory:)MOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciapulinka wrote:Podzielam Twoje samopoczucie, mam te same emocje -nic, tylko sobie strzelić w łeb!!!
Ciapulinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam taki problem który nie daje mi spokoju.Cykle mam zazwyczaj 28 dniowe. Jednak po poronieniu @ dostałam po 33 dniach wtedy rozpoczął się kolejny cykl i zaczeliśmy starania. Jak powinnam wyznaczać dni płodne i owulacje? Wg 28 dniowych cykli które mam zazwyczaj, czy tego ostatniego?
kochane moje główki do góry ja również jak odebrałam bete popadłam w doła zasypiam i budze sie z płaczem, ale musimu dać rade. Trzymajmy sie razem mocno:*enopka