Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Oliwka co dolaczas do nas? ja dzi kupilam mojemu T tabletki wellman original maja wszystkie potrzebne mineraly i witaminy w odpowiednich dawkach i teraz mam nadzieje ze to cos pomoze nawet powiedzial ze bedzie je bral tylko padlo pytanie a co to jest? a na co to jest? To Mu powiedzialam ze na to zeby byl zdrowszy i zeby plemniczki byly silniejsze jak chcemy miec dziecko to sie usmiechnal i powiedzial ze bedzie je bral bo chce zostac tata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:24
-
nick nieaktualnyKochane, ja was musze opuścić... Owu mi się przesunęła i będę testować 31 grudnia (: Ale trzymam za was wszystkie kciuki:*
STYCZNIOWE TESTERKI:
1 - Jackie
2 - Czarna94
3 - oliwia85
4 - ewelina25, mycha28
5 - Eve, Paula55
6 -
7 - kierzynka, yojiona
8 - samira, Eweloka84
9 -
10 -
11 - Bączek
12 -
13 -
14 - madzianka
15 - Martii
16 - Weronnika86
17 -
18 -
19 - zoi
20 - agatasssss, Ania_84
21 - Nadia,
22 -
23 -
24 - Anutka
25 -
26 - Czarnula87,
27 -
28 -
29 -
30 -Skuterek
31 -Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
madzianka wrote:Hej Oliwka co dolaczas do nas? ja dzi kupilam mojemu T tabletki wellman original maja wszystkie potrzebne mineraly i witaminy w odpowiednich dawkach i teraz mam nadzieje ze to cos pomoze nawet powiedzial ze bedzie je bral tylko padlo pytanie a co to jest? a na co to jest? To Mu powiedzialam ze na to zeby byl zdrowszy i zeby plemniczki byly silniejsze jak chcemy miec dziecko to sie usmiechnal i powiedzial ze bedzie je bral bo chce zostac tata
tak kochana ovulka cos mi sie przesunela wczoraj bylam na usg pechrzyk mial 24mm ma peknac zaraz dostalam zastrzyk na peknicie w razie czego jak by chcial jakis numer zrobic no i po zastrzyku musze czekac 14dni bo ponac falszuje wyniki:(ide w pn na potwierdzenie czy peklo napewno oby bo juz jestem zmeczona tym wszyskim:(
-
no u mnei lada dzien pojdzie w cholere jupi- wtjda mi placki .. no i bedzie mozna sie pogimnastykowac z małzykiem
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no u mnei lada dzien pojdzie w cholere jupi- wtjda mi placki .. no i bedzie mozna sie pogimnastykowac z małzykiem
Ano gimnastyka najwazniejsza moj T nawet chetnie zaczal lykac witaminki specjalnie dla Niego i sam o ich braniu pamieta:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 10:28
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość